Thé Balm ürünleri

Far bazını kesinlikle denemelisiniz. Put a lid on it. Ben çok memnunum

nude tude isimli paletini almak isitoyrum ama pahallı geliyor biraz

Güle güle kullan canımHangi siteden aldın?

29ekimde vardı indirim yüzde 40yapmışlardı ama bana yinede pahalı geldi sonuçta sürekli far falan kullanmadığım için almaya değer bulmadım

Ürünlerini bilmiyorum ama isim olarak çok başarılı. Doğallık, nem, tatlı..bu tarz hissiyatlar veriyor.

Far olarak dün meet matte aldım ilk kez the balm ürünü olarak. Bugün kullandım.çok beğendim. Tavsiye ederim.

Ben de Balm Jovi paletini, instain pinstripe allığını, sexy mama pudrasını ve put a lid on it far bazını aldım. hepsi gayet başarılı ve parasını hakeden ürünler. allıkları bilindiği üzre yoğun pigmentli ve pinstripe sıradışı bir allık rengi soğukta hafif üşümüşsünüz gbi tatlı tatlı bir etkisi var, balm jovi paleti zaten içindeki her bir parçayla vazgeçilmez. the balmda concealer, yüz bazı veya bb krem dışındaki ürünleri indirimlerde kaçırılmaması gereken ürünler

Güle güle kullan canımHangi siteden aldın?
Canım biraz gec olacak kusura bakma ama doğum için kontrollerim, doktor gezintileri testler derken giremedim. Aldığım siteden tekrar bir alışveriş daha yapmıştım sonrasında parfüm ve palet aldım yine. Leylimira.com diye bir site faturalı olarak geliyor yurt içi kargo ile gönderiyorlar.. güzel bir site tester parfümleri çok güzel.. ben parfüm oradan alıyorum..

Allah kolaylık versin canım.
Ürünlerin orijinalliğinden eminsin yani:/ bir de ben bakayım siteye.

Allah kolaylık versin canım.
Ürünlerin orijinalliğinden eminsin yani:/ bir de ben bakayım siteye.
Sagol canim.. urunler Orjinal canım kendi mağazaları var, faturalı geliyor zaten müşteri hizmetleri ile konuşabilirsinde havale yap %5 indirim de var ben kredi kartı sevmedigim için ama iyzico var kredi kartı taksit filan imkani var güvenlidir yani..

Ben baktım söylediğiniz siteye ama ürünler orjinal gelmedi sonuçta çok cüzi fiyatlara channel,estee lauder filan satılmaz

Ben baktım söylediğiniz siteye ama ürünler orjinal gelmedi sonuçta çok cüzi fiyatlara channel,estee lauder filan satılmaz
Ben iki kere aldım canım the balm ürünleri cok guzel herhangi bir sıkıntı olursa gönderebilirsiniz dediler gecen ay acmislar açılış nedeniyle bu şekilde ucuz tutuyorlarmış.. müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor.. hediye Filan da gonderdiler bak aldığım atmıştım arkadaslara bu resimleri paylaşınca instagram da %20 hediye vermişlerdi.kalemler de hediyeyim. tabi karar sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…