• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem......

Teyzenizi sevin,saygı duyun, hep yanında olun, yalnız bırakmayın, eşi olmayışının yalnızlığını hissettirmeyin ona ama bu kadar sorumluluk almanız doğru değil
ya sizler olmasaydınız ya durumunuz iyi olmasaydı ona bu imkanları sağlayamasaydınız
bunları düşünmesi gerek
çocuğundan dolayı çalışamıyordur anlayabiliyorum
ama bir yolu bulunmalı bu böyle gitmez
dediğiniz gibi her ay belli bir miktar para verin teyzenize düzenli olarak
ve birikmiş parası kadarıyla alabileceğiniz bir ev araştırın bence
en öncelikle yapılması gereken bunlar gibi görünüyor

90 bin lirası var oğlu büyümüş gitsin çalışsın
kusura bakmayın da bu teyzeden çok sizlerin hatası siz onu alıştırmışsınız sen otur biz çalışıp sana bakarız
iyi de güzelim sen evlenince ne olacak bakalım eşin izin verecek mi teyzene bakmana
anneanne dede ne kadar başında olacak
kendini acındırıp size baktıracak bakmak bişey değil bide memnun olmayacak bence bu kadar üstüne düşmeyin
herkes kendi başının çaresine bakabilmeli he olmuyor mu o zaman gider dedenlerle birlikte yaşar

Canım teyzemin kendine güveni gelsin diye dedim ki sana sermaye vereyim git gecelik havlu felan al günlerde sat güzel iş hem de kendini kötü hissetmez dedim ama pişman oldum satamıyorum çevrem yok kapı kapı gezemem dedi tamam dedim sen oğlunu büyür boşver dedim çünkü satamadım diye de oturup ağlıyor bu sefer herkes üzülüyor yani biz varken zaten çalışması uygun olmaz o kadar adamız bir kadına bakarız ama o muhtaç olma hissi onu yaralıyor

Olasılıklar&şanslar

bence teyzen bunalımda ondan böyle davranıyor

Siz varken çalışması niye uygun olmuyormuş?
Teyzeniz küçücük çocuk değil ki. Kocaman kadın, istedikten sonra her işi yapar. Gerekirse emir altında da çalışır, merdiven de siler.
Ama teyzeniz rahata çok alışmış, siz de böyle yaparak iyice alıştırıyorsunuz, üzerine bir de hak etmediğiniz laflar işitiyorsunuz.
Kimse bu devirde çıkarıp da 30.000 vermek zorunda değil, herkesin kendi hayatı var, herkes kendi geleceğini düşünmek zorunda.
Siz 'ben ona bakarım, ben onun kocası sayılırım' dedikçe teyzeniz sizi daha çok sömürür, benden söylemesi.

valla arkadasım sen her ay teyzene maasını elını surmeden versen yınede teyzen ne memnun olur nede mutlu oyuzden hıc oyle her ay para mı versem dıye dusunme sonra yıne sen kötü olursun ne demısler 40 yıl sırtında tasırsın bır gun ındırdınmı senden kötüsü olmaz demedı deme

Çocuğunu belki kendi şımarık alıştırdı.Mecbur çalışacak ,kimse ona ve çocuğuna bakmak zorunda değil.Ha zengin olursunuz tamam ama değilse...Mecburrahatını bozacak gelecek annesinin yanına,çalışacak,çocuğa da anneannesi bakacak.Mecbur yani,oydu şuydu buydu demesine gerek yok..Bence konuşun bunu,yardımı azaltın..Bak ben boşanmadan sonra çok sağlık sırunu yaşadım,deprsyıon yaşadım,okadar yorucu bir işte çalışıyorum ki,anam ağlıyor zor bölümlerde çalışırken..Ve ben de boşanmış ablama bir parça yardım ediyorum,aynı evdeyiz..Bana da bakan olsa da ben de çalışmasam o kadar zor geliyor.:37:Tabi şaka bu,ben böyle yapamam.

Canım teyzeme ve oğluna yapılan ailede çok şükür kimseyi yormuyor ama bir türlü mutlu olmuyor depresyonda ben de akşam annemlere diyeceğim herkes verdiğini yaptığını her ayın 1de yatıralım topluca bankaya o da gönlünde harcarsın biriktirsin belki daha iyi olur böyle

Olasılıklar&şanslar

himmm anladim demek istediginizi simdi yani teyzenizin asil amaci birevinin olmasi veasilistegide kendine gore sayilan kucukcapliyardimlar yerine herkesin elinicebine atip evparasini denklestirmek istemesi iyi guzl buherkes ister ama 30 binlira gercekten yuklu bir miktar simdisiz evet derseniz kocaniz nederki buduruma yada anneniz evet derse babaniz ne derki bu biraz riskli is yani geri donusu tabikide olmaz buparanin ama kenarda 90 binlira para var eee her evde 150milyar degildirki canim dimi ? ona gore bi ev bulsaniz illa cok luksolmasi gerekmez evin yani yokmudur bu isin o sekilde cozumu dedinizmi hic ?

