• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testine güvenmeli miyim

Htccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
23
9
86
28
Reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım testin markası prodoctor silik bir çizgi çıktı fakat ilk başta tek çizgiyi görünce kaldiridigim için silik çizgi ne kadar sürede çıktı bilmiyorum ben 1 saat sonra baktığım da vardı. Markaya güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu sabah normal test yaptım tek çizgi çıktı herhangi bir silik çizgi de yoktu.. sizce prodoctor marka erken gebelik testine ne kadar guvenebilirim

Eklentiler

• IMG-20210916-WA0010.jpeg
    IMG-20210916-WA0010.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 647
İmkanınız varsa kan testi yaptırın kaset testlerin acabasını yaşamazsınız 😊

Testi yaptıktan ilk 10 dakika içindeki sonuç doğru oluyor. Regliniz gecikirse kaset test olandan yapın.

Reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım testin markası prodoctor silik bir çizgi çıktı fakat ilk başta tek çizgiyi görünce kaldiridigim için silik çizgi ne kadar sürede çıktı bilmiyorum ben 1 saat sonra baktığım da vardı. Markaya güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu sabah normal test yaptım tek çizgi çıktı herhangi bir silik çizgi de yoktu.. sizce prodoctor marka erken gebelik testine ne kadar guvenebilirim
Acaba gebemisiniz? Bende 7 gün kala prodoctor test yaptım ve sizin gibi çıktı test güvenlimi ?

Back
X