• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thé Balm ürünleri

Ben iki kere aldım canım the balm ürünleri cok guzel herhangi bir sıkıntı olursa gönderebilirsiniz dediler gecen ay acmislar açılış nedeniyle bu şekilde ucuz tutuyorlarmış.. müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor.. hediye Filan da gonderdiler bak aldığım atmıştım arkadaslara bu resimleri paylaşınca instagram da %20 hediye vermişlerdi.kalemler de hediyeyim. tabi karar sizin.. Eki Görüntüle 1690962 Eki Görüntüle 1690963
Anladım canım güle güle kullan tabi orjinalliğini anlamışsındır mutlaka bana fiyatlar çok ucuz olunca öyle geldi

Anladım canım güle güle kullan tabi orjinalliğini anlamışsındır mutlaka bana fiyatlar çok ucuz olunca öyle geldi

Aynen canım bazen gratisden aldığım ürünlerde bile süpheleniyorum önce sattığı fiyatı bir kaç ay sonra yarısına indirince kaziklanma şüphesi oturuyor içime... bende bir fabrika açacam maliyetine satacam bütün kadınlara.. belki de yeni bir Şems aslan olurum En Büyük TÜRKİYE:KK47::21::KK37:

Back