• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

sedabebis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
1
0
1
23
IMG_5055.jpeg
reglime 11 gün var biliyorum çok erken ama sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptım sabah silik çizgi çıktı flaşla çektim ama çizgi var yani sonra bu testi eczacıya gösterdim negatif dedi bu silik çizgi değil mi yani daha erken olduğu için çıkmamış olamaz mı. 1 saat sonra aynı markadan farklı bir test daha yaptım ama o negatifti. Sizce kan testi vermek için yarın erken mi yani yarın sabah gitsem kesin sonuç alır mıyım bikaç gün daha beklemem gerekiyor mu

Cnm 11 günde daha döllenme aşamasındadır varsa bile dollenip fallop tüplerden ilerleyip rahme yerleşmesi falan oooo çok var daha🙂 test bozuk

Eki Görüntüle 3538541 reglime 11 gün var biliyorum çok erken ama sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptım sabah silik çizgi çıktı flaşla çektim ama çizgi var yani sonra bu testi eczacıya gösterdim negatif dedi bu silik çizgi değil mi yani daha erken olduğu için çıkmamış olamaz mı. 1 saat sonra aynı markadan farklı bir test daha yaptım ama o negatifti. Sizce kan testi vermek için yarın erken mi yani yarın sabah gitsem kesin sonuç alır mıyım bikaç gün daha beklemem gerekiyor mu
Merhaba bence regli gününüzü bekleyin 11 gün çok erken

Eki Görüntüle 3538541 reglime 11 gün var biliyorum çok erken ama sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptım sabah silik çizgi çıktı flaşla çektim ama çizgi var yani sonra bu testi eczacıya gösterdim negatif dedi bu silik çizgi değil mi yani daha erken olduğu için çıkmamış olamaz mı. 1 saat sonra aynı markadan farklı bir test daha yaptım ama o negatifti. Sizce kan testi vermek için yarın erken mi yani yarın sabah gitsem kesin sonuç alır mıyım bikaç gün daha beklemem gerekiyor mu
Çok erken bende senin gibiyim çok sabırsızlanıyorum ama beklemek zorundayız umarım güzel haberlerimizi alırız

regle 11 gün var demek, büyük ihtimalle 3 gün önce yumurtlamışsınız demektir. Çünkü beklenen adet tarihi yumurtlamadan 14 gün sonra gerçekleşir. 3 günlük gebelik de kan da bile çıkmaz. Çünkü aşağı da ki arkadaşın dediği gibi döllenmiş olsa bile tüplerdedir. Daha Rahime bile inmemiştir ki beta salgılasın. Test bozuk yada kuruma çizgisidir

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Biz geri çekilme olarak devam ediyorduk eşimle uzun süredir. Ocak ayında tam yumurtlama günümde eşim biraz kaçmış olabilir dedi. Adetim çok düzenlidir. Ve bu ay tam 2 gün geciktim. Test yapmaya korkuyorum yani pozitif görmekten korkuyorum istemediğim için değil de ne yapacağımı bilemediğim için hsjdjdjd sizce kan testi versem çıkar mı? Eşime söyledim bu defa da eminim ben içeriye boşalma olmadı dedi 🥲

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Biz geri çekilme olarak devam ediyorduk eşimle uzun süredir. Ocak ayında tam yumurtlama günümde eşim biraz kaçmış olabilir dedi. Adetim çok düzenlidir. Ve bu ay tam 2 gün geciktim. Test yapmaya korkuyorum yani pozitif görmekten korkuyorum istemediğim için değil de ne yapacağımı bilemediğim için hsjdjdjd sizce kan testi versem çıkar mı? Eşime söyledim bu defa da eminim ben içeriye boşalma olmadı dedi 🥲
adetiniz çok düzenliyse 2 gün gecikme idrar testinde çıkar. test yapın varsa çıkacaktır.

Stresten dolayı da gecikiyor olabilirsin

Back