g_izem , ikisi de ayrı segmentten paletler fakat nude renkleri ve nude'tude paleti de çok sevmeme rağmen ben olsam olsam balm jovi alırdım , çünkü mary lou manizer,frat boy allık,2 tane de mai billsbepaid ve mia moore benzeri ruju var tabii simli farların yanısıra.. nude tude paleti de alırdım ama sonraki indirimde alırdım mesela.. ben ikisini de seviyorum açıkçası.. meet matte da güzel ama çok benlik değil,o paletimi kullanmıyorum desem yeri var.. ben ışıltı sim parıltı insanıyım..
nude'tude palet güzel ama ben en başından beri urban decay naked 1 original palet gelsin diye bekliyorum , en meşhur nude palet budur , kullanan vazgeçemiyor,pahalı ama değiyormuş.. ben primer potion'ını aldım ve bayıldım mesela... inşallah naked 1 gelsin sephoraya, aynı gün koşa koşa almaya gideceğim..
bir de inglot indirimde ya (3 ürün üzeri %50) oradaki nude tonlarla far,ruj,concealer vs kendi paletinizi de yapabilirsiniz.. farların kalitesine aşık oldum,harikalar(ben double sparkle 463 - 465 farları aldım ve 7 tane fırça aldım)tavsiye ederimm..
bu aralar inglota mutlaka göz atın derim,inglot markası mac kalitesinde olduğu için şehrinizde varsa kesinlikle bu indirimde alın, gerçi çoğu ürün tükenmiş vaziyette ama ürünlerini görmeyen varsa bir denesin en azından farlarını ve fırçalarını , bana teşekkür edersiniz bir ara