• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Tezgah ustu dekorasyon

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
Mutfak dolabim kucuk tezgaha en cok ihtiyac olanlari yerlestirmek istiyorum ama cok kalabalik mi olur diye dusunuyorum koctasta bir model gordum tezgah arasina monte edilmisti bana tavsiye edeceginiz model duzen sekli varmi

ikea'dan bu tur seyler bulabilirsin. Metal asacaklar, cengeller, veya duvara monte raflar olabilir. Ekstra dolap ya da cekmeceli dolap gibi seyler de ivir ziviri toplamana yardimci olabilir. Mesela ben de mikrodalgayla tezgahimin uzerini daraltmamak icinn ikeadan aldigim alti tekerli agac servis mobilyasi tarzinda birsey kullaniyorum, uzerine de uygun cam kestirmistim ve onune de mutfak havlularimi asabilecegim metal bir asacak monte ettirdim. Cok isime yariyor.

Evet o tarz raflari gordum koctasta ama cesaret edemedim almaya paslanir mi acaba o tekerlekli tezgah sabit duruyor mu benim cocuklar oyuncak yapar diye onuda almaktan vaz gectim

Evet o tarz raflari gordum koctasta ama cesaret edemedim almaya paslanir mi acaba o tekerlekli tezgah sabit duruyor mu benim cocuklar oyuncak yapar diye onuda almaktan vaz gectim

benim tezgah metal degil ama, agactan, metalinin de paslanacagini sanmam ama. Benimki mutfak tezgahinin hemen bitiminde duruyor orda kapim oldugu ve arkada duvar cikintisi oldugu icin oraya dolap koyduramamistim. Yanimutfak dolabinin devami gibi duruyor. Yerin varsa tavsiye ederim.

Back
X