- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi pinktomato
Şu arala gratisten hiç memnun değilim.. the balm ürünlerine bakmaya kaçıncı gidişim hep raflar eksik. Bir eyeliner getirecekler haftalardır yollanmıyor ilginç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu arala gratisten hiç memnun değilim.. the balm ürünlerine bakmaya kaçıncı gidişim hep raflar eksik. Bir eyeliner getirecekler haftalardır yollanmıyor ilginç.
Ben de Nude ve Balm Jovi far paleti arasında kararsız kaldım. Acaba hangisini almalıyım??
bugün hot mama allık aldım 14 tl,bi de timebalm fondoten 20 tl ve 21 gr
ikisine de bayıldım aslında aydınlatıcı ve balm jovi palette aklım kaldı ama baska sefere
Hot Mama'yı nasıl 14 tl'ye alabiliyorsunuz veya balm shelter'i nasıl 23 tl'ye aldınız anlamadım.. the balm %30 indirimde değil mi .. balm shelterin 28 tl olması gerek?
hot mama 14 tl ben de anlamadım ama balm shelter 23 civarı bir fiyattan aldım.Bir de yanında 6-7 tl tutan başka bir şey de satın almıştım.Şimdi faturaya bakıyorum 30.75 yazıyor.İzmir Alsancak tchibo sırasındaki Gratis.
hot mama 14 tl ben de anlamadım ama balm shelter 23 civarı bir fiyattan aldım.Bir de yanında 6-7 tl tutan başka bir şey de satın almıştım.Şimdi faturaya bakıyorum 30.75 yazıyor.İzmir Alsancak tchibo sırasındaki Gratis.
Yaa ne güzel ürünleri bulabiliyosunuz, ben ne zaman gitsem kalmadığını söylüyorlar. Ankara'da yaşıyorum bu arada.