O zaman şunu da diyeyim kız ben ne dilediysem oldu hamile olunca çocuklara çikolata dagitacaksin anlastikmi777 aldım verdim kabul ettim öyle oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman şunu da diyeyim kız ben ne dilediysem oldu hamile olunca çocuklara çikolata dagitacaksin anlastikmi777 aldım verdim kabul ettim öyle oldu![]()
sadece akıntı fazla onu da vajinal kuruluk yaşadığım için net bi şekilde anlayabiliyorumBen hamilelik belirtisini dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ben burdayım dedi çocuğum![]()
Kız 16 aydır her ay bu ay ben hamileyim bence diyerek geziyorum ben hiç umudumu keser miyim olana kadarinşallah olur ama olmazsa bile hemen ümidi kesme sünnet günlerinde düzenli yaptırmanı öneririm güzel haberlerini okumayı isterim
Bak onu da yaşadım adete 5 gün kala hasta oluyorum saniyodum düşün o dereceydi akintimsadece akıntı fazla onu da vajinal kuruluk yaşadığım için net bi şekilde anlayabiliyorum![]()
Söz olsunO zaman şunu da diyeyim kız ben ne dilediysem oldu hamile olunca çocuklara çikolata dagitacaksin anlastikmi![]()
bi de geçen ay kimyasal yaşadıktan sonra muayene de doktor bana pco görünümü var dedi ümitsizliğe kapılmıştım, rahim duvarın fazla incelmiş dedi 2-3 ay gebelikten ümidin olmasın dedi yani hiç ümidim yoktu ama allah ol derse oluyo bu ay bunu çok net anladımKız 16 aydır her ay bu ay ben hamileyim bence diyerek geziyorum ben hiç umudumu keser miyim olana kadar![]()
Oyyyy Allah'ım duy sesimizi vallahi duamda seni unutmuyacam kız davulcu çağıracak kişi diye edecemSöz olsunkız davul çaldırcam ben çikolata ne ki
Aynen Allah’a sığınıyorum rabbim isteyen herkesi müjdelendirsin inşallahbi de geçen ay kimyasal yaşadıktan sonra muayene de doktor bana pco görünümü var dedi ümitsizliğe kapılmıştım, rahim duvarın fazla incelmiş dedi 2-3 ay gebelikten ümidin olmasın dedi yani hiç ümidim yoktu ama allah ol derse oluyo bu ay bunu çok net anladım
O zıkkım bende senelerdir var pcos orta dereceli ve hamile kaldım kilo vermeden hamile kalamassin diyen doktorumu arayıp demeyi çok isterdim de olmadıbi de geçen ay kimyasal yaşadıktan sonra muayene de doktor bana pco görünümü var dedi ümitsizliğe kapılmıştım, rahim duvarın fazla incelmiş dedi 2-3 ay gebelikten ümidin olmasın dedi yani hiç ümidim yoktu ama allah ol derse oluyo bu ay bunu çok net anladım
evet ıslaktık hissedince korkuyorum hala kimyasal mı oluyor yine diye bu akıntı başıma bela olduBak onu da yaşadım adete 5 gün kala hasta oluyorum saniyodum düşün o dereceydi akintim
Ahahhahahahaha allahım davul çaldırcak kişi benim yarabbim belirtim deOyyyy Allah'ım duy sesimizi vallahi duamda seni unutmuyacam kız davulcu çağıracak kişi diye edecem![]()
hormonlarım iyi olduğunu için bana sadece görünüm dedi hatta geçen ay 2 yumurtam çatlamış benim ama ultrasonda az bilye görüntüsünü görünce hemen tüm olumsuz konuşmaları yaptı bu ay ilişki bile yaşamamıştım adam akıllı canımı o kadar sıkmıştıO zıkkım bende senelerdir var pcos orta dereceli ve hamile kaldım kilo vermeden hamile kalamassin diyen doktorumu arayıp demeyi çok isterdim de olmadı![]()
Ahahhahahahaha allahım davul çaldırcak kişi benim yarabbim belirtim de![]()
Banada doktorlara göre hep olumsuz en azından şu düşünce kalktı hamile kalabiliyomusum onu öğrendim doğal yollahormonlarım iyi olduğunu için bana sadece görünüm dedi hatta geçen ay 2 yumurtam çatlamış benim ama ultrasonda az bilye görüntüsünü görünce hemen tüm olumsuz konuşmaları yaptı bu ay ilişki bile yaşamamıştım adam akıllı canımı o kadar sıkmıştı
inşallah allah kimseyi bu süreçlerle sınamasın psikolojisi çok yıpratıcıAynen Allah’a sığınıyorum rabbim isteyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Bende B12 magnezyum demir eksikliği bütün herşey çıktı maşallah yok yokhormonlarım iyi olduğunu için bana sadece görünüm dedi hatta geçen ay 2 yumurtam çatlamış benim ama ultrasonda az bilye görüntüsünü görünce hemen tüm olumsuz konuşmaları yaptı bu ay ilişki bile yaşamamıştım adam akıllı canımı o kadar sıkmıştı
tabi canım çok şükür bende yaşayınca öyle düşünmüştüm ve yine şükrettim ki dış gebelik, kürtaj vs yaşamadan süreci atlattım diyeBanada doktorlara göre hep olumsuz en azından şu düşünce kalktı hamile kalabiliyomusum onu öğrendim doğal yolla
vitamin eksikliği bende vardı hala kullanıyorum benim demir 7 çıkmıştı doktor şok olduBende B12 magnezyum demir eksikliği bütün herşey çıktı maşallah yok yok
Kız bı de bişey soracam burdaki doktor pcostan hiç bahsetmedi soramadım da kocam bilmiyor acaba burdaki doktorlar bilmiyomu diye düşündümtabi canım çok şükür bende yaşayınca öyle düşünmüştüm ve yine şükrettim ki dış gebelik, kürtaj vs yaşamadan süreci atlattım diye
4 annem bana sen bu değerle nasıl çocuk doguracan dedivitamin eksikliği bende vardı hala kullanıyorum benim demir 7 çıkmıştı doktor şok oldu![]()