Makyaj Ürünleri The Balm Ürünleri Kullananlar?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben frat boy ve hot mama allıklarını severek kullanıyorum fratboy pembe coral karışık bir renk, hotmama altın ışıltılıları olan bir şeftali rengi gibi.Sexy mama pudrası transparan yani renksi arkadaşlar.T bölgenizdeki yağlanmayı dengelemeniz için.Göz kalemleri yumuşak yapılı çabuk akıyor ama eyelineri çook güzel.Rujlarına gelince mai billspeed isimli olan pembe nudeyi sadece bileğimde denedim rengini dokusunu çok beğendim ilk indirimde alacağım.Farlara gelince nude tude,meet matte doku olarak harikalar.Tekli farlarını hiç denemedim çok merak ediyorum.Kapatıcısını alacaksanız parmak uçlarınızda biraz ovuşturup teninizin ısısını almasını sağlayın öyle çok iyi bir doku sağlamış oluyorsunuz.

İlk aldığımda ambalajından dolayı almıştım çok hoşuma gitmişti ama sonra hot mama allığına bayıldım!

hot mama çok iyi, zaten ilk tükenen ürün oluyor indirim zamanlarında..

aynı tonlarda çok allığım olmasına rağmen cabana boy'u da alsam mı diyorum.. bilemedim.. eyeliner'ı da çok başarılı ama bende yine çok.. balm shelter'la time balm foundation'ı için de %50 indirimini bekliyorum..

asıl balm jovi paleti gelsin o kapış kapış gidecek bence :)

bende the balm'ın hot mama allığı , time balm face primer , nude'tude palette ve meet matt(e) palette'i var..

hot mama çok iyi, zaten ilk tükenen ürün oluyor indirim zamanlarında..

aynı tonlarda çok allığım olmasına rağmen cabana boy'u da alsam mı diyorum.. bilemedim.. eyeliner'ı da çok başarılı ama bende yine çok.. balm shelter'la time balm foundation'ı için de %50 indirimini bekliyorum..

asıl balm jovi paleti gelsin o kapış kapış gidecek bence :)

bende the balm'ın hot mama allığı , time balm face primer , nude'tude palette ve meet matt(e) palette'i var..

dün yazdım bugün gratis kataloğunda yayınlandı , balm jovi face palette gelmiş kızlar.. muhteşem bir palet..
çanta da hediye ediyorlarmış..
ben yılbaşı indirimini bekleyeceğim almak için..
$balmjovi.jpg

ben bugün bunları aldım, fratboyu biliyorum, mat pudrasını merak ediyorum denicem bakalım ve ojeleri harikaa:KK16: bu şirin çantlarda hedaaye:KK23: $IMG_3823.JPG $IMG_3824.JPG

Eklentiler

• $IMG_3827.JPG
    $IMG_3827.JPG
    170,8 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
ürünlerin kapları çok güzel, fiyatları da uygun ancak nude tude farını aldım...çok dağılıyor göz altlarıma akıyor..memnun kalmadım.bazla kullanmaya başladım eskisine nisbeten iyi ama gene de tavsiye etmem

ürünlerin kapları çok güzel, fiyatları da uygun ancak nude tude farını aldım...çok dağılıyor göz altlarıma akıyor..memnun kalmadım.bazla kullanmaya başladım eskisine nisbeten iyi ama gene de tavsiye etmem

çok ilginç çünkü the balm'ın en çok satan ürünlerinden biri nude'tude paleti.. üstelik paraben-free yani parabensiz ve bitkisel ağırlıklı..
far bazıyla denemen daha iyi olmuş, bende bazsız sonucu da gayet başarılı..

Kizkar sexy mama pudrasi bende siyah nokta yapti sanki :/ onun disinda guzel ama su siyah nokta mevzusu kafa karistirici

Son düzenleme:
Kizkar sexy mama pudrasi bende siyah nokta yapti sanki :/ onun disinda guzel ama su siyah nokta mevzusu kafa karistirici

gözenekleri mi tıkadı acaba? çok ilginç.. ben de alacağım bundan..

artık the balm indirime girsen diyorum, yılbaşı da geldi gelecek hadi artık,aralık broşürünü bekliyorum ya da yılın son günleri..
olmazsa 14 şubat en kötüsü 8 mart :)

Merhaba kızlar bugün bende The Balm ürünlerini baya inceledim ve çok hoşuma gittiler:)) almamak için kendimi zor tuttum çünkü yılbaşı yaklaşıyor kesin Aralık ayında indirime girerler sonra bende vah vah yanarım biliyorum :KK1: şimdilik kafamda alacağım diye tasarladıklarım.. The Balm Shelter, Sexy Mama pudra ve birde The Balm Schwing eyeliner.. Acaba eyelinerini kullanan var mı? Nasıl akma falan yapıyor mu benim için kalıcı olması çok önemlidir..

bende yılbaşını bekliyorum indirime girince alacaklarım balm jovi palet, shady lady vol1 palet ve batty lou manizer aydınlatıcı:21:

the balm ürünleri nerde satılıyor arkadaslar bırde bu sexy mama pudrası guzelmı bırkac yerde gordum ..

the balm'ın benim kullandığım ürünleri dışında görüp beğendiklerim:

-balm jovi palette (bu paletin içinde frat boy allık ve mary lou manizer da var) :KK16:
-sexy mama pudra (parlama karşıtı transparan matlaştırıcı pudra)
-cabana boy (plum-rose rengi allık)
-bahama mama bronzer (kontur için)
-rujlarından mai billsbepaid - ima goodkisser - foxy pout
-balm shelter
-schwing eyeliner

Kızlar ya şu Balm Shelter'i çok merak ediyorum. Renkli nemlendirici sanırım ama bir bb krem değil..Kapatıcılığı nasıl? Yani benim yüzümde öyle kusur yok aşırı derece. Hatta yok yani. Renk dengelemesi falan nasıl? Yada maybelline bb krem kullanan varsa onunla karşılaştırıp yorumlayabilir mi??

arkadaşlar rujları nasıl ?
kolay sürülebilen renk vermesi güzel olan ruj arıyorum ben
the balm bana göre mi acaba?
birde allıklarını denemek istiyorum esmerim hangi rengi olur ki
çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim :KK16:

kızlar bloğuma da yazdım buraya da yazayım, gratiste 26-27 kasımda oje hariç renkli kozmetik ürünlerinin tamamında (the balm,essence,loreal,max factor,maybelline vs.. ) %50 indirim varmış, bu akşam gratisteyiz inşallah :))

X