Testlerin güvenilirliği ve testler hakkında

Pinar0757

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
81
13
36
Testleri biz ne için alıyoruz yada testin bize vaadi nedir.bazıları cidden umut taciri...bir test yapıyorum silik mi değil mi hayalet mi değil mi?zaten stresli süreçleri daha da zorlaştırmaktan başka nedir.Evde başka seçeneğimiz olmadığı için mi.en zor zamanda bize gerekli bilgiyi vermeyecekse neden vrlar

Benim en güvendiğim marka laboquick gerisini asla yapmam hepsi yalancı çizgi çıkarıyor insan muallakta kalıyor
Kızıma da 6 sene önce bu markanın ovulasyon testiyle hamile kaldım
Eğer bebek yoksa kuruma çizgisi dahi çıkarmaz bu marka kızımı da 25 hcg ile çok silik göstermişti

Benim en güvendiğim marka laboquick gerisini asla yapmam hepsi yalancı çizgi çıkarıyor insan muallakta kalıyor
Kızıma da 6 sene önce bu markanın ovulasyon testiyle hamile kaldım
Eğer bebek yoksa kuruma çizgisi dahi çıkarmaz bu marka kızımı da 25 hcg ile çok silik göstermişti
Evet gerçekten laboquick marka çok iyi benimde şuan ki hamileliğimde adete 4-5 gün kale kaset testte silik çizgiler ile öğrendim ☺️

Bende softec’ten memnunum trendyoldan alınca ucuza da geliyor. Bu zamana kadar belki 30 tane kullandım ama hiç kuruma çizgisi yâda yalancı pozitif çıkarmadı bende.

Evet gerçekten laboquick marka çok iyi benimde şuan ki hamileliğimde adete 4-5 gün kale kaset testte silik çizgiler ile öğrendim ☺️
Yazık forumu okuyorum erken gebelik testi yapıp yanlış sonuçlarla hayal kırıklığı yaşıyorlar acile gidip kan veriyorlar aslında birazda markalara bu durumlar cesaret veriyor sabretmek lazım ama umut işte

X