Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var görünüyor bence hamilesin yarın kan testi verirsen en kesin sonucu o verirKızlar adetime 8 gün kaldı duramadım test yaptım 10 dakika içerisinde silik çizgi oluştu sizce var mıdır ?
Sence adete 8 gün kala çıkar mı kandaÇizgi var görünüyor bence hamilesin yarın kan testi verirsen en kesin sonucu o verir
Asko kanda çıkmayan şey idrarda çıkmaz zaten, bu erken gebelik testi mi erken gebelik testleri maalesef çok fazla yalancı pozitif gösteriyor adetine daha çok var biraz beklemelisin bence yada bir kaç gün sonra birdaha test yap koyulasirsa gidersin kan vermeyeSence adete 8 gün kala çıkar mı kanda
Haklısın geçen ay resmen çift çizgiyiAsko kanda çıkmayan şey idrarda çıkmaz zaten, bu erken gebelik testi mi erken gebelik testleri maalesef çok fazla yalancı pozitif gösteriyor adetine daha çok var biraz beklemelisin bence yada bir kaç gün sonra birdaha test yap koyulasirsa gidersin kan vermeye
çıkar ama tabi ki 2-3 haftalıkta beta değerin yüksek çıkmaz veya geç döllenme ihtimali de olabilir en iyisi 2 gün daha beklersen tam net anlarsınSence adete 8 gün kala çıkar mı kanda
Ben burda çok gördüm yalancı pozitif o yüzden hiç güvenmiyorum bu testlere ayrıca gebede olabilirsin tabiki ama testlere çok güvenmeHaklısın geçen ay resmen çift çizgiyi
Gördüm kanda 0 dı
Yorgun hissediyorum kasıklarımda baskı var göğüslerim desen elim değince canım yanıyor adet olacaksam bu kadar erken belirti vermez offf bilmiyorum kiçıkar ama tabi ki 2-3 haftalıkta beta değerin yüksek çıkmaz veya geç döllenme ihtimali de olabilir en iyisi 2 gün daha beklersen tam net anlarsın
Yarın hastaneye gideceğim gitmişken kan vereyim olmadıBen burda çok gördüm yalancı pozitif o yüzden hiç güvenmiyorum bu testlere ayrıca gebede olabilirsin tabiki ama testlere çok güvenme
Kız azıcık sabret daha 8 gün var regline ne bu aceleYarın hastaneye gideceğim gitmişken kan vereyim olmadı
Ya aslında kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ama biz bu süreçte o kadar kendimizi dinliyoruz ki belirti için o biraz psikolojikmiş gibi geliyor bana bende dün kasık vardı erken gebelik testi yaptım negatif bence bugün yine batmalar olası ovülasyon yaptım pozitif çok garip ama tabi bende adet düzensizliği varda ilk kez böyle birsey yaşadımYorgun hissediyorum kasıklarımda baskı var göğüslerim desen elim değince canım yanıyor adet olacaksam bu kadar erken belirti vermez offf bilmiyorum ki
Yumurtluyor olabilir misinYa aslında kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ama biz bu süreçte o kadar kendimizi dinliyoruz ki belirti için o biraz psikolojikmiş gibi geliyor bana bende dün kasık vardı erken gebelik testi yaptım negatif bence bugün yine batmalar olası ovülasyon yaptım pozitif çok garip ama tabi bende adet düzensizliği varda ilk kez böyle birsey yaşadım
Katılıyorum birkaç ay önce resmen kesin hamileyim dedim her gece rüyamda bebek görüyorum memelerim kocaman oldu kasıklarım batıyor sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum üstüne adetim gecikti derken 3 gün gecikme sonunda adet oldumYa aslında kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ama biz bu süreçte o kadar kendimizi dinliyoruz ki belirti için o biraz psikolojikmiş gibi geliyor bana bende dün kasık vardı erken gebelik testi yaptım negatif bence bugün yine batmalar olası ovülasyon yaptım pozitif çok garip ama tabi bende adet düzensizliği varda ilk kez böyle birsey yaşadım
Yumurtluyor olabilir misin
Ben 4 ocakta bi yumurtladım şimdi 11 şubata kızlar inşallah bu ay artık hayırlı haberler alırız valla bu süreç beni çok yordu ve yıprattıKatılıyorum birkaç ay önce resmen kesin hamileyim dedim her gece rüyamda bebek görüyorum memelerim kocaman oldu kasıklarım batıyor sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum üstüne adetim gecikti derken 3 gün gecikme sonunda adet oldumbu arada ayda iki kez yumurtlama olabiliyor ovulasyon pozitif çıktıysa mutlaka değerlendir, ilkinde olmadıysa bakarsın bunda olur, gebelik durumunda da pozitif çıkıyor tabii ama sen her ihtimali değerlendir bence
Tabiki haber veririmKız azıcık sabret daha 8 gün var regline ne bu aceleşaka bi yana heyecanını anlıyorum umarım pozitif sonuç alırsın bize de haber et
Testin markası ne bide adetine ne kadar var.Eki Görüntüle 3543401
Evet canım attım sana biri erken gebelik 2 gün önce yaptım ovülasyonu da bugün yaptım böyle çıktı
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli kolaylıkla gelsin miniklerimizBen 4 ocakta bi yumurtladım şimdi 11 şubata kızlar inşallah bu ay artık hayırlı haberler alırız valla bu süreç beni çok yordu ve yıprattı![]()
Erken gebelik testim Awox canım adet düzensizliğim var yani bi 10 gün atlıyor bazen 16 bazen diğer geçen ay doktora gittim hormon testi , ultrason baktı çok şükür iyiyim prolaktin yüksek çıkmıştı onda da ilaç verdi bu ay normale düştü ama 1 yıldır deniyoruz olmadıTestin markası ne bide adetine ne kadar var.
Amin canımİnşallah canım sağlıklı sıhhatli kolaylıkla gelsin miniklerimiz