• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimm Kızlar yardimci olurmusunuz?

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Testler sıraya göre yaptim adet günüm gecmedi.
Son tarih 7 aralık.
Çizgiler ışıktan daha açık çıkmış az daha koyu normal bakinca.

Sizce ne düşüneyim?

Eklentiler

• IMG-20150102-WA0035.jpeg
    IMG-20150102-WA0035.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 293
  • 20150103_115751.jpg
    20150103_115751.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 314
  • 2015-01-04 19.46.27.jpg
    2015-01-04 19.46.27.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 293
biraz daha bekle derim ben bi geçsin adetin kan testi yaptır daha net olur sonuç hiç uğraşma bunlarla

Canım bence kız olursa adını ne koyayım erkek olursa ne koyayım bunu düşünebilirsin bence :) ya da doğumumu nerede yapsam? Hamilelik kıyafetlerimi nereden alsam gibi şeyler.... Benim testim de böyle çıkmıştı. Hamileyim. Eğer kimyasal gebelik gibi şeyler yaşamıyorsan bunları düşün canım. Tebrikler.... Ya da hemen kan testi yaptırmayı düşün ilk olarak... :)

Canım bence kız olursa adını ne koyayım erkek olursa ne koyayım bunu düşünebilirsin bence :) ya da doğumumu nerede yapsam?
Hamilelik kıyafetlerimi nereden alsam gibi şeyler.... Benim testim de böyle çıkmıştı. Hamileyim. Eğer kimyasal gebelik gibi şeyler yaşamıyorsan bunları düşün canım. Tebrikler.... Ya da hemen kan testi yaptırmayı düşün ilk olarak... :)

Allah razı olsun ne guzel bir mesaj nasıl Umut oldun.
Ilk gebeliğim dusukle sonucandi.
çok korkuyorum.

hamile miyim şimdi?

Bak son adet döngüm şu şekilde

10 ekim
10 Kasım
7 aralık

Şimdi adet tarihim 7 mi yine?

Son sorum da su en son yaptığım test diğerine göre silik degil dimi?

Kusura bakma çok sordum.

Bana yardımci olursan çok sevinirim
Dilerim sende bebeğini sağ salim kucağına alır uzun bir ömür yaşarsınız. Amin

Allah razı olsun ne guzel bir mesaj nasıl Umut oldun.
Ilk gebeliğim dusukle sonucandi.
çok korkuyorum.

hamile miyim şimdi?

Bak son adet döngüm şu şekilde

10 ekim
10 Kasım
7 aralık

Şimdi adet tarihim 7 mi yine?

Son sorum da su en son yaptığım test diğerine göre silik degil dimi?

Kusura bakma çok sordum.

Bana yardımci olursan çok sevinirim
Dilerim sende bebeğini sağ salim kucağına alır uzun bir ömür yaşarsınız. Amin
Teşekkür ederim canım benim. Benim adetime 4 gün kala testlerim pozitif çıkmaya başladı. Her gün test yaptım.2-3 gün hep silikti. Hatta senin dediğin gibi bu yaptığım dünkünden silik galiba diye endişelendiğim oldu. Ama sonra koyulaşmaya başladı. En iyisi kan testi yaptır canım yaaa... Mantık olarak 7-8 ocak gibi olman gerek adetini. Ama olmayacaksın inşallah.... :) senin de 4 gün var adetine. Testlerimiz aynı görünüyor. Hamilelik belirtileri kısmında adete 6 gün kaladan beri yaptığım testler diye bir topik bulacaksın bak oraya testlerimin fotosu var. Dur hatta link atayım ben sana...

Teşekkür ederim canım benim. Benim adetime 4 gün kala testlerim pozitif çıkmaya başladı. Her gün test yaptım.2-3 gün hep silikti. Hatta senin dediğin gibi bu yaptığım dünkünden silik galiba diye endişelendiğim oldu. Ama sonra koyulaşmaya başladı. En iyisi kan testi yaptır canım yaaa... Mantık olarak 7-8 ocak gibi olman gerek adetini. Ama olmayacaksın inşallah.... :) senin de 4 gün var adetine. Testlerimiz aynı görünüyor. Hamilelik belirtileri kısmında adete 6 gün kaladan beri yaptığım testler diye bir topik bulacaksın bak oraya testlerimin fotosu var. Dur hatta link atayım ben sana...

senin Sayfanı hepsini ezberledim ve içimden gecen keşke konuma yorum yapsa olmuştu. Ne çok sevindim yazını görünce. Yani demek ki var gunume. Tüm belirtileri yaşayınca test yapmak istedim. Sonuc bu oldu.

Kan testi için bir hafta daha bekleyeceğim yoksa diğer türlü çok stres yapıyorum.

senin Sayfanı hepsini ezberledim ve içimden gecen keşke konuma yorum yapsa olmuştu. Ne çok sevindim yazını görünce. Yani demek ki var gunume. Tüm belirtileri yaşayınca test yapmak istedim. Sonuc bu oldu.

Kan testi için bir hafta daha bekleyeceğim yoksa diğer türlü çok stres yapıyorum.
Ay çok mutlu ettin beni bak bebişim de sevindi kıpırdıyor. Allahım inşallah hayal kırıklığına uğratmaz seni canım. Haberleşelim yine. Sen yediğine içtiğine dikkat et bol bol dinlen kendini yorma. Hassas bir dönemdesin çünkü. Meleğin seninle olsun :)

Ay çok mutlu ettin beni bak bebişim de sevindi kıpırdıyor. Allahım inşallah hayal kırıklığına uğratmaz seni canım. Haberleşelim yine. Sen yediğine içtiğine dikkat et bol bol dinlen kendini yorma. Hassas bir dönemdesin çünkü. Meleğin seninle olsun :)

O meleğinde sen de çok ama çok mutlu olun.
sende beni çok mutlu ettin.

mutlaka haberdar edecegim.

Çok teşekkür ederim.

Back