• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

IMG_3999.jpeg

Benimde testime bakar mısınız? Predictor early

Çok kasık ağrım vardı ve normalde reglim yaklaşınca çok fazla ruh halim değişirdi hiç değişmedini farkettim birde göğüs hassasiyeti
Anladım canım o zaman her zamankinden farklı durumlar olduğundada gebelik olabiliyor. Benimde bu ay farklılıklar var ama hap kulladim diyede güvenemiyorum. Yoksa reglim de gecikti baş donmem var biraz. Akıntım hiç yok her zaman olurdu.

Anladım canım o zaman her zamankinden farklı durumlar olduğundada gebelik olabiliyor. Benimde bu ay farklılıklar var ama hap kulladim diyede güvenemiyorum. Yoksa reglim de gecikti baş donmem var biraz. Akıntım hiç yok her zaman olurdu.
Bende su gibi akıntı ve sarı koyu akıntı oldu ilk başta anlayamamıştım sebebini

Hadi hayırlı olsun canım hamilesin 🥰😍🐣 rabbim darisini bulaştırsin banaaa ve isteyen herkese de🥲🤲🏻 senin belirtiler neydi reglin gecikmismiydi
Canım bende pcos var regli hep düzensiz aslında. O yüzden ona göre hiç anlamıyorum. Genelde 35-40 arası döngüm. Ben 45.gün bugün test verdim. Geçen ay hiç anlamadım usg kontrolüne gidiyordum ama günleri de pek yakalayamamıştım. 1 hafta önce kan testim negatifti bu arada. Artık arkadan mı yumurta geldi büyüdü çözemedim bende 😄

arkadaşlar merhaba reglime 1 gün kalmıştı içime şüphe düştü kasık ağrım çok fazlaydı test yaptım hemen böyle çıktı varmıdır birşey
Farklı test markası ismini yazar mısınız almak için? Gebelik var kırmızı şekilde,gri olsa kuruma çizgisi olur. Hayırlı olsun❤️

Canım bende pcos var regli hep düzensiz aslında. O yüzden ona göre hiç anlamıyorum. Genelde 35-40 arası döngüm. Ben 45.gün bugün test verdim. Geçen ay hiç anlamadım usg kontrolüne gidiyordum ama günleri de pek yakalayamamıştım. 1 hafta önce kan testim negatifti bu arada. Artık arkadan mı yumurta geldi büyüdü çözemedim bende 😄
Belirti göğüs ağrım hiç olmaz vardı. Bir de regli ağrısı yaşayıp 2-3 güne en geç olurum. Yaşıyorum 1 haftadır ara ara sancı geliyor gidiyor ama olmuyorum. Adet gibi sürekli bir ağrı değil. Başka da belirtim yoktu 😊

Biliyo musun bunu çok duydum bir hafta da değişiyormuş hatta bir günde bile negatif görüp ertesi güne pozitifi göreni.. rabbim nasip etmiş ne güzel ya 😍 ne zamandır bebek istiyodunuzz

Belirti göğüs ağrım hiç olmaz vardı. Bir de regli ağrısı yaşayıp 2-3 güne en geç olurum. Yaşıyorum 1 haftadır ara ara sancı geliyor gidiyor ama olmuyorum. Adet gibi sürekli bir ağrı değil. Başka da belirtim yoktu 😊
Anladım canım inşallah benimkide gebeliktir. Farklı durumlar bende seziyorum dediğin gibi regl sancısı gibi uzun sürmüyor akıntım her zaman olur akintimda yok. Baş dönmem var bilemiyorum inşallah psikolojik değildir

Biliyo musun bunu çok duydum bir hafta da değişiyormuş hatta bir günde bile negatif görüp ertesi güne pozitifi göreni.. rabbim nasip etmiş ne güzel ya 😍 ne zamandır bebek istiyodunuzz
Canım 10 aydır istiyoruz. 2 kez femara denedim. Bende pcos var eşiminde sonucu orta ileri hareketliliği biraz düşük. Artık saldım çayıra döneminde oldu. Sadece usg kontrolüne gidiyordum onda da hep bir şey çıkardı benim yumurta ne zaman büyüse ya denk gelmezdi ya kavga ederdik o yüzden pek umudum yoktu 😂 Hatta tüp bebek araştırmaya başlamıştım artık o kadar bunalmıştım. İnşallah düzenli artar şu an tek isteğim o😊

Canım 10 aydır istiyoruz. 2 kez femara denedim. Bende pcos var eşiminde sonucu orta ileri hareketliliği biraz düşük. Artık saldım çayıra döneminde oldu. Sadece usg kontrolüne gidiyordum onda da hep bir şey çıkardı benim yumurta ne zaman büyüse ya denk gelmezdi ya kavga ederdik o yüzden pek umudum yoktu 😂 Hatta tüp bebek araştırmaya başlamıştım artık o kadar bunalmıştım. İnşallah düzenli artar şu an tek isteğim o😊
Zaten ne zaman umut bitiyor o zaman başlıyormuş beklemediğin andaa☺️ inşallah canım rabbim sağlıklı gebelik olmasını nasip etsin.

Canım kaç gün gecikti be kan verdin ben adete 3 gün kala kan verdim negatifti şuan 6. Gün gecikti ve evde bi sürü test yaptım negatif bende haftaya kan vereceğim

Canım kaç gün gecikti be kan verdin ben adete 3 gün kala kan verdim negatifti şuan 6. Gün gecikti ve evde bi sürü test yaptım negatif bende haftaya kan vereceğim
Beklenen adet günü negatifti canım. Ama altını çiziyorum neye göre beklenen düzenli bir adet döngüm yok geçen aya göre söylüyorum 😅 Gecikmenin 1.haftasında beta 35 ile pozitif oldu. Vallahi erken verme bilsem vermezdim şimdi yok yükselecek mi yok sağlıklı mı diye düşünüyorum. Elimde kalan erken gebelik testlerini yaparak koyulaşmaya takip ediyorum 😄 Benim testlerimi gördün mü bilmiyorum ama bundan sonra favorim predictor early kesinlikle. Yani gölgemsi bir şey çıkmıştı iyi bir test olduğunu biliyordum ama bu kadar net çıkacağını bilemezdim. Bence sen al bu testi yap kandan önce

Kızlar bana da bakar mısınız pozitif mi sizce bat 3 gün var dün kahverengi lekelenmem oldu ve kasık ağrım var üstteki artımed alttaki nova marka güvenilir mi bilemedim

Eklentiler

• 1000033583.jpg
    1000033583.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 3
Back