Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cheek & lip cream demişMaksat bir ürünü farklı alanlarda değerlendirmek der sessizce çekilirdim
Hem belki ruj olarak daha başarılıdır, denemek lazım
29 Ekimde indirim olur mu acaba ?nude tude isimli paletini almak isitoyrum ama pahallı geliyor biraz
hiç bilmiyorum ki29 Ekimde indirim olur mu acaba ?
Sanki geçen sene gratiste tüm ürünlerde yüzde 50 olmuştu.İnşallah bu seferde olurhiç bilmiyorum ki
inşallah olur :)Sanki geçen sene gratiste tüm ürünlerde yüzde 50 olmuştu.İnşallah bu seferde olur
bende alligini kullandim .cok dogal duruyor tavsiye ederimThé Balm paletleri kullanan varmı arkadaşlar.. can canlı duruyor bide paraben yok diyorlar..Eki Görüntüle 1656518
Güle güle kullan canımHangi siteden aldın?Eki Görüntüle 1660246
Kızlar Thé Balm palet, pudra ve ve tester parfüm almıştım dün akşam üstü geldi indirim kodu vardı site yeni açılmış galiba bende kredi kartı çok kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ayrica havaleye %5 indirim vardı.. Ayrıca görünen 3 kalem hediye gönderdiler bu şekilde çekip ınstigram da paylasirsam yine hediye çeki alacağımi belirttiler.. 146,20 tuttu.. Ayrıca aradım Thé Balm ruj paleti gibide kullaniliyormus.. ruj kullanmak istemeyen sürebilir dedi.. güzel işimi görür bir taşla iki kuş
Canım biraz gec olacak kusura bakma ama doğum için kontrollerim, doktor gezintileri testler derken giremedim. Aldığım siteden tekrar bir alışveriş daha yapmıştım sonrasında parfüm ve palet aldım yine. Leylimira.com diye bir site faturalı olarak geliyor yurt içi kargo ile gönderiyorlar.. güzel bir site tester parfümleri çok güzel.. ben parfüm oradan alıyorum..Güle güle kullan canımHangi siteden aldın?
Allah kolaylık versin canım.Canım biraz gec olacak kusura bakma ama doğum için kontrollerim, doktor gezintileri testler derken giremedim. Aldığım siteden tekrar bir alışveriş daha yapmıştım sonrasında parfüm ve palet aldım yine. Leylimira.com diye bir site faturalı olarak geliyor yurt içi kargo ile gönderiyorlar.. güzel bir site tester parfümleri çok güzel.. ben parfüm oradan alıyorum..
Sagol canim.. urunler Orjinal canım kendi mağazaları var, faturalı geliyor zaten müşteri hizmetleri ile konuşabilirsinde havale yap %5 indirim de var ben kredi kartı sevmedigim için ama iyzico var kredi kartı taksit filan imkani var güvenlidir yani..Allah kolaylık versin canım.
Ürünlerin orijinalliğinden eminsin yani:/ bir de ben bakayım siteye.
Ben baktım söylediğiniz siteye ama ürünler orjinal gelmedi sonuçta çok cüzi fiyatlara channel,estee lauder filan satılmazSagol canim.. urunler Orjinal canım kendi mağazaları var, faturalı geliyor zaten müşteri hizmetleri ile konuşabilirsinde havale yap %5 indirim de var ben kredi kartı sevmedigim için ama iyzico var kredi kartı taksit filan imkani var güvenlidir yani..
Bende öyle düşünüyorumBen baktım söylediğiniz siteye ama ürünler orjinal gelmedi sonuçta çok cüzi fiyatlara channel,estee lauder filan satılmaz
Ben iki kere aldım canım the balm ürünleri cok guzel herhangi bir sıkıntı olursa gönderebilirsiniz dediler gecen ay acmislar açılış nedeniyle bu şekilde ucuz tutuyorlarmış.. müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor.. hediye Filan da gonderdiler bak aldığım atmıştım arkadaslara bu resimleri paylaşınca instagram da %20 hediye vermişlerdi.kalemler de hediyeyim. tabi karar sizin..Ben baktım söylediğiniz siteye ama ürünler orjinal gelmedi sonuçta çok cüzi fiyatlara channel,estee lauder filan satılmaz