Thé Balm ürünleri

fatma571

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
20
11
3
35
Thé Balm paletleri kullanan varmı arkadaşlar.. can canlı duruyor bide paraben yok diyorlar..

Ben de bunu almayı istiyorum ama indirimi bekliyorumAllıkları güzel

Bu markanın allığını kullanıyorum çok memnunum. Ne yalan söyleyeyim bazen öyle yorgun oluyorum ki yüzümü temizlemeye üşeniyorum,ona rağmen -çok şükür- sivilce ya da farklı bir zararı olmadı bana. Kullandığım tek makyaj malzemesi eyeliner ve allık zaten :) Gözüm kapalı tavsiye ederim

Far paletleri eyelineri rimeli alliklari bronzer ini aydinlaticisini rujunu kullandm kullanıyorm. Cok memnunum ben

Sağolun kızlar bende yorgun olunca temizleyamiyom ne yalan söyliyim paraben içermiyor madem alıp deneyeceğim.. yukarİda attığım resmin sitesinde buldum deneyen varmı.. havale ye filan indirim diyo..

Nasıl yani canım paletleri resimde ki şekilde sipariş verecem atarım buradan.. toz olmadığını biliyorum..

Nasıl yani canım paletleri resimde ki şekilde sipariş verecem atarım buradan.. toz olmadığını biliyorum..
Ben mağazada üstünü okumadım, direkt içine baktım, toz da olmayınca ve renkler nedeniyle ruj sandım. İyi ki sürmemişim oralarda

Bu palet ruj paleti zaten yani ben öyle biliyorum yanaklara da sürülebiliyor

Sipariş verdim gelince bakarız bakalım hem kaç yaşına girersek girelim biz hep 18 deyiz sonrasında 18.01 18.02 yani 18.99 olursa 19'a girmiş olursunuz..artış bu şekilde yani yanlışım varsa düzeltin

Sipariş verdim gelince bakarız bakalım hem kaç yaşına girersek girelim biz hep 18 deyiz sonrasında 18.01 18.02 yani 18.99 olursa 19'a girmiş olursunuz..artış bu şekilde yani yanlışım varsa düzeltin
Ben daha insaflıymışım, belli bir yaştan sonra 4-5 yılda bir 1 yaş almayı planlıyordum Sizinki de çok güzelmiş, duruma göre kullanılır

Siparişi kaç paraya verdiniz acaba mağazalarda 75 tl ye buldum. İnternette ne kadara geldi size bende olmazsa internetten siparis vereyim.

Kızlar Thé Balm palet, pudra ve ve tester parfüm almıştım dün akşam üstü geldi indirim kodu vardı site yeni açılmış galiba bende kredi kartı çok kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ayrica havaleye %5 indirim vardı.. Ayrıca görünen 3 kalem hediye gönderdiler bu şekilde çekip ınstigram da paylasirsam yine hediye çeki alacağımi belirttiler.. 146,20 tuttu.. Ayrıca aradım Thé Balm ruj paleti gibide kullaniliyormus.. ruj kullanmak istemeyen sürebilir dedi.. güzel işimi görür bir taşla iki kuş

KelepirxD Güle güle kullanın.Ağzımın suları aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…