teyzemin beni dedikodu malzemesi yapması :(

Bana bu dedikodu gelmedi

Yani ülke gerçeği

Okumayan çalışmayan yaşı 20 üstü olan kıza evleniyor mu vs diye konuşulur

Teyzem de konuşur annen de sokaktaki bakkal da

Çözüm takmamak kendine ait hayat kurmak

İş yok diyorsun ama yaş ilerliyor en alttan da olsa başlamak lazım zira hem tecrübesiz hem de yeni mezun olmayanı kimse işe almıyor

ne olursa olsun bir iş bulun kendinize. bulamadınız mı,benim evime temizliğe gelen bir hanım var ekstra evinde de çalışıyor tam hatırlamıyorum konfeksiyonla ilgili bir şey yapıyordu. başta evden çalışmaya başlayın o halde,bir müddet birikim yaptıktan sonra bambaşka bir şehre gidersiniz. zor olur belki ama insanın üstesinden gelemeyeceği şey yok.

ayrıca evde kalmış ne kadar sığ bir laf,evlenmek istememek de bir tercih. millet size bu lafı söylüyor siz de susuyor musunuz? susmayın tersleyin gitsin. Ben olsam o teyze evime geldiğinde konuşurken bir anda "aman anne sus burda olan burda kalmıyor arkamızdan 40 kişiye dedikodu yapılıyor" derdim. susarak tepkinizi belli edemezsiniz.

yorumlarınız için teşekkür ederim gerçekten iş bulamıyorum arıyorum vazgeçmiş değilim çalışmak istiyorum sadece bugünüm için değil yarınım içinde çalışmam gerektiğinin farkındayım işkura da gittim ama olmadı iş başvurusuda yapıyorum ama geri dönüş yok ama olacak inanıyorum bir gün bende kendi ayaklarımın üzerinde duracağım.Normalde güçlü dururum bu tarz konularda ama artık ağarıma gitmeye başladı birde en çok annemin kendi kardeşini savunması sen neden onun çocuklarını çekiştirmiyorsun dediğimde hiç olurmu öyle şey diye beni tersliyor.Sanki başkasının kızıyım.Çok doldum galiba onunda etkisi var herhalde sanki altında eziliyormuşum gibi hissediyorum.

E tamam annenizde zaten ayrı ev tutup git diyor. Öyle küçük yerlerde yaşayan teyzeler pek kabul etmezler bunu. Siz gerçekten bulabildiğiniz en iyi işi bulun ve kendinize bir ev tutun. Yine az dedikodunuzu yapmazlar ama uzak olursunuz herşeyden ve hayatınız çok daha güzel olur. İnanın şifa gibi gelir size. Kaldı ki 30 yaş evde kalınacak bir yaş değil (bu devirde). Kendinize sakin, güzel bir hayat kurun, birçok insan gibi sizde 30dan sonra biriyle tanışıp evlenirsiniz (eğer istiyorsanız). Ohhhh miss..

Evet yapman gereken bicok şeyi bu yaşına kadar yapman gerekiyodu.yapmaya azim göstermezsen öle lafları ceken işte.hala o ne dedi bu ne dedi bunu düşünüyorsun.Daha geç olmadan hayatı kaçırma bari.Bol şans canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…