- 2 Ekim 2011
- 1.025
- 0
5 haftalık hamileyim ben canım
ayy ne güzel canım yaaa gözün aydın sağlıkla sıhatle kucağın alırsın inş darısıı bütün bebiş isteyenlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalık hamileyim ben canım
çok teşekkür ederim canım...
inşallah hepimiz hamile oluruz bu ayyy...
Slm arkadaşlar ben yeni katıldım hayırlı olsun canım bebeğin bende hamile kalmak istiyorum 67aylık ewliyim adetlerim çok düzensiz kızlığımdada düzensizdi doktora gittim hiç bi sorunun yok dedi folik asit verdi 2 ay oldu hastalanmadım ama 4 gündür kasıklarımda bide genital bölgemde ağrı var sizce nedir bu yardım edin lütfen
2 aydır hastalanmadınmı canım o zaman bence bi doktora git kesin kan testi yaptır canım o ağrı 2 gündür bendede var nedenini bende hiç bilmiyorum canım yaa
yaa ben aslında çok daha yeniyim yeni ewliyim 4 aylık ama eşim çok istiyoo o öyle olunca bende çok istiyo buldum bi anda kendimi bide insan hemen olcak sanıyo geçen ay olmadı bu ay bakalım kısmet yaa ayın 7 sinde hastaneye gidicem gitmişken yaptırıyım 2 gündür kasıklarım ve karnım çok ağrıo normal mi acaba yaaa
bu arada çok güzek söyledin yaa keşke o güne kadar uyutsalar normalde hiçç bilmezdim bekleemenin zor olduğunu çook zor beklemek yaaa
slm kızlaaar bende magdurum cok magdurum magdurum bende asılama yaptırdım bu gun 9 gun doktor 15gun sonra yaptır dedı gunler gecmıyo bu gecebı test yaksam cıkarmı napııym cıkarsa bı deee cıldırcaaam bırı cevap yazssın cıkma ıhtımalı varmı tek cızgıye tahammulum yok tek cıkarsa cok uzulurum naaaaapıııııııııym
slm kızlaaar bende magdurum cok magdurum magdurum bende asılama yaptırdım bu gun 9 gun doktor 15gun sonra yaptır dedı gunler gecmıyo bu gecebı test yaksam cıkarmı napııym cıkarsa bı deee cıldırcaaam bırı cevap yazssın cıkma ıhtımalı varmı tek cızgıye tahammulum yok tek cıkarsa cok uzulurum naaaaapıııııııııym
yok canım hastalanmadım geçen ay test yaptım çıkmadı ama hiç böyle bi ağrım olmamıştı genital bölgemde ağrı var yarın bi test yapıcam inş vardır cwp verdiğin için çok saol
Slm arkadaşlar ben yeni katıldım hayırlı olsun canım bebeğin bende hamile kalmak istiyorum 67aylık ewliyim adetlerim çok düzensiz kızlığımdada düzensizdi doktora gittim hiç bi sorunun yok dedi folik asit verdi 2 ay oldu hastalanmadım ama 4 gündür kasıklarımda bide genital bölgemde ağrı var sizce nedir bu yardım edin lütfen
allahım isteyen herkeze tez zamanda ewlat sahibi yapsın inş...
canım üzülmek istemiyosan sen doktorun dediği güne kadar bekle canım en iisi biliyorum anlıyorum beklemek çok zor amaa dayan çıkmazsa üzülürsün sonra
Rabbim inşallah çok bekletmez ve yavrunu gönderir.2 sene bekledim ben.korkunçtu yaaa