• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi önerisi verebilir misiniz ?

Sonucunuz ne oldu acaba benim adetime de üç gün var test yapmayı düşünüyorum bebetime aldım doğru mu çıkardı sonucunu
5 tane freely testle yaptım hepsini silik çıkardı dün akşam aynı testle tekrarladım negatif çıkardı bugün 8.gün hâlâ bişey yok bebetime geçen ay doğru gösterdi bende

5 tane freely testle yaptım hepsini silik çıkardı dün akşam aynı testle tekrarladım negatif çıkardı bugün 8.gün hâlâ bişey yok bebetime geçen ay doğru gösterdi bende
Gece yaptım duramadım normalde sabah yapacaktım ondan mı bilmiyorum ama şöyle oldu

Eklentiler

• da118e1b-8fcb-496f-b111-c3b3f249eff7-1_all_15420.jpg
    da118e1b-8fcb-496f-b111-c3b3f249eff7-1_all_15420.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 23
  • da118e1b-8fcb-496f-b111-c3b3f249eff7-1_all_15422.jpg
    da118e1b-8fcb-496f-b111-c3b3f249eff7-1_all_15422.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 22
Yumurtlama pikim 29 u değerlendirdik o günü. 28 günde bir düzenli adet olan biriyim. Erken genelik testinde en erken ne zaman öğrenebilirim. Güvenişmeyen teste 10 gün kala belirgin silik çıktı. Bugün güvenilir marka 8 gün kala negatif çıktı. Sizce ne zaman yapayım 5 gün kala olur mu?

Yumurtlama pikim 29 u değerlendirdik o günü. 28 günde bir düzenli adet olan biriyim. Erken genelik testinde en erken ne zaman öğrenebilirim. Güvenişmeyen teste 10 gün kala belirgin silik çıktı. Bugün güvenilir marka 8 gün kala negatif çıktı. Sizce ne zaman yapayım 5 gün kala olur mu?
Bence adetini bekle her hayal kırıklığına uğramamak için .

Bence testin içine su geçmiş gibi duruyor başka bi testle tekrarla istersen gülüm 🤲
Benimde testim bugün negatif çıktı ama bilmiyorum sanki herşey burnuma kötü kokuyor gibi geliyor ve sırt ağrım çok hepimiz için en iyisi kan vermek 😅🥹🤲

Benimde testim bugün negatif çıktı ama bilmiyorum sanki herşey burnuma kötü kokuyor gibi geliyor ve sırt ağrım çok hepimiz için en iyisi kan vermek 😅🥹🤲
Bel ağrısı hamilelik derler de sırt boyun omuz ağrısıda mı hamilelikten olabiliyor? Bide yarın cildiyeye gidecektim sivilcelerim için cildiye doktoru kandan bakar mı gebelik var mı diye ona göre hapa başlamayı düşünüyorum sivilce için

Bel ağrısı hamilelik derler de sırt boyun omuz ağrısıda mı hamilelikten olabiliyor? Bide yarın cildiyeye gidecektim sivilcelerim için cildiye doktoru kandan bakar mı gebelik var mı diye ona göre hapa başlamayı düşünüyorum sivilce için
Bence ilk önce kadın doğuma gitmelisiniz sonuca göre cildiyeye gidersiniz nacizane fikrim sırtım belim ve karnımda ağrı var benim Allah güzel sonuçlandırsın cnm

Back
X