- 26 Eylül 2017
- 1.114
- 907
- 123
- 27
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
insallah seninki gecer benimki hic bi sekilde gitmedi 4 ay ilac kullandm doktor dediki kistin o kadar basit bir kistki ilaci ilk kullandiginda gitmesi gerekiyodu. bu ay sogan suyunu denicem tekrar bakalm bi ise yaricakmiKist hormonları tetikliyor tsh prolaktin yüksek cıktı onları dengelemek için ilaç verdi ve kist içinde hap verdi sadece bu hafta regliyken kontrole gidicem bakalım
Bende denemek istedim ama katlanamıyorum onu içmeye son çare bende yapıcam bu ay büyüklük aynıysainsallah seninki gecer benimki hic bi sekilde gitmedi 4 ay ilac kullandm doktor dediki kistin o kadar basit bir kistki ilaci ilk kullandiginda gitmesi gerekiyodu. bu ay sogan suyunu denicem tekrar bakalm bi ise yaricakmi
Merhaba bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ben şeyden şüphe ettim adetime 1 hafta kala değişik kasık ağrıları yaşadım bide adet olcak gibi bi karın ağrısı yaşadım bi hafta kala normalde yaşamam olcağım gün o ağrıyı yaşardım tuvalete gittim oldum mu diye yumurtlamada ki gibi akıntı geldiğini gördüm dedim acaba bi daha mı yumurtluyorum sonra o kasıktaki ağrı belime bacaklarıma kalca kemiğime vurdu ara ara ayakta kalıncada kasığım ağrıyor ama bilemiyorum henüz yeni test yapmadımMerhBa bende silik çizgi gördüm belirti var mu acaba sizde
Dikkatli bakınca bende gölge gördümKızlar gözlerim bozuldu resmen ama sanki var ya son iki test böyle görebiliyorum bu gölgeyi diğerlerinde çıkmamıştı bu gölge bile
İnşallah canım son iki test böyle bakalım gün geçtikçe koyulaşma olacak mi olursa var olmazsa demek ki test çizgisi derimDikkatli bakınca bende gölge gördüm
İnşallah vardır canım :)İnşallah canım son iki test böyle bakalım gün geçtikçe koyulaşma olacak mi olursa var olmazsa demek ki test çizgisi derim
Yaa süper inşallah hamilesindir canım . Bende dün sabah yaptım ama 2-3 saat sonra silik bir çizgi çıktı bugün öğlen yaptım çizgi yoktuMerhaba bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ben şeyden şüphe ettim adetime 1 hafta kala değişik kasık ağrıları yaşadım bide adet olcak gibi bi karın ağrısı yaşadım bi hafta kala normalde yaşamam olcağım gün o ağrıyı yaşardım tuvalete gittim oldum mu diye yumurtlamada ki gibi akıntı geldiğini gördüm dedim acaba bi daha mı yumurtluyorum sonra o kasıktaki ağrı belime bacaklarıma kalca kemiğime vurdu ara ara ayakta kalıncada kasığım ağrıyor ama bilemiyorum henüz yeni test yapmadım ☺
Adetin geçti mi canımYaa süper inşallah hamilesindir canım . Bende dün sabah yaptım ama 2-3 saat sonra silik bir çizgi çıktı bugün öğlen yaptım çizgi yoktubekledim sonrada çıkmadı tertemiz
Yok daha 2 gün varAdetin geçti mi canım
İnşallah bakalım regli belirtilerim var aslındaAcele etmeyin inşallah vardır bebiş☺
Genelde regl belirtisiyle aynı oluyor diyolar zaten ayırmak zormuş ilk gebeliğiniz mi olcakİnşallah bakalım regli belirtilerim var aslında
Banada var gibi geldi canım ilk 5 dk içindemi çoktu benimde gebelık testim ilk başta böyle silikti şimdi biraz daha belirgin çok şükürKızlar gözlerim bozuldu resmen ama sanki var ya son iki test böyle görebiliyorum bu gölgeyi diğerlerinde çıkmamıştı bu gölge bile
Testi yaptırdım adetimin 3. Günü mr çekin dedi dr baya ileri bi tarihe verdiler mr randevusunu mr çekindim virüsden dolayı sonuçları gösteremedim ilaç falanda yazdıramadım acaba kendiliğinden düşmüş olabilirmi hormon bilemiyorum inşallah öyledirBenimde süt hormonum yüksekti ilaç kullanıyorum bence test yaptırmalısın canım
bende dayanamadm kotu oldum ama bu sefer zorla icecem baska carem yok bebek olmicaksa bile en azindan kistim gitsin icim temizlensin sogan suyunun sifa oldugunu soyluyolarBende denemek istedim ama katlanamıyorum onu içmeye son çare bende yapıcam bu ay büyüklük aynıysa
Evet canım ilk 5 dk beliriyor inşallah vardırBanada var gibi geldi canım ilk 5 dk içindemi çoktu benimde gebelık testim ilk başta böyle silikti şimdi biraz daha belirgin çok şükür
İnsallah canım hamilesindir Rabbim gönlüne göre versinEvet canım ilk 5 dk beliriyor inşallah vardır
Evet 7 ay oldu deniyoruz bakalımGenelde regl belirtisiyle aynı oluyor diyolar zaten ayırmak zormuş ilk gebeliğiniz mi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?