ben konunun yabancısıyım ama çok güzel görünüyorlar, genelde buraya amatörce yapılmış çalışmalar ekleniyor fakat seninkiler son derece profesyonel, tebrik ederim...
Canım emeğine ve ve gözlerine sağlık,çünkü bu iş göz istiyor,yaptıkların çok güzel olmuşlar,bende az buçuk tezhiple uğraştım,tezhip,minyatür ve hat bizim ata sanatlarımız,ne olur unutmayalım.
aşık olunmayacak gibi değilki okulda hocama çok özenirdim çok güzel eserleri vardı sayesinde bende bişeyler yaptım kendimce ama bu sanata aşığım aşık ilerleticem inş örnekler için tşk ederim:)
aşık olunmayacak gibi değilki okulda hocama çok özenirdim çok güzel eserleri vardı sayesinde bende bişeyler yaptım kendimce ama bu sanata aşığım aşık ilerleticem inş örnekler için tşk ederim:)
arkadaşa katılıyorum hepsi çok güzel bizde okulda yapmıştık bu konuda kendimi geliştirmeyi çok istiyorum bide ebru konusunda...
bu güzel çalışmaları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim
başlığınız ilginç geldiği için önce bundan dem vurmak isterim
sanatçı olduğumun resmidir ''gibi cümleler insanlarda hep bir itici iz bırakmıştır.
mütevazilik yaptığınız işin bir parçası olmalı bence.
ki yeni olduğunuzu anlıyorum bu sözlerinizden.
abim hattat'tır.
hat fiyatları hattatına gore değişir geneli 600 1200 arasıdır.
daha meşhur hattatlar bu fiyatı 4.5 katına kadar cıkartır. suriyede dünyaca meşhur bir hattat vardırki randevu için bir sene öncesinden gn almanız gerekmektedir.