- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
İnşallah kanda da pozitif görürsün ve değerin kat kat artarİnşallah kuzum ama ben kana giderim pazartesi büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kanda da pozitif görürsün ve değerin kat kat artarİnşallah kuzum ama ben kana giderim pazartesi büyük ihtimalle
Canım ya çok sağol Rabbim gönlünden geçen neyse onu nasip etsin çok sağol güzel dileklerin için amin inşallah ♡ ♡İnşallah kanda da pozitif görürsün ve değerin kat kat artar
Buda son testim hanımlar![]()
Aminnn inşallahh kuzum inşallahCanım ya çok sağol Rabbim gönlünden geçen neyse onu nasip etsin çok sağol güzel dileklerin için amin inşallah ♡ ♡![]()
Amin kuzum çokça aminAminnn inşallahh kuzum inşallahhepimize
Tamam iste hamilesin ama cok erkek sanırımŞimdi yaptım ve ilk 5 dakika bile olmadan çizgi belirdi Kızlar
Canımsın ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallahTamam iste hamilesin ama cok erkek sanırımhadi kan ver artık
@Zeynom38 canım bu sefer senin dediğin testten yaptım görebiliyor musun sende ikinci çizgiyi ♡Şimdi yaptım ve ilk 5 dakika bile olmadan çizgi belirdi Kızlar
Goremiyorum kuzum ya yakinlastirdim yine pek anlayamadim senin bat ne zamandi kuzum@Zeynom38 canım bu sefer senin dediğin testten yaptım görebiliyor musun sende ikinci çizgiyi ♡
Canım çok belli oluyor elimde bakınca ilk dakikalardan hemde ama bat bilmiyorum yavrum ya geçen ay çok karışık Geldi o yüzden gününü kestiremiyorumGoremiyorum kuzum ya yakinlastirdim yine pek anlayamadim senin bat ne zamandi kuzum
O zaman tek secenek kaliyor geriye kan tahlilinulrason pazartesiye baska türlü ne oldugu pek anlayamacan bu sekilde ben de pazartesyi bekleyenlerdeyim sali adet günü de bugun lahvrengi lekdnlenme geldi kesildi sende belirti varmi pekiCanım çok belli oluyor elimde bakınca ilk dakikalardan hemde ama bat bilmiyorum yavrum ya geçen ay çok karışık Geldi o yüzden gününü kestiremiyorum
İnşallah vardır kuzum ve inşallah üstüne görmedir durumunO zaman tek secenek kaliyor geriye kan tahlilinulrason pazartesiye baska türlü ne oldugu pek anlayamacan bu sekilde ben de pazartesyi bekleyenlerdeyim sali adet günü de bugun lahvrengi lekdnlenme geldi kesildi sende belirti varmi peki
Amin ınşallah kuzum seninde güzel haberlerini alirim insallah rabbim bagislasin benim 3 tane var cocugum 15 yas 13 yas 7 yaşında oda kiz digerleri oglan kizim cok istedi kardesim olsun diye abileriyle istedigi gibi pek oynuyamiyor surekli dua halinde allahim nolursun kardesim olsun die bende onun sebebine bi heveslendim ya bilmiyorum ki yas 35 olurmu olmaz mi yas ilerdikce zorlasiyor sende bilirsin belki duymusundur senin yas kac bu arada hic cocugun yok sanırımİnşallah vardır kuzum ve inşallah üstüne görmedir durumun![]()
Inşallah amin ecmain rabbim seninde gönlüne gore versin ınşallah allahim sen dahil tum anne olmak isteyenleri en kisa zamanda nasip etsin yurekten kocaman aminnnİnşallah vardır kuzum ve inşallah üstüne görmedir durumun![]()
İnşallah minik kuzunun duaları kabul olur canım benim ilk olacak kısmetse 6 senelik evliyim 8 düşüğüm var yaş 30 kanda pıhtılaşma problemin var kan sulandırıcı iğne başlamam gerek o yüzden bunca test ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olcakAmin ınşallah kuzum seninde güzel haberlerini alirim insallah rabbim bagislasin benim 3 tane var cocugum 15 yas 13 yas 7 yaşında oda kiz digerleri oglan kizim cok istedi kardesim olsun diye abileriyle istedigi gibi pek oynuyamiyor surekli dua halinde allahim nolursun kardesim olsun die bende onun sebebine bi heveslendim ya bilmiyorum ki yas 35 olurmu olmaz mi yas ilerdikce zorlasiyor sende bilirsin belki duymusundur senin yas kac bu arada hic cocugun yok sanırım
Simdi gördüm canim evet cok silik kan versen degerin cok küçük cikar iki gune bir katlaniyor ya pazartesinkadar bekle bi test daha yap sonra hemen kan vermeye git insallah hayirli guzel haberlerle donersin ınşallahBak canım biraz oynadım üstünde görürsün şimdi daha rahat
Allahim ne kadsr zor dile kplay 6 yil olur inşallah bunlarda bi sinav imtihan kuzum bizim komsu vardi senin gibiydi oda boyle tedaviyle oldu hatta sende de buyuktur yasi ama verdi rabbim inşallah en kisa zamanda seninde kucagini karnini doldursun rabbim insallah namazlarda sende hep duamdasin insallah hepinizevediyor hep aslinda raniyim tanimayim allahim verende o alanda o hayirlisini sagliklisini nasip etsinİnşallah minik kuzunun duaları kabul olur canım benim ilk olacak kısmetse 6 senelik evliyim 8 düşüğüm var yaş 30 kanda pıhtılaşma problemin var kan sulandırıcı iğne başlamam gerek o yüzden bunca test ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olcak![]()
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimAllahim ne kadsr zor dile kplay 6 yil olur inşallah bunlarda bi sinav imtihan kuzum bizim komsu vardi senin gibiydi oda boyle tedaviyle oldu hatta sende de buyuktur yasi ama verdi rabbim inşallah en kisa zamanda seninde kucagini karnini doldursun rabbim insallah namazlarda sende hep duamdasin insallah hepinizevediyor hep aslinda raniyim tanimayim allahim verende o alanda o hayirlisini sagliklisini nasip etsin