- 11 Eylül 2024
- 399
- 93
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devam et yapmaya da test bir patlasın koyuluktaniyi akşamlar arkadaşlar yarın kan vereceğim ama vermeden test yaparak kontrol etmek istedim sizce koyulaşma iyi mi yoksa yetersiz mi 2 gün arayla yaptım testleri de, teşekkür ederim şimdiden
sanırım fazla stres yapıyorum kimyasaldan dolayı çok sağolunNiye yetersiz olsun, kan ver ne kadar yükselmiş betan ona bakarsın, uğraşma idrarla falan, hayırlısı olsun inşallah
ay verdim yarın tekrarlayacağız ondan merak ettim yeteri kadar artmış mıdır acaba diyeBacımmm daha ne olsun Allah aşkına maşallahama artık kan ver sende kurtul bizde
daha silik çıksa bile üzülme testlerin algıları değişebiliyor bazen en iyisi kan Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına al
![]()
daha koyuları sizlerin de olsun inşallah fazla evhamlıyımEvet devam et yapmaya da test bir patlasın koyuluktankana gitte hayırlısıyla güzel haberini ver canım
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimdaha koyuları sizlerin de olsun inşallah fazla evhamlıyım![]()
kimyasal yaşamıştım ondan dolayı sanırım, amin inşallah çok teşekkür ederimAmin inşallah çok teşekkür ederim![]()
evhamlanmaniza gerek yok rahat olun saglicakla gelsin
Kız bebek daha ne kadar belli etmesi gerek çocuk doğacak kan ver ayy ben böyle net çizgi görsem duramazdim heralde iyi sabirlisiniyi akşamlar arkadaşlar yarın kan vereceğim ama vermeden test yaparak kontrol etmek istedim sizce koyulaşma iyi mi yoksa yetersiz mi 2 gün arayla yaptım testleri de, teşekkür ederim şimdiden
vermiştim yarın tekrarlayacağız artışı merak ediyorum da ondan test yapmıştım bu testlerle ne kadar anlaşılabilirse işteKız bebek daha ne kadar belli etmesi gerek çocuk doğacak kan ver ayy ben böyle net çizgi görsem duramazdim heralde iyi sabirlisin![]()
Ay süper kaçtı çıktı betan çok sevindim bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen duan da bizi de unutma Rabbim bize de nasip eder inşallahvermiştim yarın tekrarlayacağız artışı merak ediyorum da ondan test yapmıştım bu testlerle ne kadar anlaşılabilirse işte![]()
hep dualarımdasınızAy süper kaçtı çıktı betan çok sevindim bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen duan da bizi de unutma Rabbim bize de nasip eder inşallah
Ahahah amin canım benim inşallah darısı biz isteyenlerin başına bu arada çaktırma ben çift çizgi görsem hem kan verir hemde 50 tane konu açardımay verdim yarın tekrarlayacağız ondan merak ettim yeteri kadar artmış mıdır acaba diyebu vesvelerim beni öldürecek. aminnnn darısı isteyen herkese inşallah
![]()
senin için bol bol dua edeceğim Güzel sonuçlar alacaksın inşallah yarın bize de haber vereceksin stres yapma sakin ol çünkü stres vücudu etkilediği için İnşallah bir hafta sonra annesi bebeğini göreceksin Allah'ın izniylehep dualarımdasınızüstteki testi yaptıktan sonra 234 çıktı alttakini bugün yaptım yarın kaç çıkacak bakalımm baya heyecanlı
Ay kız inşallah ya Allah'ım inşallah o çizgiyi gör kandada pozitif çıksın 50 tane konu aç biz cevaplarızAhahah amin canım benim inşallah darısı biz isteyenlerin başına bu arada çaktırma ben çift çizgi görsem hem kan verir hemde 50 tane konu açardım![]()
Ağlicam ben artıkAy kız inşallah ya Allah'ım inşallah o çizgiyi gör kandada pozitif çıksın 50 tane konu aç biz cevaplarız
öyle oluyor cidden hep bi merak hep mi öğrenme çabası aklıma hep sorular geliyor zararlı biliyorum ama engel olamıyorumAhahah amin canım benim inşallah darısı biz isteyenlerin başına bu arada çaktırma ben çift çizgi görsem hem kan verir hemde 50 tane konu açardım![]()
Allah razı olsun haber vereceğim, sadece koyuluğa göre de beta düşük geldi de onunla pek alakası yok sanırım bazısenin için bol bol dua edeceğim Güzel sonuçlar alacaksın inşallah yarın bize de haber vereceksin stres yapma sakin ol çünkü stres vücudu etkilediği için İnşallah bir hafta sonra annesi bebeğini göreceksin Allah'ın izniyle
Biz cevaplarız bildiğimiz kadarıyla bacım yeterki sen sıkıntıya girme doktorumu arar öğrenirim olmadı ben ahhaahhöyle oluyor cidden hep bi merak hep mi öğrenme çabası aklıma hep sorular geliyor zararlı biliyorum ama engel olamıyorum