Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırızİnşAllah teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi önerisi verebilir misiniz ?
- Konu Sahibi malika001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşAllah Rabbim yüzümüzü güldürürRica ederim inşallah güzel sonuçlar alırız
Sonucunuz ne oldu acaba benim adetime de üç gün var test yapmayı düşünüyorum bebetime aldım doğru mu çıkardı sonucunuİnşAllah teşekkür ederim
5 tane freely testle yaptım hepsini silik çıkardı dün akşam aynı testle tekrarladım negatif çıkardı bugün 8.gün hâlâ bişey yok bebetime geçen ay doğru gösterdi bendeSonucunuz ne oldu acaba benim adetime de üç gün var test yapmayı düşünüyorum bebetime aldım doğru mu çıkardı sonucunu
Gece yaptım duramadım normalde sabah yapacaktım ondan mı bilmiyorum ama şöyle oldu5 tane freely testle yaptım hepsini silik çıkardı dün akşam aynı testle tekrarladım negatif çıkardı bugün 8.gün hâlâ bişey yok bebetime geçen ay doğru gösterdi bende
Eklentiler
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke inşAllah vardırGece yaptım duramadım normalde sabah yapacaktım ondan mı bilmiyorum ama şöyle oldu
Sabah ilk idrarla yapmıştım ilk testimi beli belirsiz çıkmıştıSabah ilk idrarla yapsaydın keşke inşAllah vardır
İnşallah vardırSabah ilk idrarla yapmıştım ilk testimi beli belirsiz çıkmıştı
- 17 Kasım 2024
- 56
- 8
- 1
- 26
Yumurtlama pikim 29 u değerlendirdik o günü. 28 günde bir düzenli adet olan biriyim. Erken genelik testinde en erken ne zaman öğrenebilirim. Güvenişmeyen teste 10 gün kala belirgin silik çıktı. Bugün güvenilir marka 8 gün kala negatif çıktı. Sizce ne zaman yapayım 5 gün kala olur mu?
Bence adetini bekle her hayal kırıklığına uğramamak için .Yumurtlama pikim 29 u değerlendirdik o günü. 28 günde bir düzenli adet olan biriyim. Erken genelik testinde en erken ne zaman öğrenebilirim. Güvenişmeyen teste 10 gün kala belirgin silik çıktı. Bugün güvenilir marka 8 gün kala negatif çıktı. Sizce ne zaman yapayım 5 gün kala olur mu?
Bekleyemedim ama test mi bozuk var mıdır yani yoksa negatifse de ikinci çizginin yeri bembeyaz olmadı gerekmez miSabah ilk idrarla yapsaydın keşke inşAllah vardır
Bence testin içine su geçmiş gibi duruyor başka bi testle tekrarla istersen gülümBekleyemedim ama test mi bozuk var mıdır yani yoksa negatifse de ikinci çizginin yeri bembeyaz olmadı gerekmez mi
Benimde testim bugün negatif çıktı ama bilmiyorum sanki herşey burnuma kötü kokuyor gibi geliyor ve sırt ağrım çok hepimiz için en iyisi kan vermekBence testin içine su geçmiş gibi duruyor başka bi testle tekrarla istersen gülüm
Çok stresli Bi durum ya günler geçmiyor adeti beklesem test yaptım ikidir bozuk gibi oluyor napacağımı bilemiyorumBence testin içine su geçmiş gibi duruyor başka bi testle tekrarla istersen gülüm
Bel ağrısı hamilelik derler de sırt boyun omuz ağrısıda mı hamilelikten olabiliyor? Bide yarın cildiyeye gidecektim sivilcelerim için cildiye doktoru kandan bakar mı gebelik var mı diye ona göre hapa başlamayı düşünüyorum sivilce içinBenimde testim bugün negatif çıktı ama bilmiyorum sanki herşey burnuma kötü kokuyor gibi geliyor ve sırt ağrım çok hepimiz için en iyisi kan vermek
Bence ilk önce kadın doğuma gitmelisiniz sonuca göre cildiyeye gidersiniz nacizane fikrim sırtım belim ve karnımda ağrı var benim Allah güzel sonuçlandırsın cnmBel ağrısı hamilelik derler de sırt boyun omuz ağrısıda mı hamilelikten olabiliyor? Bide yarın cildiyeye gidecektim sivilcelerim için cildiye doktoru kandan bakar mı gebelik var mı diye ona göre hapa başlamayı düşünüyorum sivilce için
- 14 Mart 2018
- 3.421
- 3.629
- 133
Doktora gittiniz mi siz?Bence adetini bekle her hayal kırıklığına uğramamak için .
Ben bugün acilde verdim kan 400 geçmiş acil doktoru çok iyi dedi 21ne kadın doğumdan sıra aldım . Bu hafta da sağlık ocağına giderimDoktora gittiniz mi siz?
- 14 Mart 2018
- 3.421
- 3.629
- 133
Oo maşaAllah hayırlı olsunBen bugün acilde verdim kan 400 geçmiş acil doktoru çok iyi dedi 21ne kadın doğumdan sıra aldım . Bu hafta da sağlık ocağına giderim
Teşekkür ederim darısı tüm istenlereOo maşaAllah hayırlı olsun