- 19 Mayıs 2020
- 46.354
- 207.346
-
- Konu Sahibi -mathilda-
Babam dünyanın en sakin adamıydı, annemin 4 çocuğu, bir düşüğü, iki kürtajı var. Zaten biraz önce yazmışsınız, eşiniz efemine yetişmiş biraz, tabi ki testosteron azlığı büyük bir etken, fizyolojik sıkıntılar hafife alınamaz, testosteron normale gelse bile istediğiniz cinsel yaşam olmayabilir. Eşinizin terapiye de ihtiyacı var.Kavgacılıgın testosteronla birebir ilgisi var mülayim erkekleri kesinlikle seçmeyin doğadan geliyor bu
O kadar iyi anlıyorum ki.Hareketleri beni o kadar tahrik ediyor ki artık birkaç kere vurmamak İçin kendime vurdum düşünün gerçekten insanın beynini oynatıyor davranışları
Vücut tipiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Diğerleri olabilir.Öncelikle şunu açıklayayım kıl ve tüyün demekki testosteronla hiç ilgisi yokmuş çünkü eşim çok kıllıdır bu tamamen genetikmiş demekki. Ama vücut yapısına bakarsanız omuzlar dar kollar ince kas desen sıfıra yakın. Erkeksi bir vücut değil yani demek istediğimi anladınız mı böyle zayıf erkekler de kaslı olabilir öyle değil yani. İkincisi aşırı hassas alıngan kırılgan melankolik depresif küser darılır kırılır bir erkek gibi kadının peşinden koşmaz alttan almaz laf yarışına girer. Ses tonu ince değil normal ama duruşu yürüyüşü bile zarif eskiden sesini inceltirdi konuşurken kavga ederdim ben de neden inceltiyorsun diye farkında değilim derdi istemeden oluyor derdi değişti bu ama artık normal ses tonuyla konuşuyor. Ben bu davranışlarının hala hormonunun düşük olmasının bile annesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum çok baskın bir annesi var eşim ilk çocugu ve asi olmasından o kadar korkmuş ki kız gibi baskıyla yetiştirmiş. Baba da uzakta olunca tamamen annenin baskısı ve örnek olmasıyla adam bu hale gelmiş.
Çocuğun bununla ilgisi yok ben de ilk içime boşaldıgında hamile kaldım. Düşünün ilkinde. Ama doğada erkekler savaşçıdır testosteron buna neden olur erkek çocuklarda bile bunu görebiliriz. Daha dur durak bilmez olurlar. Bu tabiki babanız birlerinin ağzını burnunu kırsın anlamında değil ama belki kavga etmesi gereken baş kaldırması gereken çok durum olmamıltır. Evet haklısınız terapi de lazım zaten dünyanın en sorunlu kişisiyle evlenmişim resmen bir enkaz maalesefBabam dünyanın en sakin adamıydı, annemin 4 çocuğu, bir düşüğü, iki kürtajı var. Zaten biraz önce yazmışsınız, eşiniz efemine yetişmiş biraz, tabi ki testosteron azlığı büyük bir etken, fizyolojik sıkıntılar hafife alınamaz, testosteron normale gelse bile istediğiniz cinsel yaşam olmayabilir. Eşinizin terapiye de ihtiyacı var.
İlgisi var çünkü spor yapan erkekler de kas olsun diye testosteron alırlar yani bunun eksikliğinde kas dokudan çok yağ doku olur kadın vücudunda östrojen olmasından kaynaklandığı gibiVücut tipiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Diğerleri olabili
Şimdi babam hakkında size uzun uzun anlatacak vaktim yok, yeri de değil.Be
Çocuğun bununla ilgisi yok ben de ilk içime boşaldıgında hamile kaldım. Düşünün ilkinde. Ama doğada erkekler savaşçıdır testosteron buna neden olur erkek çocuklarda bile bunu görebiliriz. Daha dur durak bilmez olurlar. Bu tabiki babanız birlerinin ağzını burnunu kırsın anlamında değil ama belki kavga etmesi gereken baş kaldırması gereken çok durum olmamıltır. Evet haklısınız terapi de lazım zaten dünyanın en sorunlu kişisiyle evlenmişim resmen bir enkaz maalesef
Anladım sizi ne demek istediğinizi. Evet bizim öncelikle en büyük sorunumuz istek olmayışı ilk bu çözülürse devamı gelir diye düşünüyorum. Dediğim gibi o erkekleşirse ben de kadınlaşırım herhalde… kompleks bir sorunun içindeyim umarım düzelir yoksa son belliŞimdi babam hakkında size uzun uzun anlatacak vaktim yok, yeri de değil.Testosteron önemli, ama tek etken değil. Testosteron yeterli seviyeye gelir, az biraz isteği olur, oraya kadar tamam. Ama libido diye bir olay var, cinsiyet hormonlarından bağımsız bir olay. 6 yıl bir genç kızın anneliğini yapmış biri olarak nefsini uyandırabilecek misiniz? Sertleşme sorunu, erken boşalma sorunu ya da boşalamama sorunları doğrudan testosteron kaynaklı olmuyor mesela. Testosteron normale dönünce her şey bitmeyecek onu anlatmaya çalışıyorum.
