- 2 Ekim 2011
- 1.025
- 0
Gösde sen nekadarlık ewlisin canım
çok yeni daha 4 aylık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gösde sen nekadarlık ewlisin canım
aminnnnnnnnnnnn..
yaaaa allahım sabrınıı vermiş sanaa canım yhaa ben 2 sene nasıl dayanırdım düşününce dayanamam gibi geliyoo inşş Allahımm en kısa zamanda nasip eder hepimize :)
dayanamadım yaktım bı test ama koca bı tek cızgıııııııııııııııııııııııııııııııııııı obur cızgı sılık bıle yooook essek kadar gozume gırecek kadar net tek bır cızgıııııııı offff yaaaaaaaa cıldırcaaaam ben anne olamıycakmıyıııım canım cok sıkılıo bu sıskınlık goguste hassasıyet kasık agrısı veeee sık ıdrar ne anlama gelıo adetmı olcaaam bılemedım kafayı yıyceeeeeeeeem:84::84::84::84::84::84::84::84::84::85::85::85:
dayanamadım yaktım bı test ama koca bı tek cızgıııııııııııııııııııııııııııııııııııı obur cızgı sılık bıle yooook essek kadar gozume gırecek kadar net tek bır cızgıııııııı offff yaaaaaaaa cıldırcaaaam ben anne olamıycakmıyıııım canım cok sıkılıo bu sıskınlık goguste hassasıyet kasık agrısı veeee sık ıdrar ne anlama gelıo adetmı olcaaam bılemedım kafayı yıyceeeeeeeeem:84::84::84::84::84::84::84::84::84::85::85::85:
aminnnnnnnnnnnn..
idrarda çokta kesin sonuç olmuyo canım kanda baktır ama beklemen gerekiyosada bekle üzme kendini ama diyene bak
Benimde 7 canım ama çok istiyoruz inş rabbim vericek tüm isteyenlere adet düzensizliğin falan yok demi senin
sımdı hala hamıle olabılırmıyım doktor 15gun dedı ben 9 gun yaptım negetıfff bak yıne kasıklarım agrıyo yaaa
idrarda çokta kesin sonuç olmuyo canım kanda baktır ama beklemen gerekiyosada bekle üzme kendini ama diyene bak
canım bana da yardımcı olurmusunuz kremle ilişkiye gırebılıyorum ben hamıle olmam ımkansızmı bu sekılde haamıle kalan varmı haberınız varmı lutfen bı cvp
evt cnm bekliycem biliyorum çıkmaz ondan dedigin gibi 1 hafta bekleyip öyle bi test yapcam:)10 gün kala çıkması biraz zor canım 1 hafta daha bekle bence.
inş cnm rabbim isteyen herkese saglıklı bebişler nasip etsin:)aynen öyle canım yaa çok ii anlıorum seni geçmio zaman bi türlü burda bizim gibi bir sürü kişi var ve konuşmak çok ii geliyo bana.Ben geçen ay öyleydimm durup durup test yapıyodum çıkmayıncada nasıl üzülüodum. Umarımm hamilesindir we çok güzel bi bebeğin olur ... :)
5 haftalık hamileyim ben canım
bir daha günüm geçmeden test yapmayacağım çok üzülüyorummmm
Kızlar belime ağrı gelio arada sanki kırmızılar gelio gibi
Neyse bekleyelim görelim. Bu ay da kırmızı kart mı gelio bana
bol bol dua et yapacak bişey yok:)) ve birde benden sana hamile tavsiyesi yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki hergün hergün değil.sperm zaten 2 günde bir yenileniyor
bu arada test yapmamak tabi ki
artık sıkıldım tek çizgilerden
heyecan falan da kalmadı
kuzu kuzu reglimi bekliyorum ben bu ay