Ben mağazada üstünü okumadım, direkt içine baktım, toz da olmayınca ve renkler nedeniyle ruj sandım. İyi ki sürmemişim oralardaNasıl yani canım paletleri resimde ki şekilde sipariş verecem atarım buradan.. toz olmadığını biliyorum..
Maksat bir ürünü farklı alanlarda değerlendirmekHaha.. baya bi utanma çekerdin yoksa milletin içinde.. ucuz yirtmissin
Çok sevinirim.Haha.. sende haklısın ne diyim..alınca denerim bir ruj olarak bakarım yazarım burdan
O zaman 1 yaşıma daha girmedimBu palet ruj paleti zaten yani ben öyle biliyorum yanaklara da sürülebiliyor
Ben daha insaflıymışım, belli bir yaştan sonra 4-5 yılda bir 1 yaş almayı planlıyordumSipariş verdim gelince bakarız bakalım hem kaç yaşına girersek girelim biz hep 18 deyiz sonrasında 18.01 18.02 yani 18.99 olursa 19'a girmiş olursunuz..artış bu şekilde yani yanlışım varsa düzeltin
Siparişi kaç paraya verdiniz acaba mağazalarda 75 tl ye buldum. İnternette ne kadara geldi size bende olmazsa internetten siparis vereyim.Sipariş verdim gelince bakarız bakalım hem kaç yaşına girersek girelim biz hep 18 deyiz sonrasında 18.01 18.02 yani 18.99 olursa 19'a girmiş olursunuz..artış bu şekilde yani yanlışım varsa düzeltin
KelepirxDEki Görüntüle 1660246
Kızlar Thé Balm palet, pudra ve ve tester parfüm almıştım dün akşam üstü geldi indirim kodu vardı site yeni açılmış galiba bende kredi kartı çok kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ayrica havaleye %5 indirim vardı.. Ayrıca görünen 3 kalem hediye gönderdiler bu şekilde çekip ınstigram da paylasirsam yine hediye çeki alacağımi belirttiler.. 146,20 tuttu.. Ayrıca aradım Thé Balm ruj paleti gibide kullaniliyormus.. ruj kullanmak istemeyen sürebilir dedi.. güzel işimi görür bir taşla iki kuş
KelepirxDGüle güle kullanın.Ağzımın suları aktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?