• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem ve Hayatı

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Teyzem bundan 15 sene önce iki çocuklu bir adamla evlendi. Görücü usulu ama sonradan sevdi diye biliyorum. Adamın çocukları eşiyle yaşıyordu. Biri 3 diğeri 5, 6 yaşlarında bir oğlan bir kız. Sonrasında ne olduysa adam çocuklarını yanına aldı. Teyzem daha öncesinden ana okulunda çalışıyordu. Ve orada ki işinden ayrıldı. Çocuklar ilk başta fazla sorun yaratmasalar da daha sonra sanırım babayı kıskanma sonucu baya problem yaşadılar. Sonra bu sorunlar baya büyümüş. Şimdi kızları evlendi. Teyzemin de bir erkek çocuğu oldu. Şimdi o da 16 yaşında. Adam ilk başlarda fiziksel şiddette uygulamış biri kaç defa ayrıldılar sonrasında tekrar barıştılar. Şimdi herkes arkasında desteği vardı da. Ama çocuğu için dayandı sanırım. En son olayda polise şikayet edip ceza almıştı. Ondan sonra iyilermiş. Ama şu an yine araları bozulmuş. Bu sefer fiziksel değil ama psikolojik şiddete başlamış. Ne yaşanıyor pek bilmiyorum ama teyzem çalışmak istiyormuş ama ne çalışmasına izin vermiyormuş ne de eline para veriyormuş. Baya olaylar karışık adam içip içip eve gelip huzursuzluk çıkartıyormuş. Artık teyzemin de psikolojik olarak pek iyi olmadığını düşünüyorum.

Şimdi ev tutup ayrılmak istiyor. Çalışmaya başlayacak buraya kadar problem yok ama o adamdan 15 milyar alıp evden çıkacağım diyor. Adamın tarlaları evi yazlığı, emeklisi ayrıyetten bir geliri daha var. Yani teyzeme varlık içinde yokluğu yaşatıyor. Ve tüm bunlar evlendikten sonra yapılan şeyler. Teyzem hiçbir şey istemiyor sadece kendini toparlayana kadar olan ev kirasını istiyor sanırım.

Asıl sorum yani benim merak ettiğim teyzem boşanma dilekçesi verdiğinde bu olan hakların en azından birazını hak edemiyor mu. İlla o adam mı açması lazım boşanma davasını. Yada şimdi evden çıkıp gitse hiçbir hak iddia edemez mi. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. O adamın geçmişte bir aldatma olayı da var. Hatta kızı o aldattığı kadının yanına gidip teyzemi kötülediği bile olmuştu. Teyzemin şuan sağlık durumu da kötüymüş. Kan değerleri 5 e kadar düşmüş durumda.

Bu arada bugun yarin derken davayi acmayi ertelerse adamda mallarini baskasinin uzerine yapar yada satarsa islwr karisir, bir ana once mallarina da tedbir aldirsin

yalnız tüm mallar değil teyzenle evli iken edindiği mallar ikiye bölünür :kahve:
Evet biliyorum onu
Teyzen davasini acsin tum haklarini istesin. Oyle kiraya raziyim diye agiz buzmesin dik dursun.
Darp raporu var mi?
Annem de öyle diyorda psikolojisi iyice bozulmuş sanırım dinlemiyor ikna etmeye çelışıyorlar. Adam da hala benden özür dile barışalım diyormuş ya

Back
X