- 2 Eylül 2022
- 182
- 68
- 28
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Abi varya senin de şu aşılar konusunda başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmiyor heBen 3 doz tetanoz oldum : (
Detaylar
gectigimiz yaz ozellikle ismine bakmistim bu asinin ayni aşı ogluma da yapildi ..anladigim kadariyla suresi dolmak uzere olan seri cekilmis piyasadan dogru mu anladimBen 3 doz tetanoz oldum : (
Detaylar
Abi varya senin de şu aşılar konusunda başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmiyor he
gectigimiz yaz ozellikle ismine bakmistim bu asinin ayni aşı ogluma da yapildi ..anladigim kadariyla suresi dolmak uzere olan seri cekilmis piyasadan dogru mu anladim
"Bahse konu aşının toplatılmasını gerektirecek istenmeyen etki bildiriminde bulunulmamıştır. Ancak son denetim esnasında eksiklik görülen bazı süreçlere bağlı olarak komisyon kararıyla ilgili seriye çekme uygulanmıştır."gectigimiz yaz ozellikle ismine bakmistim bu asinin ayni aşı ogluma da yapildi ..anladigim kadariyla suresi dolmak uzere olan seri cekilmis piyasadan dogru mu anladim
Abi hadi sen neyse de bebeklere vurdurduk 1 sene icinde.24 saat denizdeyim, iğneler hep paslı, toprakla ilgileniyorum mecbur tetanoz olduk
ABD de felan bu aşı pas vs gibi birseyle temas olmadıkça yapılmıyor musAbi hadi sen neyse de bebeklere vurdurduk 1 sene icinde.
Attigin aciklama tam yazmamis. Bizde aşı işleyişi şu şekilde oluyor:
Part part geliyor bunlar ve her sene değil en son 2019 da gelmis. O zamandan bu zamana sorun var mi bilinmez.
Fakat bu toplatilanlarin 2019 part in icindekilerden olmasi düşündürücü.
Abd de su cicegi de yapilmiyor ki.ABD de felan bu aşı pas vs gibi birseyle temas olmadıkça yapılmıyor mus
Ben vurdurmadim hemde bilincli degil. Saglik ocagi beni aramayi unutmustu. Oda allahin işiymis demek kiHamileyken bir kere vuruldum . Bebegmn gelisimi durdu suyu bitti kaybettim. Baska bir doktor keske vurdurmasaydin bikac hastadan boyle bi sikayet aldim ben zorunlu tutmuyorum hastalarimi dedi
Ya bilemedim bunu da gorunce iyice tedirgin oldum. Bu sitede biri daha yazmisti tetanozdan sonra bebeginde sorun olan. Ben tetanozdan sonra gttgmde 2 hafta geride kalms dedi tam asiyi vuruldugum haftaya geliyor once ona baglamamistim aklima gelmemisti yani sonrasnda bir kac kisiden gorunce bir doktora sordum . Bana sorsaydin vurdurma derdim dedi . Nasip meselesi tabi ama yinede insan uzuluyor saglikla oynuyorlar surekli bisey cikiyor.Ben vurdurmadim hemde bilincli degil. Saglik ocagi beni aramayi unutmustu. Oda allahin işiymis demek ki
Ya benim doktor vurdurmadigimin ustune bile durmadi. Yahu madem oyle uyarin hastalarınızi vurmasinlar. Olumcul sonucu oluyorsa derdiniz ne degil mi ?Ya bilemedim bunu da gorunce iyice tedirgin oldum. Bu sitede biri daha yazmisti tetanozdan sonra bebeginde sorun olan. Ben tetanozdan sonra gttgmde 2 hafta geride kalms dedi tam asiyi vuruldugum haftaya geliyor once ona baglamamistim aklima gelmemisti yani sonrasnda bir kac kisiden gorunce bir doktora sordum . Bana sorsaydin vurdurma derdim dedi . Nasip meselesi tabi ama yinede insan uzuluyor saglikla oynuyorlar surekli bisey cikiyor.
Kendi doktorum sen bilirsin demisti bana . Saglik ocagndan vurulman lazim diye aradilar vuruldum bi tane bilemedim . Ama diger doktor dedi ben hastalarima onermiyorum dedi. Niye boyle yapiyolar anlayamiyorum. Sonra adimiz aşı karsitina cikiyor. boyle seyler duydukca iyice guvenimiz kalmiyor napalim.Ya benim doktor vurdurmadigimin ustune bile durmadi. Yahu madem oyle uyarin hastalarınızi vurmasinlar. Olumcul sonucu oluyorsa derdiniz ne degil mi ?
Ben hiç karşıt olmadim hemde hic. Fakat artik güvenmiyorum saglik bakanligina da yaptigi aciklamalara da. Bana 9. Ayda kkk aşısı yaptirdilar bebegim 2 ay ruh gibiydi. Yine enseyi karartmadim gittim 10 aylikken de menenjiti yaptirdim. Çocuğum bi hastalandi 15 günde atlatamadi. Bagisikligi çöktü yavrumun.Kendi doktorum sen bilirsin demisti bana . Saglik ocagndan vurulman lazim diye aradilar vuruldum bi tane bilemedim . Ama diger doktor dedi ben hastalarima onermiyorum dedi. Niye boyle yapiyolar anlayamiyorum. Sonra adimiz aşı karsitina cikiyor. boyle seyler duydukca iyice guvenimiz kalmiyor napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?