Tezhip ve minyatür çalışmalarım(sanatçı olduğumun resmidir :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekikcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kekikcik

Ziyaretçi
aşık oldum ben bu işe...

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

harikalar canım ya ellerine sağlık bence satışada sunmalısın bunları. belki burda almak isteyen bile olabilir

elinize sağlık.altın varak kullanıyormusunuz?okul durumunuzu bilmiyorum ama güzel sanatlar sınavlarına girebilirsiniz.hat ve tezhip bölümleri ver geleneksel el sanatları bölümü içinde..başarılar

kekikçik önce tekrar hoş geldin canım bunlar harika ...bayıldım inan
çok başarılı buldum ..devam et lütfen iyiki geldin...

ellerinize sağlık sanırım henüz yenisiniz nerede eğitim aldığınızı öğrenebilirmiyim

canım yaa bunlar harikalar:1yes2: :1yes2: ellerine sağlıkk:içelim:

ben de bu yıl güzel sanatlar sınavlarına gireceğim..bu konuda akademik bir eğitim almadım,kursa gidiyorum..sınavlar çok zor,kazanabileceğimi sanmıyorum 30 umdan sonra fışkırdı yetenek :))
aslında iznik çiniciliği de istiyorum fakat o da meslek yüksek okulu olduğundan meslek liselileri alıyor,zaten kontenjan 30 kişi dışarıdan puanla girmek çok güç...bakalım şansımı deneyeceğim bu yıl tekrar...

Canim hos geldin harika bunlar ellerine emegine saglik cok begendim, devamini bekliyoruz, sevgilerimle

bunlar çok emek gerektiren işler..o yüzden de piyasada da oldukça yüksek fiyatları..150-200 ytl arasında..besmele ve allah hattının bulunduğu tezhip çalışmaları..

muhteşem olmuş ellerinize sağlık insan isteyince yapamayacağı şey yok galiba

kesinlikle bence de yok..biraz sabır gerekiyor sadece..

Ellerin dert görmesin hepsi çok güzel olmuş.Yaptıklarını hep bizimle paylaş ki ;gözümüz gönlümüz açılsın.Sabrın bol olsun,kolay gelsin canım.

ay canım süper olmuş bunlar eline emeğine yüreğine sağlık harika :hooray:

ellerine,gözlerine sağlık...bende tezhiple ilgileniyorum ve cok sevıyorum...müthişler dicek lafım yok..başarılar...

bende tezhiple ilgileniyorum en son 150-180 yıllık bir hüsnü hat çalışmanın kenarına barok çalıştım çok heyecanlandım

5 sedır tezhıp egıtımı alan bırı olarak tebrık ederım ellerınıze ve yuregınıze saglık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…