- 29 Temmuz 2012
- 39
- 0
-
- Konu Sahibi pinktomato
Amanda Kissmylips rujunu aldım.Mentollü gibi ,dudakları ilk dakika titreştiriyor sonra geçiyor ama dudakta sonradan kalan hissi sevemedim ,alışamadım.Gergin ve yağlı bir his.Renk güzel ama bana renk olarak da uymadığı için kullanabilecek bir arkadaşıma vermeyi düşünüyorm:/
Onun bir de gergin ve yağlı olmayan versiyonu var; Burt's Bees'in Lip Shimmer'ı. Ayrıca mükemmel renk veriyor.Ama sanırım Türkiye'ye henüz shimmerlar gelmedi. Yine de boynere bakabilirsiniz fiyatlarının makul olması lazım ABD'de 6 USD civarıydı.
Amanda Kissmylips rujunu aldım.Mentollü gibi ,dudakları ilk dakika titreştiriyor sonra geçiyor ama dudakta sonradan kalan hissi sevemedim ,alışamadım.Gergin ve yağlı bir his.Renk güzel ama bana renk olarak da uymadığı için kullanabilecek bir arkadaşıma vermeyi düşünüyorm:/
merhaba arkadaşlar the balm ürünleri bu aralar sürekli kampanyalı satılıyor şu anda 1+1=3 yani 3 al 2 öde kampanyasına girmiş ben sakaryada oturuyorum ve sadece 1 gratıs var ve ne zamandır ürün gelmiyor bom boş stand duruyor aklıma acaba artık türkiyeye gelmeyecekmi sorusu geliyor fikri yada bilgisi olan varmı....