Testlerimizi paylaşalım birlikte yorumlayalım

Silik çizgi
Var
Ben de görüyorum var gibi.. testi tekrarladıniz mi sonucu bizede haber veririmisiniz
Ya bi şeyler okudum gaza geldim işte sabah idrarı falan farketmez varsa her türlü çıkar diye bende dün gece tekrar yaptım ama negatif çıktı hamile değilim yani

Kızlar merhaba benim adetim 7 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi gibi sanki herkes var görünüyor diyor ama resmi yükleyemedim

Merhabalar dun aksam days comfort erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.erken gebelik testinde yanilgi olabilirmi .adet olackmism gbi agri var.ddays comfort erkem gebelik testini kullanan varmi ?yanilgi payi ne kdar.nmeraktn catlicm lutfen cevp verrmisnz

Bal gibi hamilesin canım. Yanlış negatif olur ama yanlış pozitif çok çok çok dusuk ihtimal. Hayırlı uğurlu olsun

Aadet olcakmis gibi agri olur canım ben ogrenmeden once 1 hafta adet sancısı çektim öğrendikten sonrada 1 hafta çektim cok net yani Masallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar çoook çok ama çok silik bir çizgi var:) belki manyakmısın diyeceksiniz.. bugün Battan sonraki 2. günüm bilmiyorumki olurmu acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…