- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
hayır yani hiçbiriniz derken ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yani hiçbiriniz derken ??
Yüzüğünü merak ettm
ben yüzük delisiyimdir de hatta kk da başlığım var bu konuyla ilgili
ama hiç birinizzz gelip bakmıyorsunuz bileeeeeee
bir tek sen beni yalnız komadın belalımhayır yani hiçbiriniz derken ??
Var kuzum , bende alyansımı değiştircem düğüne yakın aynısını yaptırcam , sade çok güzelhadi gir bekliyorum
otobüsle olsa belki olabilir bilmiyorum ki konyaya da 2 saatte gidiyorum çünkü
hiç aman erkek kısmı ne bilsin işte alyansını merak ettim var mı fotosu ?
hemen anlatayım canım durum şuduryüzük derken anlamadım canım ya
Var kuzum , bende alyansımı değiştircem düğüne yakın aynısını yaptırcam , sade çok güzel
bende alyans falan soruyorsun sandım acaba yanlış mı okudu dedim evli değilim kısmını
takı toka çok everim ama takınamıyorum alıyorum da bir kaç gün takıp çıkarıyorum.
kemeraltında çok takıcılar var özellikle kızlaragası diye bir yer
muhteşem şeyler hangisini alıcagımı şaşırıyorum ama kullanamıyorum maalesef
kuzum sen delisin:)
ay maşallah size canım.. bu arada ekmek kadayıfını nasıl yaptın?
Haklısın bizde de3 tane vardı ben ailelere verdim çok emekleri geçti bizde..
ha ona göre yanibir tek sen beni yalnız komadın belalım
ay çok güzelmiş canım güle güle kullanınVar kuzum , bende alyansımı değiştircem düğüne yakın aynısını yaptırcam , sade çok güzel
Erkek olan düz benimkinden daha güzel duruyor kuzum fotoda o kadar hoş değil, gören sen neden nişanlınınkinden yaptırmadın diyorlar, nişanlımın işyerindekilerde nişanlın işi biliyormuş diyorlarmış, nasipse bu yaz bende taşsız yaptırayım diyorumhemen anlatayım canım durum şudur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yuzuk-tutkunlari-burayaa.787302/
güzelmiş valla canım güle güle takın
bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yuzuk-tutkunlari-burayaa.787302/ burayada arada bir paylaşım beklerim sende cevher var
Sağol kuzum benimha ona göre yani
ay çok güzelmiş canım güle güle kullanın
ya taşsız olurmu yaaaaaErkek olan düz benimkinden daha güzel duruyor kuzum fotoda o kadar hoş değil, gören sen neden nişanlınınkinden yaptırmadın diyorlar, nişanlımın işyerindekilerde nişanlın işi biliyormuş diyorlarmış, nasipse bu yaz bende taşsız yaptırayım diyorum
kız taşsızı napcan benimki de benim yüzüğe özeniyor taşlı ne güzel duruyor diyor deli mi neErkek olan düz benimkinden daha güzel duruyor kuzum fotoda o kadar hoş değil, gören sen neden nişanlınınkinden yaptırmadın diyorlar, nişanlımın işyerindekilerde nişanlın işi biliyormuş diyorlarmış, nasipse bu yaz bende taşsız yaptırayım diyorum
Taşlı olarak 5 taş aldırtırım artıkınya taşsız olurmu yaaaaa
kadın dediğin taşlı olacak taşlııııııııııııı
Hadi ya değişin o zamankız taşsızı napcan benimki de benim yüzüğe özeniyor taşlı ne güzel duruyor diyor deli mi ne
bana kur yapıyorsun sanırım
bak minnak sana diyor hahahahahahha
ya sizin yüzüğün tipi farklı da ondan aradaki burgulu yer zaten taşlı gibi o yüzden sendeki taş abartı duruyor olabilir mesela aradaki burgu olmasa taşsız olsa kötü olurdu o yüzden böylesi zaten taşlı gibi kuzumHadi ya değişin o zaman
Kız gören nişanlımın yüzüğüne bayılıyor , parmakta çok ilgi çekici duruyor , sen neden bundan yaptırmadın diyorlar , bende bayılıyorum
HAHAHAHHA:d beni zaten biliyorsunkız taşsızı napcan benimki de benim yüzüğe özeniyor taşlı ne güzel duruyor diyor deli mi ne
Taşlı olarak 5 taş aldırtırım artıkın
Aynen kuzum, burgu ile birlikte taş boğdu yüzüğü. AAtasayda bi alyans modeli vardı buna benzerdi ama çok çok şıktı fiyatı 2250tl di işçilik farkı çok koymuşlardı, nişanlım alalım dedi ben istemedim keşke alsaymışım diyorum şimdi erkeğe acımıycaksın bacımbana kur yapıyorsun sanırım
ya sizin yüzüğün tipi farklı da ondan aradaki burgulu yer zaten taşlı gibi o yüzden sendeki taş abartı duruyor olabilir mesela aradaki burgu olmasa taşsız olsa kötü olurdu o yüzden böylesi zaten taşlı gibi kuzum
evet arkadaşlar kajın hiç görmediğiniz yüzükleri buradaHAHAHAHHA:d beni zaten biliyorsun
aldır tabi kız çok güzel duruyor 5 taş
bende evlenmeden aldırdıydım