• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Kızlar bugün kanamam başladı değerim 5 çıkmıştı dün gebelik testi pozitif ti anlamadım ama böyle az pembe şekilde geliyor adetim 1 gün geçti bugün kanama geldi ne yapmaliyim anlamdım ya 5 değer düşük degilmi kimyasal mi oldu acaba tutunamadimi

Beklenen adet günü negatifti canım. Ama altını çiziyorum neye göre beklenen düzenli bir adet döngüm yok geçen aya göre söylüyorum 😅 Gecikmenin 1.haftasında beta 35 ile pozitif oldu. Vallahi erken verme bilsem vermezdim şimdi yok yükselecek mi yok sağlıklı mı diye düşünüyorum. Elimde kalan erken gebelik testlerini yaparak koyulaşmaya takip ediyorum 😄 Benim testlerimi gördün mü bilmiyorum ama bundan sonra favorim predictor early kesinlikle. Yani gölgemsi bir şey çıkmıştı iyi bir test olduğunu biliyordum ama bu kadar net çıkacağını bilemezdim. Bence sen al bu testi yap kandan önce
Teşekkür ederim canım deneyeceğim valla adet olacak gibi bir durum yok ne göğüs acısı ne kaşık acğrısı ben anlamadım sadece alerjik şeyler yazıyorum göz yanması boğazımda toz varmış hissi kuru öksürük tuhaf şeyler kıyafetlerim batıyor resmen şuan 8 gün gecikti

Kızlar bugün kanamam başladı değerim 5 çıkmıştı dün gebelik testi pozitif ti anlamadım ama böyle az pembe şekilde geliyor adetim 1 gün geçti bugün kanama geldi ne yapmaliyim anlamdım ya 5 değer düşük degilmi kimyasal mi oldu acaba tutunamadimi
Kanama tamamen başladıysa kimyasaldır büyük ihtimal

İnşallah cnm ama hala miğde bulantisi var bide böyle devamlı uykum geliyor göğüs hassasiyeti biraz var böyle sanki karnım da hala şişlik var bide baş dobmesi hamileymiş gibi hala belirtilerim var ama kanamamda var anlamadım gitti bende

Back
X