Canım babam çok yardım eder eşinde her zaman teyzenizi ihmal etmeyin der sıkıntı yok ama ben 30 annemler 30 dayım 30 verecek teyzemin istediği evi alıcaz onuda şuan yapamayız

Olasılıklar&şanslar

O kadar cok hazira alistirmissiniz ki simardikca simarmis. Gitsin calissin hayatini idame ettirsin bu ne ya

Evliymişsin çocuğunda varmış :53: eşini tebrik etmek lazım genelde erkekler para verdirmez
ben lolsam o parayla çocuğuma yatırım yaparım kimse evladımdan kıymetli olamaz
elbette zor durumda olana yardım edilir ama zaten bir çok kişiden para geliyor bırakın o kendi başının çaresine bakıp iş bulur

Elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız yapıyorsunuz daha ne olsun madem çalışamıyor geçsin babasının evine bence de ekmek elden su gölden yaşamaya alışmış teyzeniz boşuna üzülüyorsunuz :34:

90 bin lirası var oğlu büyümüş gitsin çalışsın
kusura bakmayın da bu teyzeden çok sizlerin hatası siz onu alıştırmışsınız sen otur biz çalışıp sana bakarız
iyi de güzelim sen evlenince ne olacak bakalım eşin izin verecek mi teyzene bakmana
anneanne dede ne kadar başında olacak
kendini acındırıp size baktıracak bakmak bişey değil bide memnun olmayacak bence bu kadar üstüne düşmeyin
herkes kendi başının çaresine bakabilmeli he olmuyor mu o zaman gider dedenlerle birlikte yaşar

Ben evliyim tatlım eşim hiç karışmaz parama teyzene de yardım et der ama benim teyzem çalışamaz İnan çalışsa hergün ağlar bizi de üzer oğlunu da zaten oğlu ergenliğe yeni girdi hiperaktif terbiyeşi çalışkan ama hepimizin gözü üzerinde 2gün boşla sokaktan eve sokamazsın o yüzden oğlunu büyütsün sağ salim yeter

Olasılıklar&şanslar

bence teyzen bunalımda ondan böyle davranıyor

Ay bunalımdadır da yani yaptığı nankörlük..O yardım etmeyen aile görmemiş..Ben de boşandım,ben de zor günler geçirdim..Özellikle manevi....Kimseye şımaramadım.Maddi yardım istemem,manevi yardım istediğimde bile bulamadım.....Kaç yaşında teyzen...30-35 .?
.Onu anladım ki ,eşek olana semer buluyorlar..

Şimdi bir emekli maaşı + yarım asgari maaş + yarım emekli maaşı = valla teyzen benden çok kazanıyor takma canım. :ssz::ssz:

Bıraksam benim ablam da böyle yapacak da bırakmıyorum..

Bugün benim diyen insanın bankada 90 bin lirası yok.Teyzen hiç kötü durumdayım demesin.

Herkesin yazdığını tek tek okuyorum Allah razı olsun saolun, teyzem en yakınlarının durumu iyi olunca kendisini kıyaslıyor benim neden yok diyor ben bunada üzülüyorum o yüzden çalış kendi ayaklarının üzerinde dur desek teyzem ölür ağlamaktan üzüntüden o yüzden verdiğimiz para bizi fakir yapmaz ama onu da zengin etmiyor ben üzülüyorum bir ev şart daha 40 yaşında genç hep kirada mı oturursam diyor üzülüyor bir de bana dedi ki bugün o arkadaşı için konuşuyor herkes her ay bir para verse kadın geçinir diyor ben de acaba o da mı böyle istiyor diye düşündüm direk söylemiyor işte arkadaş üzerinden anlatıyor

Olasılıklar&şanslar

Ay bunalımdadır da yani yaptığı nankörlük..O yardım etmeyen aile görmemiş..Ben de boşandım,ben de zor günler geçirdim..Özellikle manevi....Kimseye şımaramadım.Maddi yardım istemem,manevi yardım istediğimde bile bulamadım.....Kaç yaşında teyzen...30-35 .?
.Onu anladım ki ,eşek olana semer buluyorlar..

Eşek ben miyim:( ailemde muhtaç biri varken ben nasıl uyurum biz olmasak teyzem aç kalır sokakta kalır ben nasıl düşüneyeyim ki

Olasılıklar&şanslar

Back
X