En fazla 1 yıl daha süre tanıyın, oldu oldu, olmadı s..git deyin, ömrünüzü yedirmeyin.Anladım sizi ne demek istediğinizi. Evet bizim öncelikle en büyük sorunumuz istek olmayışı ilk bu çözülürse devamı gelir diye düşünüyorum. Dediğim gibi o erkekleşirse ben de kadınlaşırım herhalde… kompleks bir sorunun içindeyim umarım düzelir yoksa son belli
En fazla 1 yıl daha süre tanıyın, oldu oldu, olmadı s..git deyin, ömrünüzü yedirmeyin.
Benim eşim de zayıftır. Hormonal bir sorunu yok. Bir ara durağan bir dönem yaşadık ama dış etkenler sebepliydi. O dönem geçti. Aile içinde kadın kadına konuşulup kulak misafiri olduğum hikayelerdeki erkeklerden de çok zayıf olanları var. Hepsinin maşallahı var yani.İlgisi var çünkü spor yapan erkekler de kas olsun diye testosteron alırlar yani bunun eksikliğinde kas dokudan çok yağ doku olur kadın vücudunda östrojen olmasından kaynaklandığı gibi
Geç kalmadınız sakin olun. Ama o geç kaldı. Siz şimdi boşansanız zımba gibi bir adam bulabilirsiniz, o sönük ç*kü ile kimi kandıracak? Korkması gereken de üzülmesi gereken de telaşlanması gereken de o.en güzel zamanlarımı yedi maalesef şimdi çok pişmanım ilk yıllar boşanmadıgım için ama o zaman da hep psikolojisini bahane ediyordu of of gerçekten inanamıyorum milyonda bir bi insanla evlendiğime
Allah yardimciniz olsun cok buyuk sinavEvet iğne kullanması gerektiğini söylemiş ama bizim çıt kırıldım hala daha zararı var mı iğnenin onu araştırıyor her neyse mecburen kullanacak. Acaba kullanıp fayda göre oldu mu diye sordum
Kimle denedin diyeni aktiflerin içine atmayı düşünüyorum artıkKocanız ilacın yan etkilerini araştırırken bağırmadınız mı? Büyük büyük laflar etmekten korkarım ama sen nasıl erkeksin denir böylesine.
Nefes aldırmayan adamlar var. Bunun gibiler de sen erkekleri ne sanıyorsun diyor. Bu bu bu sanıyorum desen kiminle deneyimledin der aklı evvel.
Aşırı dindar, -hatta yobaz- insanlarin sohbet videolari düşüyor önüme. Diyorlar ki "karısından cinsel olarak uzak duran adam karısını aldatmaya teşvik eder. Bunun günahı yalnız kadına mıdır?" Kaç çeşit gördüm böyle. İlk önce karını tatmin edeceksin, sonra kendin tatmin olacaksın. Gerekirse tedavi olacaksın diyenler var. O yobaz kafalar bile cinsellikte bizi savunuyorlar. Kul hakkıdır diyorlar.Kimle denedin diyeni aktiflerin içine atmayı düşünüyorum artıkO da denemiş olur.
Biz erkekleri ne sanıyormuşuz sorusuna cevap.
Siz hangi şikayetlerle gitmiştiniz?iki yildir yasadigim sorunbizde diyabet tahribat yapmis dediler。 suan tedavi oluyor estw sanirim elektrosok tedavisi。 devlet karsilamiyor cihaz heryerde bulunmuyor。 sperm akisi bile yoktu。 adam duzeliyorum dedi ama ben ilgincki hamile kaldim。 anlayamadim duzelme varmi yokmu
sertlesme isteksizlik erken bosalma derken son 5/6 ayda meni akisi gelmedi okadar vahimdik。bazen bir iki damla bazen hic。 damlayla nasil hamile kalabildim hic bilmiyorum bide ilacla sertlesme olmustuSiz hangi şikayetlerle gitmiştiniz?