- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovula gebelik testi canım gecikme yoktur ama tarih tam bilmiyorum çünkü iki kere adet gördüm bu ay sankiBen gördüm hayalet gibi bi çizgi var testin markası nedir birde kaç gün geciktin canım
Hemen çıktı 5 dk içinde kurudukça netleşti çok teşekkür ederim yorum için ♡İlk 10 dk içinde çıktıysa dikkate alın ve 2 gün sonra tekrarlayın testi eğer saatler sonra belirdiyse kuruma çizgisidir :)
Yarın ilk idrarınla tekrarla bence ben sana testimi atayım bak hemen hemen aynı gibi bu testten sonra predictor yapmıştım çok net çıkmıştı:)Ovula gebelik testi canım gecikme yoktur ama tarih tam bilmiyorum çünkü iki kere adet gördüm bu ay sanki
Tamam canım çok teşekkürler yorum için ♡Bende hafif gölge gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir . İki gün sonra tekrarlayın en iyisi
Predictor var elimde yarın sabah erkenden onu yapıp atarımYarın ilk idrarınla tekrarla bence ben sana testimi atayım bak hemen hemen aynı gibi bu testten sonra predictor yapmıştım çok net çıkmıştı:)
Sizin test kadar net değil canım normal testim o yüzden sabahı beklemekte fayda vardır diye düşündüm senin normal testin benim paylaştığından daha koyu sankipredictor varsa şimdi de yapabilirsiniz sabahı beklemenize gerek yok çok hassas bir test Buda aynı gün akşam yapılmış olan predictor ile :)Eki Görüntüle 2686878
Benim adet günüme 8 gün vardı ama :) doktor nasıl bu kadar erken farkettin demişti doktora gittiğimde de öğrenmemin üzerinden 1 hafta geçmişti hatırladığım kadarıyla adet tarihimden 1 hafta sonra yaptığımda kopkoyu çıkmıştı hemen koyulaşmıyor test o konuda da tecrübe edinmiş oldum :) normal testlerin hepsini atayım fikir olsun 2 günde bir tekrarlamıştım en sonuncu bat gününden 1 hafta sonra ama sizin testte de görüyorum ben çizgi sabah denemenizi tavsiye ederim :)Sizin test kadar net değil canım normal testim o yüzden sabahı beklemekte fayda vardır diye düşündüm senin normal testin benim paylaştığından daha koyu sanki![]()
Canım yorumların için ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok sağol ♡ bana umut olduğun için şuan gebemisin halaBenim adet günüme 8 gün vardı ama :) doktor nasıl bu kadar erken farkettin demişti doktora gittiğimde de öğrenmemin üzerinden 1 hafta geçmişti hatırladığım kadarıyla adet tarihimden 1 hafta sonra yaptığımda kopkoyu çıkmıştı hemen koyulaşmıyor test o konuda da tecrübe edinmiş oldum :) normal testlerin hepsini atayım fikir olsun 2 günde bir tekrarlamıştım en sonuncu bat gününden 1 hafta sonra ama sizin testte de görüyorum ben çizgi sabah denemenizi tavsiye ederim :)
Canım ya çok az kalmış sağlıkla bir avazda al evladını kucağına dualarım seninleEvet canım 22 eylülde doğum yapıcam nasipse :) darısı sana inşallah![]()
Tsh normal kabul edilen 0.4 ile 9 arası insülinde üst sınırı 120 Sağlıklı bireyde 100 kabul edilir ama her sağlık kuruluşunun referans aralıgı farklı yaptırdığınız tahlil sonucu varsa yorumlayabilirim :)Kızlar TSH hormonunun insülin direncinin filan kaç çıkması lazım gebeliğe hazirlanirken
Çok eski bir testTsh normal kabul edilen 0.4 ile 9 arası insülinde üst sınırı 120 Sağlıklı bireyde 100 kabul edilir ama her sağlık kuruluşunun referans aralıgı farklı yaptırdığınız tahlil sonucu varsa yorumlayabilirim :)