teyzemin beni dedikodu malzemesi yapması :(

whocarescandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
268
135
53
Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir allah ın kulu da çıkıp ne istiyorsunuz bu kızdan demiyor Olayı anlatayım ben 30 yaşında olduğum için buralarda bildiğin evde kaldım okul bitti iş hayatı da da yok haliyle arkadaş çevremde yok durum böyleyken çevremdekilerden bana karşı bir küçümseme sürekli evlenemediğimi yüzüme vurma cenazede bile(kadının annesi öldü bana laf sokuyor ulan ağlasana hiçmi annene üzülmüyosun?)bana evde kalmışlığım yüzüme vuruluyor bugünde teyzem daha önce bir tanıdığımız vardı kadın beni yolda ne zaman görse öyle kinli kinli bakıyordu ki sanki gitmesem saçımı başımı yolacak öyle samimiyetimiz de yok anneme sordum birkaç kez sana öyle gelmiştir dedi meğerse öyle falan değilmiş teyzemle bildiğin benim evde kaldığım dedikodusunu yapıyorlarmış anneme kızdım nasıl birisi bu teyzem hiçmi utanmıyor fln diye annemde teyzemi aradı rica minnet ablacım yapma böyle bak olmuyor nasıl deli oldum annem bile savunmuyordu beni benim zorlamamla aramıştıda zaten teyzemi birde rica minnet konuşuyor bende bundan sonra teyzem bu eve gelmiycek benim evime gelip sonra da gidip başkasıyla beni çekiştirecek birisini ben ev de istemiyorum dedim annem yağdırdı hakaretleri bana burası onun eviymiş istediği gelirmiş bense ayrı ev tutup gitmeliymişim (( oldum olası hiçbir zaman annemden değer görmedim bana davrandığı gibi hiçbir evladına davranmadı çocukluğumda da böyleydi anneannem kızardı sen bu kızdan ne istiyorsun diye kocaman kadınsın karşındakide çocuk derdi insan kendi öz çocuğuna bunu yaparmı derdi annemse sinirime batıyor derdi benim annemle ilişkim böyle başladı nasıl devam edebilir sanki ? Ne yapmalıyım nasıl üstesinden gelmeliyim bu durumların yorumlarınıza ihtiyacım var.

İş bulun bence evde oturarak olmaz. Muhasebe olur reyon görevlisi olur ne bileyim her iş olur ne görseniz başvurun bence. Hem hayatınıza birini alma ihtimaliniz artar (evlenme yada sevgililik gibi bi düşünceniz varsa tabii) hem de onun bunun lafını takmazsınız meşguliyetiniz olur hem de para geçer elinize. Baba eline bakmak bi yaştan sonra zor gelir bence insana ya

bende çalışmak istiyorum ama iş bulamaıyorum garson olarak bile almadılar kpss de denedim olmadı işletme mezunuyum iş konusunda yüzüm gülmedi becerikli biriyimdir de ama nedense olmuyor bende istiyorum yeni birileriyle tanışmayı arkadaş ortamım olsun biraz sosyal olayım belki gönlüme göre bir sevgilimde olur ama nerde kaç yıldır bir adım ilerleyemedim

bana evde kalmış kız gözüyle bakanları görmezden gelmeye umursamamaya açıkçası yaşadıklarımın üstesinden gelebilirim gibi çabalıyorum

Yaşınızı 50 sandım okurken.
Kendiniz bile durumu kabullenmişsiniz ama yüzünüze vurulmasından isyan etmişsiniz.
Önce bir silkenenin ve hayatınızın aslında yeni başladığının farkında olun.
İlk olarak iyi kötü demeden bir işe girin, yavaş yavaş yeni insanlarla tanışın ve o evden ayrılın.
O zaman aslında ne kadar genç olduğunuzu anlayacaksınız.

Neden iş hayatı yok? Çalışmak mı istiyorsunuz da iş yok. Acilen iş hayatı edinin evden de ayrılın. 30 yaşında eğitimli bir kadın olarak bu konuşmalara girmeyin kimseyle

Is yoksa kurs vardir. Halk eğitimim kurslarina gidin kendinizi gelistirin. Farkli meziyetleriniz olursa iate bulursunuz. Ornegin işaret dilini öğrenin farklı özelliği olan bir eleman olur iş bulursunuz. Evde kalmisliginizla ilgili olarak ki bu yakıştırmayı alıp üstümüze gitmişsiniz. Aferin. Kadın cenaze de laf söyleyince dilinizi mi yutuyorsunuz. Yapıştır lafı geç. Cenaze de böyle konuşmaları hiç yakıştıramıyorum desen bile herkes ağzının payını alırdı. Teyzeni de annene aratma. Ara şöyle lafını. Ağzınız mi yok

İşkur a gidin form doldurun. İşletme mezunusunuz hemen iş bulursunuz. Bence sizde bıkmışsınız salmışsınız gbi geldi bana. Başka şehirdede çalışma imkanım var diye belirtin. Kendinize 1+1 ev tutun sonra
Hayat kısa cnm güzel yaşa..

Kendinize güvenin biraz
Neden insanların üzerinize binmesine izin veriyorsunuz anlamıyorum
Ben sizin yerinizde olsam bambaşka bir şehire gidip orada bile iş bulup kendine bi hayat kurardım
Başta zor olur belki
1+1 bi ev
İlk zaman bi çekyatın bi tüpün olur ama zamanla herşey tamamlanır
En azından kendine ait bi hayatın olur
Biraz cesaret lütfen

bi tanıtıgım köyde 30 unda evlendi üstelik adı baska biri ile anlmıstı be herse hemen duş biriyle evlen diye baskılarda yapmıstı .

anneni takma huylu huyundan vazgecmez

o ev babanında evi

kimin degrri nekadr mıs gördün

İş bulup ayrı eve çıkmalısın, hatta mümkünse ayrı şehir. Biraz cesaret. Ayrı şehirde ünv kazanmışsın gibi mesela, ama bu iş için olacağı için paran olacak, kimseye minnet etme

Hiç anlayamadım konuyu
1. Diyelim ki teyzeniz o kadınla evde kalmıslıgınız üzerine dedikodu yapıyor. Kadın size niye kinli kinli baksın ki? Ne amaçla?
2. Belki de laf arasında gecti. Senin yeğen napıyor var mı düğün nişan dedi. O da yok daha dedi. Bunun dedikodu oldugunu düşünmüyorum. Ne seviyede konustugunu da bilemezsiniz sanırım. Belki de böyle laf arasında gecti sadece.

Bana cevrenizden cok siz evde kaldım diye kafaya takıyorsunuz gibi geldi. Bu yuzden de etraftaki her seyi kendinize yoruyorsunuz.

Evlensen o da ayri dert, herseyin vakti var. Once sen kendine guven dua et. Bizi dusunenvar nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…