Ovülasyon pik i kaç gün sürüyor?

hll321

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
98
22
3
28
Arkadaşlar merhaba, ovulasyon testi yapıyorum bugün pik sanırım. Ancak eşim nöbetçi değerlendiremiyecez bugünü. Yarın da pik devam eder mi ben çok bilmiyorum bu ovulasyon testlerini benzer konulara baktım bazılarının bi iki gün sürmüş pik i

Eklentiler

• IMG_5030.webp
    IMG_5030.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 85
3 gün içinde olsada olur illa pik günü olmak zorunda değil ben yumurtlamadan 3 gün sonra tek ilişki ile kaldım hamile

Arkadaşlar merhaba, ovulasyon testi yapıyorum bugün pik sanırım. Ancak eşim nöbetçi değerlendiremiyecez bugünü. Yarın da pik devam eder mi ben çok bilmiyorum bu ovulasyon testlerini benzer konulara baktım bazılarının bi iki gün sürmüş pik i
Ben de bu ay ovülasyon testi yaptım 2 gün Pik gördüm 3.gün silikleşmeye başladı

IMG_5100.webp
Selam kızlar sizce bugün pik mi daha fazla koyulasma olmaz demi ben pcosluyum 11 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ah ovulasyon testi kullanmaya başladım normalde telefondan yumurtlamayı takip ediyordum orada ayın 23 yumurtlama gösteriyor yanlış takip etmiş aylarca şimdi gösteriyor adet bitiminden 12. Gün sonra pik oldu diye düşünüyorum sizce de öyle mi

Eki Görüntüle 3563303 Selam kızlar sizce bugün pik mi daha fazla koyulasma olmaz demi ben pcosluyum 11 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ah ovulasyon testi kullanmaya başladım normalde telefondan yumurtlamayı takip ediyordum orada ayın 23 yumurtlama gösteriyor yanlış takip etmiş aylarca şimdi gösteriyor adet bitiminden 12. Gün sonra pik oldu diye düşünüyorum sizce de öyle mi
Evet pik bu günü ve toplam 3 gün olacak şekilde değerlendirin

3 gün içinde olsada olur illa pik günü olmak zorunda değil ben yumurtlamadan 3 gün sonra tek ilişki ile kaldım hamile
yumurtlama gününden sonra çizgi silikleşmeye ne zaman başlar ve silikleştiğinde yumurta catlamıs mı oluyor acaba hem yumurtlama gününden kaç gün sonra gebelik olusur teste belli olur acaba

Zaten önemli olan yumurtanın çatladığı zaman. Pik zamanı sperm uzun süre canlı kaldığı için ihtimal artar sadece yoksa yumurta çatlamadan bi ifade etmez bence sıkıntı olmayacaktır en az iki gün koyu oluyor zaten 3. de falan silikleşiyor

yumurtlama gününden sonra çizgi silikleşmeye ne zaman başlar ve silikleştiğinde yumurta catlamıs mı oluyor acaba hem yumurtlama gününden kaç gün sonra gebelik olusur teste belli olur acaba
Herkesin bir olmaz kimmin günlerce çatlamaz kiminin ertesi gün çatlar total'de 3 4 gün önemli ovulasyon testi ile takip şart

Eki Görüntüle 3563303 Selam kızlar sizce bugün pik mi daha fazla koyulasma olmaz demi ben pcosluyum 11 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ah ovulasyon testi kullanmaya başladım normalde telefondan yumurtlamayı takip ediyordum orada ayın 23 yumurtlama gösteriyor yanlış takip etmiş aylarca şimdi gösteriyor adet bitiminden 12. Gün sonra pik oldu diye düşünüyorum sizce de öyle mi

Gun asiri degerlendirmekte fayda var. Bende pcosluyum. Iki ay clomid kullandim. Ilk ay iki yumurtam gelismis, ikiz ihtimali vardi. Hergunu degerlendirdik, gol olmadi. Ikinci ay bir yumurta gelismisti, doktor gun asiri degerlendirin dedi, tuttu valla. Saglikli beslenmeyede ozen gostermekte fayda var.

Back
X