- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
İnşallah en kısa zamanda bebegin seninle olur canımEvet 7 ay oldu deniyoruz bakalım
Ben gordum hemen mi çıktı öley se tebriklerSelam Kızlar görebiliyor musunuz ben görüyorum elindekinde sizde görebildiniz mi
VarBurda bir şey gören var mı kızlar
Ben de görüyorum var gibi.. testi tekrarladıniz mi sonucu bizede haber veririmisinizBurda bir şey gören var mı kızlar
Ya bi şeyler okudum gaza geldim işte sabah idrarı falan farketmez varsa her türlü çıkar diyeSilik çizgi
Var
Ben de görüyorum var gibi.. testi tekrarladıniz mi sonucu bizede haber veririmisiniz
Hepimize Çifter Çifter çizgi göstersin Rabbim şu mübarek aydaAy sanki bunda da gördüm hadi inşallah☺
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahİnşallah en kısa zamanda bebegin seninle olur canım☺
Bal gibi hamilesin canım. Yanlış negatif olur ama yanlış pozitif çok çok çok dusuk ihtimal. Hayırlı uğurlu olsunMerhabalar dun aksam days comfort erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.erken gebelik testinde yanilgi olabilirmi .adet olackmism gbi agri var.ddays comfort erkem gebelik testini kullanan varmi ?yanilgi payi ne kdar.nmeraktn catlicm lutfen cevp verrmisnzEki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799
Aadet olcakmis gibi agri olur canım ben ogrenmeden once 1 hafta adet sancısı çektim öğrendikten sonrada 1 hafta çektim cok net yani Masallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhabalar dun aksam days comfort erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.erken gebelik testinde yanilgi olabilirmi .adet olackmism gbi agri var.ddays comfort erkem gebelik testini kullanan varmi ?yanilgi payi ne kdar.nmeraktn catlicm lutfen cevp verrmisnzEki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799
Bence yanılgı olmayacak kadar net çizgi var :) hayırlı olsun.Merhabalar dun aksam days comfort erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.erken gebelik testinde yanilgi olabilirmi .adet olackmism gbi agri var.ddays comfort erkem gebelik testini kullanan varmi ?yanilgi payi ne kdar.nmeraktn catlicm lutfen cevp verrmisnzEki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799 Eki Görüntüle 2628799
Ücüncüsünde belirgin canim bence varKızlar çoook çok ama çok silik bir çizgi var:) belki manyakmısın diyeceksiniz.. bugün Battan sonraki 2. günüm bilmiyorumki olurmu acaba.. Eki Görüntüle 2629491
Bat günümdü o gün peki çok koyu olması gerekmezmiydi normaldeÜcüncüsünde belirgin canim bence var
Sanırım 1 hafta daha bekleyip öle kan testi yaptıracağım hemde gecikmiş olurum iyice :)Ücüncüsünde belirgin canim bence var
bendede aynısı olduğu için görebildim :))) hadi inşallahSelam Kızlar görebiliyor musunuz ben görüyorum elindekinde sizde görebildiniz mi
InsAllah oledir.Rabbim hepimiz icin kolaylasitirsin zorlastirmasin mujdelesin insAllahBence yanılgı olmayacak kadar net çizgi var :) hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?