- 3 Temmuz 2017
- 268
- 135
- 53
- Konu Sahibi whocarescandy
-
Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir allah ın kulu da çıkıp ne istiyorsunuz bu kızdan demiyorOlayı anlatayım ben 30 yaşında olduğum için buralarda bildiğin evde kaldım okul bitti iş hayatı da da yok haliyle arkadaş çevremde yok durum böyleyken çevremdekilerden bana karşı bir küçümseme sürekli evlenemediğimi yüzüme vurma cenazede bile(kadının annesi öldü bana laf sokuyor ulan ağlasana hiçmi annene üzülmüyosun?)bana evde kalmışlığım yüzüme vuruluyor bugünde teyzem daha önce bir tanıdığımız vardı kadın beni yolda ne zaman görse öyle kinli kinli bakıyordu ki sanki gitmesem saçımı başımı yolacak öyle samimiyetimiz de yok anneme sordum birkaç kez sana öyle gelmiştir dedi meğerse öyle falan değilmiş teyzemle bildiğin benim evde kaldığım dedikodusunu yapıyorlarmış anneme kızdım nasıl birisi bu teyzem hiçmi utanmıyor fln diye annemde teyzemi aradı rica minnet ablacım yapma böyle bak olmuyor nasıl deli oldum annem bile savunmuyordu beni benim zorlamamla aramıştıda zaten teyzemi birde rica minnet konuşuyor bende bundan sonra teyzem bu eve gelmiycek benim evime gelip sonra da gidip başkasıyla beni çekiştirecek birisini ben ev de istemiyorum dedim annem yağdırdı hakaretleri bana burası onun eviymiş istediği gelirmiş bense ayrı ev tutup gitmeliymişim (( oldum olası hiçbir zaman annemden değer görmedim bana davrandığı gibi hiçbir evladına davranmadı çocukluğumda da böyleydi anneannem kızardı sen bu kızdan ne istiyorsun diye kocaman kadınsın karşındakide çocuk derdi insan kendi öz çocuğuna bunu yaparmı derdi annemse sinirime batıyor derdi benim annemle ilişkim böyle başladı nasıl devam edebilir sanki ? Ne yapmalıyım nasıl üstesinden gelmeliyim bu durumların yorumlarınıza ihtiyacım var.
gerçekten çok çabalıyorum ama bir yerde gücüm bitiyor sankiSiz kendi kendinize dahi 'evde kalmış' kız gözüyle bakarsanız, insanlar da size o gözle bakar.
Annenize pes! diyorum sadece.
gerçekten çok çabalıyorum ama bir yerde gücüm bitiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?