• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem......

Ay ben bu konuyu gördükçe sinir oluyorum.Madem birine yardım etmek istiyorsunuz.Çookkk daha fakir insnalar var..Fazlasını yapmışsınız.Bence azaltın yardımlarınızı ,herkes de söyledi gördüğü görüntüyü..

allaaalla bende poşetlerle yürüyorum. dinlene dinlene. biraz bekleyip yine devam.
sizin teyze sanırım kraliyet ailesinden.

Biliyor musunuz, dünyada market poşeti taşıyan başka insanlar da var. Gerçekten...

ay evet yani, hepimiz poşet taşıyoruz kraliyet sülalesinden olma değiliz ya, herkes bir hayat gailesinde. bu ne şımarıklık böyle yaa., vallaha sinir oldum. tamam bunalımları olabilir, kocasından ayrılmış olabilir vs. herkes neler neler yaşıyor. ne demek çalışmam.. allah allaaah!! sonra diğer aile fertlerinin evlerine bakıp ben de bundan aşağı ev istemem demek kadar şuursuzluk da zor görülür bu dünyada. ağlaya ağlaya 90.000 biriktirmiş ama... tamam yardım da edilir ama insanın kendinin de bir çabası olur evladı var sonuçta. kimse ona bakmak zorunda değil. herkes kendine zor yetiyo zaten. herkesin kendi planı hayat düzeni var. başkası çalışsın sen ye üstüne bir de şikayet ağlama sızlamaa.:47:

Gercek ihtiyac sahipleri cevresindekilere durumunu ilan etmez arkadasim. Teyzeniz cok uzgunum ki birilerine tutunup yasamaya alismis. 90 bin lirayi sizin yardimlarinizla mi biriktirmis? Eger oyleyse gelen para bana yetmiyor diyebilir mi insan? Biriktirilen para evin ihtiyaclarindan sonra kenara atilan para degil midir? Hepimiz boyle yapmiyor muyuz? 100 liramiz var ise ihtiyaclarimizi karsilayip kalan 10 lirayi biriktiriyoruz. Ve diyoruz ki cok sukur biriktirmek icin bile param kaldi.

Sizin yerinizde olsam bu kadar uzulmezdim. Iyi niyet anlaminda safsiniz arkadasim. Bence teyzenizi maddi anlamda doyurmaya calismayin cunku doymayacaktir. Su an yaptiginiz yardimlarin uzerine cikmayin yani. Teyzenizi manevi anlamda, psikolojik anlamda doyurmaya bakin. Mumkunse bir psikologa goturun, hayatindan memnun olmasini saglayin.

Son düzenleme:
Teyzen yüzsüz...
Abartmış.
Sen zaten daha ne yapıcaksın

Allah yaptıklarınızdan dolayı sizden razı olsun...mutlaka bir verdiğiniz bin olarak dönecektir.. teyzeniz gibi insanlar benim ailemde de var ve şunu anladım bu insanlar asla mutlu olamazlar doyumsuzlar...mutlu olsalar bile kendilerini mutsuz yanısıtırlar çünkü biz onların mutsuzluğuna üzülelim daha çok yapalım diye..inan bana öyle yıllar geçince daha iyi anlayacaksın....yıllarca yaptım yaptım döndüm baktım sadece koca bir nankörlük....

Back
X