- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
benim içinde öyle ama bazı gelinler çok kötü çokbizim şu okul işi olmasa o çok geriyor iki tarafı da ben var ya çok iyi olurum eminim çünkü benim içi önemli olan çocuğumun mutluluğudur
sen en büyük çocukmusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim içinde öyle ama bazı gelinler çok kötü çokbizim şu okul işi olmasa o çok geriyor iki tarafı da ben var ya çok iyi olurum eminim çünkü benim içi önemli olan çocuğumun mutluluğudur
evet tatlım en büyük benim iki tarafın da ilki olcak inşallahbenim içinde öyle ama bazı gelinler çok kötü çok
sen en büyük çocukmusun?
Heee kankam o benim ya telefonlaşıyozzz onla buluşucaz nasipse en kısa zamandaAmin inşallah bir daha seni hiç aramaz.
Senin yaşam öyküne @FallenAngel okadar yakın ki okurken sen sandım...
O ne güzel sen benim abimin bana düğünümde neler yaptığını bir bilsen ..evet tatlım en büyük benim iki tarafın da ilki olcak inşallah
isabet olur siz baya iyi anlarsınız birbirinizi..Heee kankam o benim ya telefonlaşıyozzz onla buluşucaz nasipse en kısa zamanda
Aynenisabet olur siz baya iyi anlarsınız birbirinizi..
ya öyleler cidden bende de babaanneyle hala var aynı bu şekilde çok üzüyorlar beni hatta bir halam taa almanyadan karışıyor işlerimeO ne güzel sen benim abimin bana düğünümde neler yaptığını bir bilsen ..
ben düğün tarihimi belirledim abim o zaman nişanlıydı ve hep bir belirsizlik vardı ben söyler söylemez gelin krizlere girdi benden 2 ay önce düğün yaptırdı. Nasıl bir kız sen anla..
inşallah ikinizede ilersi için iyi bir kısmet çıkar..
nasılsınız lily hanım yüzünüzü gören cennetlik
Erkek arkadaşım var zateninşallah ikinizede ilersi için iyi bir kısmet çıkar..
valla ne yalan söylim evlenip mutlu olmanızı istiyorumm
ona ne oluyor ya?ya öyleler cidden bende de babaanneyle hala var aynı bu şekilde çok üzüyorlar beni hatta bir halam taa almanyadan karışıyor işlerime
ooo süperErkek arkadaşım var zaten
Burdayım datlumm nabersinnnasılsınız lily hanım yüzünüzü gören cennetlik
zaman diyorsun da 23 senedir aynılar zaman buna çare değil ne yazık ki ay ne terbiyesizmiş sizinki deona ne oluyor ya?
Ne biçim bir insanmış onlar öyle. Ama inan zamanla görmezden gelemyi öğrenişyorsun. Birde benim düğünümde lafı olmaz ama yarım altın taktı abim gelin sallayarak gösterdi hatta. ve abimin durumu çok iyi 0 borçla evlendirdi babam ve hani düğünde takısı falan çoktu.. Bunu eşimde gördü hiç bir şey demedi ama ben çok utandım..
İyiyiz şimdilikkooo süper
nasıl aranız iyidir inşallah
evet şimdi biraz düzeldi. Sürekli canım cicim modunda değiliz ama görüncede anlaşıyoruz. Bir kaç kere feci tartıştık ben baya bağırdım çağırdım buna ailemin yanında kendine geldi. Anneme saygıslzık etti bende susmadım. ve inan abim o an odadan kaçtı (ki bence bu çok ayıptı) kaldı tek başına.. sonra kuzu kuzu oturdu , defoldu gitti en sonunda da.zaman diyorsun da 23 senedir aynılar zaman buna çare değil ne yazık ki ay ne terbiyesizmiş sizinki de
İyiyiz şimdilikk
Kızı var onunda 32 yaşında.evet şimdi biraz düzeldi. Sürekli canım cicim modunda değiliz ama görüncede anlaşıyoruz. Bir kaç kere feci tartıştık ben baya bağırdım çağırdım buna ailemin yanında kendine geldi. Anneme saygıslzık etti bende susmadım. ve inan abim o an odadan kaçtı (ki bence bu çok ayıptı) kaldı tek başına.. sonra kuzu kuzu oturdu , defoldu gitti en sonunda da.
maşallah canım hadi bakalım hayırlısı.
karşındaki insan bekarmı yoksa oda evlenip ayrılmış mı
valla çok iyi olmuş tam denksiniz bana göre bu konudaKızı var onunda 32 yaşında.