• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimizi paylaşalım birlikte yorumlayalım

Kist hormonları tetikliyor tsh prolaktin yüksek cıktı onları dengelemek için ilaç verdi ve kist içinde hap verdi sadece bu hafta regliyken kontrole gidicem bakalım
insallah seninki gecer benimki hic bi sekilde gitmedi 4 ay ilac kullandm doktor dediki kistin o kadar basit bir kistki ilaci ilk kullandiginda gitmesi gerekiyodu. bu ay sogan suyunu denicem tekrar bakalm bi ise yaricakmi

insallah seninki gecer benimki hic bi sekilde gitmedi 4 ay ilac kullandm doktor dediki kistin o kadar basit bir kistki ilaci ilk kullandiginda gitmesi gerekiyodu. bu ay sogan suyunu denicem tekrar bakalm bi ise yaricakmi
Bende denemek istedim ama katlanamıyorum onu içmeye son çare bende yapıcam bu ay büyüklük aynıysa

MerhBa bende silik çizgi gördüm belirti var mu acaba sizde
Merhaba bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ben şeyden şüphe ettim adetime 1 hafta kala değişik kasık ağrıları yaşadım bide adet olcak gibi bi karın ağrısı yaşadım bi hafta kala normalde yaşamam olcağım gün o ağrıyı yaşardım tuvalete gittim oldum mu diye yumurtlamada ki gibi akıntı geldiğini gördüm dedim acaba bi daha mı yumurtluyorum sonra o kasıktaki ağrı belime bacaklarıma kalca kemiğime vurdu ara ara ayakta kalıncada kasığım ağrıyor ama bilemiyorum henüz yeni test yapmadım ☺️

Kızlar gözlerim bozuldu resmen ama sanki var ya son iki test böyle görebiliyorum bu gölgeyi diğerlerinde çıkmamıştı bu gölge bile

Eklentiler

• C6333BFF-19B0-4EA9-9946-71E86355030B.jpeg
    C6333BFF-19B0-4EA9-9946-71E86355030B.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ben şeyden şüphe ettim adetime 1 hafta kala değişik kasık ağrıları yaşadım bide adet olcak gibi bi karın ağrısı yaşadım bi hafta kala normalde yaşamam olcağım gün o ağrıyı yaşardım tuvalete gittim oldum mu diye yumurtlamada ki gibi akıntı geldiğini gördüm dedim acaba bi daha mı yumurtluyorum sonra o kasıktaki ağrı belime bacaklarıma kalca kemiğime vurdu ara ara ayakta kalıncada kasığım ağrıyor ama bilemiyorum henüz yeni test yapmadım ☺
Yaa süper inşallah hamilesindir canım . Bende dün sabah yaptım ama 2-3 saat sonra silik bir çizgi çıktı bugün öğlen yaptım çizgi yoktu :( bekledim sonrada çıkmadı tertemiz

Kızlar gözlerim bozuldu resmen ama sanki var ya son iki test böyle görebiliyorum bu gölgeyi diğerlerinde çıkmamıştı bu gölge bile
Banada var gibi geldi canım ilk 5 dk içindemi çoktu benimde gebelık testim ilk başta böyle silikti şimdi biraz daha belirgin çok şükür

Benimde süt hormonum yüksekti ilaç kullanıyorum bence test yaptırmalısın canım
Testi yaptırdım adetimin 3. Günü mr çekin dedi dr baya ileri bi tarihe verdiler mr randevusunu mr çekindim virüsden dolayı sonuçları gösteremedim ilaç falanda yazdıramadım acaba kendiliğinden düşmüş olabilirmi hormon bilemiyorum inşallah öyledir

Bende denemek istedim ama katlanamıyorum onu içmeye son çare bende yapıcam bu ay büyüklük aynıysa
bende dayanamadm kotu oldum ama bu sefer zorla icecem baska carem yok bebek olmicaksa bile en azindan kistim gitsin icim temizlensin sogan suyunun sifa oldugunu soyluyolar 😊

Back