Ağlayacaksan mutluluktan ağlarsınAğlicam ben artık
aslaaaaaAğlicam ben artık
ahahah ay ne tatlısın sen allah razı olsun çok teşekkür ederim senin sürecinde de ben yanında olacağım inşallahBiz cevaplarız bildiğimiz kadarıyla bacım yeterki sen sıkıntıya girme doktorumu arar öğrenirim olmadı ben ahhaahh
Ya öyle olmuyor işte bazı testlerin algıları çok yüksek oluyor bazılarınınki düşük oluyor o yüzden belirgin çıkıyor mesela benim yaptığım testlerin birazı çok çok belirgindi birazı aşırı silelimdi bazısı yok derece kadar incecik çizgi vardı anladığım kadarıyla şu testlerden testte fark ettiği için algıları biraz farklı oluyorAllah razı olsun haber vereceğim, sadece koyuluğa göre de beta düşük geldi de onunla pek alakası yok sanırım bazı
Şimdi bi gebemiz var sonra ben sonra sen bebekleri aynı yıl doğuralım hadi manifestliyorumAğlayacaksan mutluluktan ağlarsın
inşallah güzel haberler vereceksin burada paylaşacaksın biz de seninle birlikte duygulanacağız ben daha sıram var İlk önce siz olun ondan sonra çünkü şubat ayının ortasında düşük yaptığım için ben şu an beklemedeyim ama böyle hamile olan insanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sen de bu güzel haberi verirsin inşallah bayram hediyesi olur sana da
sanırım evet awox daha hassas herhalde onda böyle çıktı dün, evde biraz daha test yaparsam eşim kızacakYa öyle olmuyor işte bazı testlerin algıları çok yüksek oluyor bazılarınınki düşük oluyor o yüzden belirgin çıkıyor mesela benim yaptığım testlerin birazı çok çok belirgindi birazı aşırı silelimdi bazısı yok derece kadar incecik çizgi vardı anladığım kadarıyla şu testlerden testte fark ettiği için algıları biraz farklı oluyor
canım özel olmazsa ve seni üzmeyecekse ne zamandır deniyosun acabaŞimdi bi gebemiz var sonra ben sonra sen bebekleri aynı yıl doğuralım hadi manifestliyorum
Aaa dur kız sana testimi atayım kanamam olduğunda düşük yaparken değerim 316 idi ertesi günü yaptığımda testim aynı böyleydi o yüzden rahat ol akışına bırak Allah'ın izniyle bişey olmayacakAllah razı olsun haber vereceğim, sadece koyuluğa göre de beta düşük geldi de onunla pek alakası yok sanırım bazı
ay çok mutluyum şuan çünkü ben görüp görebileceğiniz en evhamlı anne adaylarından olurum büyük ihtimal ama burda konu açanların yorumlarıma bakın sakin ol sürece güven yazıyorum Napim destek olmam lazımahahah ay ne tatlısın sen allah razı olsun çok teşekkür ederim senin sürecinde de ben yanında olacağım inşallah
16 ay be canım 16 koca ay 16 aydır da evliyim bu aradacanım özel olmazsa ve seni üzmeyecekse ne zamandır deniyosun acaba
Ayyy kız inşallah inşallah bende beklemedeyim Türkiyeye gelip öyle hamilelik düşünüyorum o da ağustosta ancakŞimdi bi gebemiz var sonra ben sonra sen bebekleri aynı yıl doğuralım hadi manifestliyorum
Hamile kaldığım ayki testleri kaldırmıştım geçen attım 18 tane test düşünsanırım evet awox daha hassas herhalde onda böyle çıktı dün, evde biraz daha test yaparsam eşim kızacak
olsun kız Ağustos olsun olsunda sen ne zaman istersen o zaman olsun inşallahAyyy kız inşallah inşallah bende beklemedeyim Türkiyeye gelip öyle hamilelik düşünüyorum o da ağustosta ancak
yani bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama sülük+hacamat önerebilirim ben düzenli yaptıran bi insanım ağrılarım yüzünden ve bunun da fayda ettiğini düşünüyorum özellikle kuyruk sokumuma attırıyorum, bu ay benimle arkadaşımda yaptırmıştı 1 yıldır deniyordu o da hamile şu an denemekten zarar gelmez bence ben inanıyorum faydalarına16 ay be canım 16 koca ay 16 aydır da evliyim bu aradaeşimde de bende de sorun yok sebepsiz olmuyo deliriyorum her ay
Ayyy inşallah inşallah hadi ben enerji gönderdim evrene inşallah bayrama kadar kurban bayramına kadar hamilelik müjdesi vereceksin inşallaholsun kız Ağustos olsun olsunda sen ne zaman istersen o zaman olsun inşallah
Bende duydum dur bu ay yapacağım eğer olmazsa zaten yapmadığım bir bu kaldıyani bilmiyorum ne kadar inanırsın böyle şeylere ama sülük+hacamat önerebilirim ben düzenli yaptıran bi insanım ağrılarım yüzünden ve bunun da fayda ettiğini düşünüyorum özellikle kuyruk sokumuma attırıyorum, bu ay benimle arkadaşımda yaptırmıştı 1 yıldır deniyordu o da hamile şu an denemekten zarar gelmez bence ben inanıyorum faydalarına
hiç bi belirtim yok test yapınca inanıyorumHamile kaldığım ayki testleri kaldırmıştım geçen attım 18 tane test düşün
777 aldım verdim kabul ettim öyle olduAyyy inşallah inşallah hadi ben enerji gönderdim evrene inşallah bayrama kadar kurban bayramına kadar hamilelik müjdesi vereceksin inşallah
Ben hamilelik belirtisini dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ben burdayım dedi çocuğumhiç bi belirtim yok test yapınca inanıyorum
inşallah olur ama olmazsa bile hemen ümidi kesme sünnet günlerinde düzenli yaptırmanı öneririm güzel haberlerini okumayı isterimBende duydum dur bu ay yapacağım eğer olmazsa zaten yapmadığım bir bu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?