• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testler doğru mu.?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Kızlar dün sabah 2 tane test yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Belli belirsiz. Bende duramadım 4 ten sonra bir test daha yaptım. İlk 5 dakikadan sonra koyulaşmaya başladı. Gebelik olabilir mi.? Kan testi yaptırdım. Sabah açıklanacak. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼😍🌷

Eklentiler

• IMG_20200505_002149.jpg
    IMG_20200505_002149.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 183
Kızlar dün sabah 2 tane test yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Belli belirsiz. Bende duramadım 4 ten sonra bir test daha yaptım. İlk 5 dakikadan sonra koyulaşmaya başladı. Gebelik olabilir mi.? Kan testi yaptırdım. Sabah açıklanacak. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼😍🌷
3. de var canım inşallah hamilesindir 🤲🙏🤗

Balım ikincide çok silik var üçüncüyü görmeyen kördür 😍😍 inşallah kan sonucunlada güzel haber Ler alırsın şu mübarek ramazan ayı hürmetine Rabb'im tüm isteyen anne olmayı isteyen herkese nasıp etsin amin 🤲🌺

Balım ikincide çok silik var üçüncüyü görmeyen kördür 😍😍 inşallah kan sonucunlada güzel haber Ler alırsın şu mübarek ramazan ayı hürmetine Rabb'im tüm isteyen anne olmayı isteyen herkese nasıp etsin amin 🤲🌺
Yaa değil mi. Resimde net değil ama silik olduğu belli. 3üncüde daha net ama. İnşallah vardır. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Back