- 11 Eylül 2024
- 395
- 92
- 13
İyi akşamlar üstteki dün alttaki bugün yaptığım testler. Geçen ay kimyasal yaşadığım için çok tedirginim açıkçası. Korku ile lavobaya gidiyorum. Sizce beta baktırmalı mıyım yoksa daha koyuluğu beklesem mi(marka prodoctor)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgiler oldukça belirgin. Hayırlı olsun, beta baktırın bence artışı takip edin doktorunuz belki aspirin başlar.İyi akşamlar üstteki dün alttaki bugün yaptığım testler. Geçen ay kimyasal yaşadığım için çok tedirginim açıkçası. Korku ile lavobaya gidiyorum. Sizce beta baktırmalı mıyım yoksa daha koyuluğu beklesem mi(marka prodoctor)
çok sağolunBence artık kan testi verebilirsiniz. İkincisi baya koyu![]()
gecikmem de olmadı henüz siklusu 30 sayarsak 1 gün var reglimeBende adet gecikmemin üçüncü günü aynı bu şekilde öğrenmiştim gebeliğimi beşinci gün de kan vermiştim 480 çıkmıştı beta hcg
doğru o da aklıma geldi aslında ama nasıl bi yol izlenir bilemediğim için, yarın baktırayım o zaman çok sağolun yorumunuz içinÇizgiler oldukça belirgin. Hayırlı olsun, beta baktırın bence artışı takip edin doktorunuz belki aspirin başlar.
Kimyasal yaşamışsınız ben de aynı süreci yaşamıştım. Regliden önce öğrenmiştim hamileliğimi. Doktorum hem aspirin hem progestan kullandırttı bebiş daha iyi tutunsun diye. Sağlıkla büyüsün inşallah. Bize de dua edindoğru o da aklıma geldi aslında ama nasıl bi yol izlenir bilemediğim için, yarın baktırayım o zaman çok sağolun yorumunuz için
Hep dualarımdasınız bu süreçte burda okuyup etkilendiğim çok hikaye var. İnşallah hepimizin yüzü güler yolunuz kolay ve güzel olsun inşallahKimyasal yaşamışsınız ben de aynı süreci yaşamıştım. Regliden önce öğrenmiştim hamileliğimi. Doktorum hem aspirin hem progestan kullandırttı bebiş daha iyi tutunsun diye. Sağlıkla büyüsün inşallah. Bize de dua edin![]()
ay inşallah okurken bile mutlu oluyorum inşallah dediğiniz gibidir, zaten yarın hafta sonu pazartesi gidebilirim ancakO zaman gecikmeyi beklerseniz daha sağlıklı olur kimyasal falan olabiliyor bazen. Yani şoyle iki gun falan sonra adet olmazsaniz kan verin bence .Ama gecikme olmadan bu kadar net görünmesi güzel. Masallah Hamilesiniz çok yüksek ihtimal inşallah sağlıkla gelsin.
Aynen tam da zamanına denk gelmiş inşallah hersey yolunda gider sağlıkla gelsinay inşallah okurken bile mutlu oluyorum inşallah dediğiniz gibidir, zaten yarın hafta sonu pazartesi gidebilirim ancak
İnşallah çok sağolunAynen tam da zamanına denk gelmiş inşallah hersey yolunda gider sağlıkla gelsin