- 21 Eylül 2010
- 2.293
- 194
-
- Konu Sahibi pinktomato
kızlar bloğuma da yazdım buraya da yazayım, gratiste 26-27 kasımda oje hariç renkli kozmetik ürünlerinin tamamında (the balm,essence,loreal,max factor,maybelline vs.. ) %50 indirim varmış, bu akşam gratisteyiz inşallah :))
Ben gündüzden koştum gratise (dibimde olduğu için)
Hemen hot mama'yı ve diğer markalardan birkaç ürünü kaptım
Akşama kızlar bitirmeden alayım diye...
Buarada blogunun sıkı takipçisiyimmmmm, haberin olsun :)
Herşey çok güzel..
Bugün raftaki son Hot Mama'yı aldım.Resmen ürünlerden 1er adet kalmış yada kalmamış.
Gözaltı kapatıcı alacaktım hoşuma gitti açıkcası günlük kullanırım diye düşündüm ama kalmamıştı.
Mary-Lou Manizer alacaktım ama oda 35tl falandı çokta ihtiyacım yok şimdilik diye almadım.
Hot Mama,Nars Orgasm'a gerçekten çok benziyormuş.Kullanmadım daha hiç bakalım nasıl olacak
Gloss denedim 1 tanede onu da hiç beğenmedim,tadı da çok kötüydü üstelik.
Balm Shelter ise sanki daha çok kuru ciltler için iyi olacakmış gibi geldi,zaten renkli nemlendirici seven biri değilimdir pek.
Kapatıcısını kullananlar memnun mu?
%50 indirimde rafları indirenlerden biriyim sanırım.. almadığım az ürünü var şu an the balm'ın.. time balm concealer'ını da almıştım, normalde stick concealer'da favorim max factor erace stick'tir ama bu da yapı olarak oldukça benziyor, kullandım ve memnun kaldım, ben 10 tlye almıştım indirim döneminde.. balm shelter kuru ve karma ciltlere daha çok hitap ediyor,ben karmayım ve gayet memnunum şu anda, yağlı ciltlere ise time balm foundation daha iyi.
sevgiler
bende var,çok çok ince tabaka halinde kullanmanı öneririm,her gün makyajın altına kullanma ama, cildini yormamalısın sonuçta.kızlarr the balm makyaj bazını aldımm kullanan varmı aranızda memnunmusunuz yanı ben surdum ıyı aksama kadar kalıyr makyajım nrmlde cıldımde parlama yapardı fondoten bu yapmyr ama cıldımı bozmaz degıl mı???
concealer kalıcı.. cildin yağlı mı karma mı bu arada?Bir dahaki gittiğimde ona da bakıyım o zaman. :)
Zaten pek hevesli değildim fondöten almaya ama bakıyım demiştim yinede.Concealer'ını da merak ettim,denedim hoş durdu.Ama fazla kalıcı değilmiş gibi geldi bana?
balmın ruj yapıları güzel,bende ima goodkisser var bir de balm jovi'deki 2 ruj..renklerini çok güzel veriyorlar,rujlar hafif ve çok kısa süreliğine dolgunlaştırma hissi veriyor.. essence'in mentollü xxxl gloss serisi de çok kısa süreli dolgunlaştırıyor veya lipbalm olarak burt's bees beeswax.. dolgunlaştırma mantığı da içeriğindeki acı veya mentol, hani acıbiber yiyince dudaklar şişer ya o mantık tamamen.. :)Kızlar balm rujları nasıl dayanıklımı
birde dudak dolgunlaştırıcısı varmış onuda deneyen varmı memnunmusunuz
bende var,çok çok ince tabaka halinde kullanmanı öneririm,her gün makyajın altına kullanma ama, cildini yormamalısın sonuçta.
concealer kalıcı.. cildin yağlı mı karma mı bu arada?
balmın ruj yapıları güzel,bende ima goodkisser var bir de balm jovi'deki 2 ruj..renklerini çok güzel veriyorlar,rujlar hafif ve çok kısa süreliğine dolgunlaştırma hissi veriyor.. essence'in mentollü xxxl gloss serisi de çok kısa süreli dolgunlaştırıyor veya lipbalm olarak burt's bees beeswax.. dolgunlaştırma mantığı da içeriğindeki acı veya mentol, hani acıbiber yiyince dudaklar şişer ya o mantık tamamen.. :)
sevgiler hepinize
Karma cildim. :)
karmaysa bence balm shelter denemelisin,benim t bölgem yağlı kalan yerler kuru ve bana gayet başarılı geldi bu ürün, eğer hafif durmasını istersen fondöten fırçanı stippling brush seçmeni tavsiye ederim uygulamada epey farkettirir. veya time balm foundation'ın içine balm shelter sıkıp seyrelterek de uygulayabilirsin..