- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi siderolites
Seni taktir ediyorum aslan parcasi.aileninde masallahi var yalniz teyzene gicik oldum.nankor galiba biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teyzemin kendine güveni gelsin diye dedim ki sana sermaye vereyim git gecelik havlu felan al günlerde sat güzel iş hem de kendini kötü hissetmez dedim ama pişman oldum satamıyorum çevrem yok kapı kapı gezemem dedi tamam dedim sen oğlunu büyür boşver dedim çünkü satamadım diye de oturup ağlıyor bu sefer herkes üzülüyor yani biz varken zaten çalışması uygun olmaz o kadar adamız bir kadına bakarız ama o muhtaç olma hissi onu yaralıyor
Olasılıklar&şanslar
Çocuğunu belki kendi şımarık alıştırdı.Mecbur çalışacak ,kimse ona ve çocuğuna bakmak zorunda değil.Ha zengin olursunuz tamam ama değilse...Mecburrahatını bozacak gelecek annesinin yanına,çalışacak,çocuğa da anneannesi bakacak.Mecbur yani,oydu şuydu buydu demesine gerek yok..Bence konuşun bunu,yardımı azaltın..Bak ben boşanmadan sonra çok sağlık sırunu yaşadım,deprsyıon yaşadım,okadar yorucu bir işte çalışıyorum ki,anam ağlıyor zor bölümlerde çalışırken..Ve ben de boşanmış ablama bir parça yardım ediyorum,aynı evdeyiz..Bana da bakan olsa da ben de çalışmasam o kadar zor geliyor.Tabi şaka bu,ben böyle yapamam.
himmm anladim demek istediginizi simdi yani teyzenizin asil amaci birevinin olmasi veasilistegide kendine gore sayilan kucukcapliyardimlar yerine herkesin elinicebine atip evparasini denklestirmek istemesi iyi guzl buherkes ister ama 30 binlira gercekten yuklu bir miktar simdisiz evet derseniz kocaniz nederki buduruma yada anneniz evet derse babaniz ne derki bu biraz riskli is yani geri donusu tabikide olmaz buparanin ama kenarda 90 binlira para var eee her evde 150milyar degildirki canim dimi ? ona gore bi ev bulsaniz illa cok luksolmasi gerekmez evin yani yokmudur bu isin o sekilde cozumu dedinizmi hic ?
90 bin lirası var oğlu büyümüş gitsin çalışsın
kusura bakmayın da bu teyzeden çok sizlerin hatası siz onu alıştırmışsınız sen otur biz çalışıp sana bakarız
iyi de güzelim sen evlenince ne olacak bakalım eşin izin verecek mi teyzene bakmana
anneanne dede ne kadar başında olacak
kendini acındırıp size baktıracak bakmak bişey değil bide memnun olmayacak bence bu kadar üstüne düşmeyin
herkes kendi başının çaresine bakabilmeli he olmuyor mu o zaman gider dedenlerle birlikte yaşar
bence teyzen bunalımda ondan böyle davranıyor
Ay bunalımdadır da yani yaptığı nankörlük..O yardım etmeyen aile görmemiş..Ben de boşandım,ben de zor günler geçirdim..Özellikle manevi....Kimseye şımaramadım.Maddi yardım istemem,manevi yardım istediğimde bile bulamadım.....Kaç yaşında teyzen...30-35 .?
.Onu anladım ki ,eşek olana semer buluyorlar..