Gebeliğe Hazırlık Testte coook silik cizgi bakar misiniz luttfennn🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh yükselebilir ama gebelik testi sadece hcg hormonu okuyor o yüzden lh yükseldi diye burada çıkmaz erken yumurtlama olduysa adete bir hafta kala bile pozitif olabilir

Erken gebelik testi yaptım sonuc maalesef negatif kizlar. Oncomed ve bebetime silik cizgi cikmisti oysa ki

Erken gebelik testi yaptım sonuc maalesef negatif kizlar. Oncomed ve bebetime silik cizgi cikmisti oysa ki
Erken gebelik testlerine güvene bende ilk gebeliğimi öğrenirken elimde oncomed ve ovula erken gebelik testi vardı kaset belirgindi ancak erken test gölge gibiydi yinede ümit vermek istemem ama kesinlikle erken gebelik testine güvenmem

Benim cok net ikincisi golgeli erken gebelik testi yaptirdim cift cizgiydi ancak bebek rahim duvarina tutunmadi icin dustu simdi regl kanamayi bekliyorum..bende cok umutlanmistim kesinlikle test lere guvenmeyin testte var gozuksede sonradan sonuc uzebiliyor henuz regl olmadim ama bugun test yaptım tek.cizgi gozukuyor artik kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…