Testlerde koyuluk iyi mi sizce

Ağlicam ben artık 🥹
Ağlayacaksan mutluluktan ağlarsın
inşallah güzel haberler vereceksin burada paylaşacaksın biz de seninle birlikte duygulanacağız ben daha sıram var İlk önce siz olun ondan sonra çünkü şubat ayının ortasında düşük yaptığım için ben şu an beklemedeyim ama böyle hamile olan insanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sen de bu güzel haberi verirsin inşallah bayram hediyesi olur sana da

Allah razı olsun haber vereceğim, sadece koyuluğa göre de beta düşük geldi de onunla pek alakası yok sanırım bazı
Ya öyle olmuyor işte bazı testlerin algıları çok yüksek oluyor bazılarınınki düşük oluyor o yüzden belirgin çıkıyor mesela benim yaptığım testlerin birazı çok çok belirgindi birazı aşırı silelimdi bazısı yok derece kadar incecik çizgi vardı anladığım kadarıyla şu testlerden testte fark ettiği için algıları biraz farklı oluyor

Ağlayacaksan mutluluktan ağlarsın
inşallah güzel haberler vereceksin burada paylaşacaksın biz de seninle birlikte duygulanacağız ben daha sıram var İlk önce siz olun ondan sonra çünkü şubat ayının ortasında düşük yaptığım için ben şu an beklemedeyim ama böyle hamile olan insanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sen de bu güzel haberi verirsin inşallah bayram hediyesi olur sana da
Şimdi bi gebemiz var sonra ben sonra sen bebekleri aynı yıl doğuralım hadi manifestliyorum 🤞

Ya öyle olmuyor işte bazı testlerin algıları çok yüksek oluyor bazılarınınki düşük oluyor o yüzden belirgin çıkıyor mesela benim yaptığım testlerin birazı çok çok belirgindi birazı aşırı silelimdi bazısı yok derece kadar incecik çizgi vardı anladığım kadarıyla şu testlerden testte fark ettiği için algıları biraz farklı oluyor
sanırım evet awox daha hassas herhalde onda böyle çıktı dün, evde biraz daha test yaparsam eşim kızacak😂

Eklentiler

• 13e9ea39-c4dd-4ac7-a00d-4cf3bb06f30d.webp
    13e9ea39-c4dd-4ac7-a00d-4cf3bb06f30d.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 18
Allah razı olsun haber vereceğim, sadece koyuluğa göre de beta düşük geldi de onunla pek alakası yok sanırım bazı
Aaa dur kız sana testimi atayım kanamam olduğunda düşük yaparken değerim 316 idi ertesi günü yaptığımda testim aynı böyleydi o yüzden rahat ol akışına bırak Allah'ın izniyle bişey olmayacak

Eklentiler

• IMG-20250211-WA0038.webp
    IMG-20250211-WA0038.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 18
ahahah ay ne tatlısın sen allah razı olsun çok teşekkür ederim senin sürecinde de ben yanında olacağım inşallah
ay çok mutluyum şuan çünkü ben görüp görebileceğiniz en evhamlı anne adaylarından olurum büyük ihtimal ama burda konu açanların yorumlarıma bakın sakin ol sürece güven yazıyorum Napim destek olmam lazım 😂💕

16 ay be canım 16 koca ay 16 aydır da evliyim bu arada 😂 eşimde de bende de sorun yok sebepsiz olmuyo deliriyorum her ay
yani bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama sülük+hacamat önerebilirim ben düzenli yaptıran bi insanım ağrılarım yüzünden ve bunun da fayda ettiğini düşünüyorum özellikle kuyruk sokumuma attırıyorum, bu ay benimle arkadaşımda yaptırmıştı 1 yıldır deniyordu o da hamile şu an denemekten zarar gelmez bence ben inanıyorum faydalarına

yani bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama sülük+hacamat önerebilirim ben düzenli yaptıran bi insanım ağrılarım yüzünden ve bunun da fayda ettiğini düşünüyorum özellikle kuyruk sokumuma attırıyorum, bu ay benimle arkadaşımda yaptırmıştı 1 yıldır deniyordu o da hamile şu an denemekten zarar gelmez bence ben inanıyorum faydalarına
Bende duydum dur bu ay yapacağım eğer olmazsa zaten yapmadığım bir bu kaldı 😂

Back
X