tesekurler teyzelerııı kımse kızına almuıycak anlasılan oglum bu yılda belar kaltı tuhhhhh
ben kızımı vermem ama kendim talibim oğlunuza. Şeniz
yaş farkı önemli değil, biz anlaşırız. gamyoncuiremsu
çok yakışıklı maşallah.
Allah bağışlasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekurler teyzelerııı kımse kızına almuıycak anlasılan oglum bu yılda belar kaltı tuhhhhh
ben kızımı vermem ama kendim talibim oğlunuza. Şeniz
yaş farkı önemli değil, biz anlaşırız. gamyoncuiremsu
çok yakışıklı maşallah.
Allah bağışlasın.
maşallahhhh çok yakışıklı yaaaa....
allah nazardan saklasın...
analı babalı büyütsün...gözlerine hayran oldum..
maşallah çok tatlı nazar degmesin kırkbir kere maşallahh
AY SEN NE ÇİKİN BİŞİYSİN BÖLE YAAAA. HELEDE CİCİLERİN ÇOK ÇİKİN HİÇ DSATLI OLMAMIŞIN .YERİM BE SENİ AHAM DİYE . ALLAHIM YAA BİZİM KUZULARIMI< NEDEN BU KADAR TATLI Kİ. EY YÜCE RABBİM ONLARI BİZE BAĞIŞLA. YAA SORMA BENİM OLUŞUMDA DURMADAN PARA İSTİYO KIZ ARKADAŞINIPARKA ORAYA BURAYA GÖTÜRÜYOR ÇOK ÇAPKIN ÇOKK. OF OF BAŞIMIZ DERTTE BU TOSUN PAŞALARLA :=)))))):dance::dance::dance::dance:
allah bağışlasın maşallah benim kaan paşamda 10 aylık oldu kızlara asılmaya başladı artık
teskur ederız tattlım olmazz sonra oglumu doversın nnnn :mymeka::mymeka::mymeka:senı kocamısss karıı vırmmem sana oglumuuuuuu :içelim:
Şeniz
dövmem, öperim, severim, el üstünde tutarım oğlunuzu.
oyunlar oynarım onunla. gamyoncuiremsu
ben aşık oldum ama,aşkın yaşı yok, aramıza girmeyin :dilcikar:
yok, ben cadı kaynana olacağım,oğlumu sana yar etmem diyorsanız sizi döverim ama klava: :mymeka: Kötü Kazen
tekrar Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu ömürler versin ailenize.
masallah Allah Nazardan Saklasınn Kızz Begegiin Kac Aylıkk
........................................................
canım, oğlun çok tatlı. tam bir küçük prens. allah nazarlardan saklasın. maşallah falan takıyorsun değil mi. allah, analı babalı büyütsün............