teyzelerı oglum araba kullanmayı ogrendı:)

arabanın park halinde olmasına sevindim
bebeklerin yeri arka koltuk ve oto koltuğunun içi
yolculuk yaparken bebeğimiz her zaman oto koltuguna bağlı durur,emzirmek için mutlaka bir yerde dururuz...
bu arada pek sevimli maşallah

arkadasım araba hem park halınde hemde denız otobusundeyız.yoksa kesınlıkle cocukların seyır halındeyken sofor koltugu ve on koltukta oturtulmasına karsıyım bu sadece mızansen.tesekkur ederım.

ben onu yerım ya o nasıl tutuyor dıreksıyonu

rabbım nazardan korusun

Yerim ben o yağuşuklunun gamzelerini:ecrin_bebek:

böyle şoföre can kurban maaşallah

mansallah canim
büyümüs adam olmusda annesini gezdiriyor :))
insallah bir gün gercekten gezdirdigi günleride görürsün canim

mansallah canim
büyümüs adam olmusda annesini gezdiriyor :))
insallah bir gün gercekten gezdirdigi günleride görürsün canim

sagol canım ınsallah hepımız goruruz.ama ıkı gundur haberlerdekı sehıtlerı gordukce korkmuyor degılım valla bır erkek annesı olarak.bızımkıler buyuyene kadar da bısey degısmeyecek bu gıdısle baksanıza yıllardır aynı.cocuktuk bu haberlerle buyuduk sımdı cocuklarımız aynı haberlerle buyumeye basladı

aman yesinler o bilmisi cokta anlarmis pozuda vermis lokum parcasi masallah yavruna nazar degmesin

benim bebeğim arabadan nefret ediyor nedenini bir türlü anlıyamadım binince ağlıyor oysa pek ağlayan bir çocukta değildir ama kabusu araba şimdi çok özendim seninkine ne şeker olmuş

Allah çocuklarımıza güzel yazılar yazsın inşallah.ömürleri uzun olsun.bak oğlun aslan gibi maşallah almış annesini.....Allah nazarlardan saklasın.benimde oğlum var bende endişeliyim ama yapacak bişey yok dua edicez onlar için..

maşallah şöferede bak pek tatlıymış ayy artık bizimkinede öğretir azıcık baksana pek güzel kullanıyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…