Makyaj Ürünleri The Balm Ürünleri Kullananlar?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Şu arala gratisten hiç memnun değilim.. the balm ürünlerine bakmaya kaçıncı gidişim hep raflar eksik. Bir eyeliner getirecekler haftalardır yollanmıyor ilginç.

Şu arala gratisten hiç memnun değilim.. the balm ürünlerine bakmaya kaçıncı gidişim hep raflar eksik. Bir eyeliner getirecekler haftalardır yollanmıyor ilginç.

Aynen ben de hiç memnun değilim. Mary Lou aydınlatıcı alcaktım, iki şubesine de gittim kalmadığını söylediler. Sevkiyatta sıkıntı varmış. Bu arada Gratis ne zaman %50 indirim yapar acaba bileniniz var mı??

şahsi fikrim , bir ihtimal yılbaşı indirimi de olabilir ama bence sevgililer günü veya dünya kadınlar gününde olur diye tahmin ediyorum %50 yi.. çünkü yılda çok kez olmuyor %50 indirimler.. o da yukarıda belirttiğim zamanlar ile ilk açılış yıldönümleri veya sembolik şube rakamına ulaştıkları günlerde yaptılar indirimleri.

daha 26,27 kasımda yani yeni yaptılar %50 yılbaşında falan olmaz en fazla %30 oda hak zaten daha ne olsun kadınlar gününü bekliyorum ben :))

%50 indirimi bekliyorum bende :)) gerçi şu ürünlerdeki sevkiyat sorununu halletmeliler.. yoksa %50 indirime ürün dayanmaz :)) şimdilik indirimden alacaklarım nude tutte palet, bahama mama ve mary lou manizer.
Bu arada balm shelterdan acayip memnun kaldım bb krem arayanlar falan bence alabilir. %50 indirimden almıştım çok ucuza geldi 64ml şişe ama bitse şimdi indirimsiz bile alırım hak ediyor. Ve birde tabi ki hot mama allık o allığı aldığımdan beri bütün allıklarımın pabucu dama atıldı. Hep onu sürüyorum sırf onu sürüyorum diyebilirim.. Sexy Mama transparan pudraya gelirsek güzel sevdim ama sürekli her gün kullanıldığında burnumda pütürleşme yaptı o yüzden biraz ara verdim

Ben de Nude ve Balm Jovi far paleti arasında kararsız kaldım. Acaba hangisini almalıyım??

Canım o senin zevkine kalmış bence.. İkiside farklı paletler. Nude renklerden hoşlanıyorsan nude'yi al.. Benim öyle renklere ihtiyacım var çok sık kullanırım o yüzden onu almayı düşünüyorum. Ama balm jovide güzel bir palet.

g_izem , ikisi de ayrı segmentten paletler fakat nude renkleri ve nude'tude paleti de çok sevmeme rağmen ben olsam olsam balm jovi alırdım , çünkü mary lou manizer,frat boy allık,2 tane de mai billsbepaid ve mia moore benzeri ruju var tabii simli farların yanısıra.. nude tude paleti de alırdım ama sonraki indirimde alırdım mesela.. ben ikisini de seviyorum açıkçası.. meet matte da güzel ama çok benlik değil,o paletimi kullanmıyorum desem yeri var.. ben ışıltı sim parıltı insanıyım..

nude'tude palet güzel ama ben en başından beri urban decay naked 1 original palet gelsin diye bekliyorum , en meşhur nude palet budur , kullanan vazgeçemiyor,pahalı ama değiyormuş.. ben primer potion'ını aldım ve bayıldım mesela... inşallah naked 1 gelsin sephoraya, aynı gün koşa koşa almaya gideceğim..
bir de inglot indirimde ya (3 ürün üzeri %50) oradaki nude tonlarla far,ruj,concealer vs kendi paletinizi de yapabilirsiniz.. farların kalitesine aşık oldum,harikalar(ben double sparkle 463 - 465 farları aldım ve 7 tane fırça aldım)tavsiye ederimm..

bu aralar inglota mutlaka göz atın derim,inglot markası mac kalitesinde olduğu için şehrinizde varsa kesinlikle bu indirimde alın, gerçi çoğu ürün tükenmiş vaziyette ama ürünlerini görmeyen varsa bir denesin en azından farlarını ve fırçalarını , bana teşekkür edersiniz bir ara

sağolun kızlar :)
benim evim gratise uzak baya, gidip alayım diyorum ama ürün kalmadıysa diye gidemiyorum bi türlü:)

the balm kesinlikle çok başarılı bir marka özellikle allıkları hot mama ve frat boyu kullanıyorum sürüm,kalıcılık,renk 10 numara mac ve nars'tan hiçbir farkı yok özellikle %50 indirimle alındığında max factor,loreal solda sıfır kalır

birde balm shelter renkli nemlendiriciside çok güzel özellikle karma ciltler için günlük kullanıma çok uygun

Yine istediğim Balm ürünlerini bulamadım Gratiste. Anlamıyorum ne zaman gitsem kalmadığını söylüyorlar. Günde 3-4 adet geliyormuş o da hemen tükeniyormuş. Neden daha fazla getirtmiyorlar, hiç ama hiç memnun değilim Gratisten.

bugün hot mama allık aldım 14 tl,bi de timebalm fondoten 20 tl ve 21 gr
ikisine de bayıldım aslında aydınlatıcı ve balm jovi palette aklım kaldı ama baska sefere

Hot Mama'yı nasıl 14 tl'ye alabiliyorsunuz veya balm shelter'i nasıl 23 tl'ye aldınız anlamadım.. the balm %30 indirimde değil mi .. balm shelterin 28 tl olması gerek?

Son düzenleme:
Hot Mama'yı nasıl 14 tl'ye alabiliyorsunuz veya balm shelter'i nasıl 23 tl'ye aldınız anlamadım.. the balm %30 indirimde değil mi .. balm shelterin 28 tl olması gerek?

hot mama 14 tl ben de anlamadım ama balm shelter 23 civarı bir fiyattan aldım.Bir de yanında 6-7 tl tutan başka bir şey de satın almıştım.Şimdi faturaya bakıyorum 30.75 yazıyor.İzmir Alsancak tchibo sırasındaki Gratis.

İlginç.. 40 tl normal fiyatı indirimle 28 diye biliyorum ben her neyse zaten bende var balm shelter
bir ara uğrayıp mary lou aydınlatıcıma kavuşmak istiyorum hazır indirimdeyken alayım bari

çok ilginç, fiyatlar her yerde farklı mı acaba? çok iyiye almışsın. güle güle kullan..

kızlar balm jovi-balm shelter-hot mama-sexy mama-bahama mama her evde olması lazım diyorum dediklerimi yazın bir kenara

Yaa ne güzel ürünleri bulabiliyosunuz, ben ne zaman gitsem kalmadığını söylüyorlar. Ankara'da yaşıyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…