teyzeleri oğlusum nasıl büyümüş mü?

tesekurler teyzelerııı kımse kızına almuıycak anlasılan oglum bu yılda belar kaltı tuhhhhh

ben kızımı vermem ama kendim talibim oğlunuza. Şeniz
yaş farkı önemli değil, biz anlaşırız. gamyoncuiremsu
çok yakışıklı maşallah.
Allah bağışlasın.

allah bağışlasın maşallah benim kaan paşamda 10 aylık oldu kızlara asılmaya başladı artık

AY SEN NE ÇİKİN BİŞİYSİN BÖLE YAAAA. HELEDE CİCİLERİN ÇOK ÇİKİN HİÇ DSATLI OLMAMIŞIN .YERİM BE SENİ AHAM DİYE . ALLAHIM YAA BİZİM KUZULARIMI< NEDEN BU KADAR TATLI Kİ. EY YÜCE RABBİM ONLARI BİZE BAĞIŞLA. YAA SORMA BENİM OLUŞUMDA DURMADAN PARA İSTİYO KIZ ARKADAŞINIPARKA ORAYA BURAYA GÖTÜRÜYOR ÇOK ÇAPKIN ÇOKK. OF OF BAŞIMIZ DERTTE BU TOSUN PAŞALARLA :=)))))):dance::dance::dance::dance:

maşallahhhh çok yakışıklı yaaaa....
allah nazardan saklasın...
analı babalı büyütsün...gözlerine hayran oldum..

ben kızımı vermem ama kendim talibim oğlunuza. Şeniz
yaş farkı önemli değil, biz anlaşırız. gamyoncuiremsu
çok yakışıklı maşallah.
Allah bağışlasın.

teskur ederız tattlım olmazz sonra oglumu doversın nnnn :mymeka::mymeka::mymeka:senı kocamısss karıı vırmmem sana oglumuuuuuu :içelim:

maşallahhhh çok yakışıklı yaaaa....
allah nazardan saklasın...
analı babalı büyütsün...gözlerine hayran oldum..

tatos canımmm tsk tatlşımm rabbım bıdıslarımızı bıze bagısların rabbım olmayanada versın kucagını bos bırakmasınn

hıc sorma kurs gorup cıkmıslar kıss bunlarrrrrrr bakalımm bızımkı ne zman kızları paka goturuyr artık

teskur ederız tattlım olmazz sonra oglumu doversın nnnn :mymeka::mymeka::mymeka:senı kocamısss karıı vırmmem sana oglumuuuuuu :içelim:

Şeniz
dövmem, öperim, severim, el üstünde tutarım oğlunuzu.
oyunlar oynarım onunla. gamyoncuiremsu
ben aşık oldum ama,aşkın yaşı yok, aramıza girmeyin :dilcikar:
yok, ben cadı kaynana olacağım,oğlumu sana yar etmem diyorsanız sizi döverim ama klava: :mymeka: Kötü Kazen

tekrar Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu ömürler versin ailenize.

tesekur ederızz teyzesiiii ii bende sızı bas basa bırakım verdım oglumu gettıııııııı ıı bahasın ona EMIIIIIIIIII

canım, oğlun çok tatlı. tam bir küçük prens. allah nazarlardan saklasın. maşallah falan takıyorsun değil mi. allah, analı babalı büyütsün............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…