- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
seni bir yerden tanıdım zaten demek buradanmışşçok şükür iyi diyelim iyi olalım vajinismus aşiretindenim canım istanbulda yaşıyorum 6 aylık evliyim
bende vajiydim atlattım çok şükür yüklediğim son resmi gördün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni bir yerden tanıdım zaten demek buradanmışşçok şükür iyi diyelim iyi olalım vajinismus aşiretindenim canım istanbulda yaşıyorum 6 aylık evliyim
okudum kuzum bence iyi olmuş baştan sana destek olmayacak adam daha sonra seni hiç savunamaz dı..İnşallahh
Ben ailesini silmesini asla istemedim, tercihte bırakmadım onu.okudum kuzum bence iyi olmuş baştan sana destek olmayacak adam daha sonra seni hiç savunamaz dı..
Tabii ki de birde sen artık tecrübe kazanmışsın.Neyin nasıl olacağını çok iyi biliyorsun.Ben ailesini silmesini asla istemedim, tercihte bırakmadım onu.
Ben istenmediğim yere gidemezdim zaten oğlumu düşünmem gerekiyordu.
Önceliğim o
valla beni öldürüyor o nefret ettim artık
başka neler yapıyorsun bakalım yeni gelin iş güç varmı
gülme kız ben ölüyorum diyorum adam gülüyor bak sen şu liliye
Ben genelde gülerimm ya duramamgülme kız ben ölüyorum diyorum adam gülüyor bak sen şu liliye
tamam o zaman gül tabi yaBen genelde gülerimm ya duramam
hahaha tamam canım gene gel ama seni merak ederükkBiraz BDV gidem ben bakim kim kimi aldatmışşşş
seni bir yerden tanıdım zaten demek buradanmışş
bende vajiydim atlattım çok şükür yüklediğim son resmi gördün mü?[/
çok şükür darısı atlatamayanların başına inşallah son resmin açılmıyor göremedim malesef
Okudum birde güzel yorum yapıştırdım Allahım ne hıyarlar var yaaa...Ay Rabbim yardımcın olsun canım. Kist zor bir durum seninde n olmayacak yerinde olmuş aslında ameliyatla aldırsan hazır evli değilken daha iyi olmazmı çekmesen bu kadar acıyı.
Bugun bdv de bir kadına kocası dar paça giydi diye motor demiş okudun mu ben şok yaşadım..
Doğru diyorsun kuzum , kv bela başımaAma alışkanlıklardan vazgeçmek zordur cnm benim.
Valla ne olur gençliğinizi değer görmediğiniz yerde çürütmeyin.
Nişanlın değer verebilir belki ama kaynanan vermiyorsa bile sıkıntııı
ne söylüyor aceba bu minik avatarlar
hadi müzik saatine söylüyor aceba bu minik avatarlar
ben burdayım şekerim yaşımı sordun kaçtın asıl zipzip sensinKızlar neredesiniz?
İşim çıktı ymek yedim geldimmben burdayım şekerim yaşımı sordun kaçtın asıl zipzip sensin