Merhabalar daha önce buraya defalarca kocamın davranışlarıyla ilgili kendimi lafın gibi hissetmediğimiz ilgili konu açmıştım. Şöyle ki ben 6 yıldır evliyim bir bebeğim var ancak 6 yıldır bir erkekle değil de bir genç kızla evli gibi hissediyorum kendimi bunun nedeni tartışırız kadın gibi trip atar küser, bir göbek almaya çalışma bir karısının peşinden koşma yok. Evde beni çırılçıplak görse de bir hareket yok. Oral seks asla yapmaz midesi bulanır. Ayda bir birlikte oluruz o da görev gibi yapar. O kadar çok ki yani onun erkek gibi davranmadığı benim de kadınlıgımı yaşayamadığım bir evlilik… o hep psikolojisine bağladı ben de zaten bu kadar hassas olman da tuhaf diyip duruyordum. Bu süreçte birçok kez benim yönlendirmemle doktora gitti şimdiye kadar hep oyalandıgımızı anladık geciktiriciler performans artırıcılar kremler bilmem ne reçete edildi tabiki onları da doğru düzgün kullanmadı neden çünkü hassas ve etkilemiyormuş… herneyse geçen gün zorla boşanacağımı söyleyerek doktora gönderdim hormon testi istemiş ve bingo testosteron değeri 250. Olması gereken aralık 250-890 en alt sınırda yani. Bu herşeyi ama herşeyi açıkladı bir Aydınlanma yaşadım. 6 yıldır eşime bir tuhaf olduğunu anlatmaya çalışıp durdum. O da benim erkekleri çok abarttığımı filan söyleyip durdu. Herneyse herşeyin nedeni buymuş benim kendimi kadın gibi hissetmeyişimin kocamın cinsel isteksizliğinin kadın gibi benimle yarışmasının erkek gibi kadına davranmayışının. Sizlere sormak istediğim böyle bir durum yaşayıp tedavi olup düzelen var mı.? Eşlerinizde Testosteron düşüklüğü tedavisi olan var mı?