Ay çatlıycam pazartesine kadar… lütfen biri yorumlasın şu testi. Vallahi çatlıycammm
Onu ben de gördüm de acaba testin kendisinden mi diye düşündüm. Bu testler insanı deli ederben iki tane silik öizgi görüyorum
bu testi tekrarlarmısın canım normal kaset testte bile cıkablr 2 gün gecıkmeyle sanki yan yana iki cizgi goruyorum ama bana test bozuk gibi geldi2 gün regl gecikmesi. Regl olacakmışım gibi yoğun ağrı var 2 gündür. Ama olmadım. 4 gün kala artımed testim negatif. 2 gün geciktim ve bugün başka bi test yaptım. Hafif silik çıktı. Sizce hamile miyim? Lütfen yorumlar mısınız? Kamerayı koyulaştırarak bi daha çektim. Daha net gözüküyor. Pazartesi kan vermeye gidicem.
Silik çizgi var ama iki tane sanki2 gün regl gecikmesi. Regl olacakmışım gibi yoğun ağrı var 2 gündür. Ama olmadım. 4 gün kala artımed testim negatif. 2 gün geciktim ve bugün başka bi test yaptım. Hafif silik çıktı. Sizce hamile miyim? Lütfen yorumlar mısınız? Kamerayı koyulaştırarak bi daha çektim. Daha net gözüküyor. Pazartesi kan vermeye gidicem.
Vaaaay beybi nabeerrrr kiz bayadır konuşamadıkBen göremedim maalesef test bozuk gibi belki ben de vardır sıkıntı hayırlısı olsun :)
Bencede öyle yapValla bilemedim çok heyecanlıyım kanı bekliycem
Ooo iyiyim tatlım sen nasılsın:) doğdu doğdu 20.aya girecek inşallah. İkincisi de yolda hattaVaaaay beybi nabeerrrr kiz bayadır konuşamadıknasılsın bebiş nasıl doğum yapmış olman lazım diye biliyorum ama
Aaa harika maşaAllah çok sevindim canim çok şükürOoo iyiyim tatlım sen nasılsın:) doğdu doğdu 20.aya girecek inşallah. İkincisi de yolda hattasen neler yapıyorsun???
Aboo erken gebelik miydi acabaBozuksa çıldırırım 280 lira verdim
direk beta testine bakmıyolar artk diye bliyorum saglk ocagnda bide ozelde baktırmstm benDevlet hastanesinde kan verebiliyor muyuz biliyor musunuz
anaaa kz kan veirrdn o parayla 10₺ lık one step marka kaset testin gozunu seveymBozuksa çıldırırım 280 lira verdim
sabah ilk idrarla yap canım en guzeli en belrigini nrmal kaset testindede ckar var ise reglin gecmıs cnkuYa şöyle bi hata yaptım. Afedersiniz çok azıcık çişim vardı. O şekilde yaptım belki yeterli olmamıstır ondan böyle silik çıkmıştır. Arkadaşım öyle söyledi